Mamici de ianuarie-februarie 2007 (67)
Raspunsuri - Pagina 24
alinuk spune:
fetele

sunt complet confuza..
Din cauza de vaccinuri...

http://www.nccn.net/~wwithin/mendelsohn.htm
http://www.nccn.net/~wwithin/vaccinariromania.htm
http://www.alternative-doctor.com/vaccination/16reasons.htm
si mai adaug eu www.cdc.gov
Legat de ce scria si Marybell. Am vazut care erau discutiile pe aici si am zis sa nu dati cu rosii.
Dar pt ca tot este material de studiu pt toata lumea in linkurile acelea, va marturisesc ca eu cred ca nu voi face lui bb vaccinuri cu toptanul.
Am o prietena medic homeopat si mi-a confirmat si ea cam ce scrie prin materialele acelea. Ba mai mult, a venit de la niste cursuri de curand si m-a sunat disperata sa ma atentioneze in legatura cu ceaiul de anason si chimen pe care cu sarg il inghit... larevedere nu mai beau nici de ala.
S-a demonstrat stiitific cum ca aceste ceaiuri (chimen si anason + fenicul) sunt neurotoxice si scad in timp secretia de prolactina. Adica multdoritul nostru laptic se duce pe apa ignorantei noastre si a celor care ne recomanda remedii babesti.
Singurul efect pe care il au este de a linisti mama prin efectul euforizant al uleiurilor volatile toxice.
Si mai mult decat atat pot produce si intarziere in cresterea copilului. 

Asa ca vreau sa va anunt oficial ca nu mai folosesc minunate licori de anason, chimen, fenicul sau derivate...
Si va mai anunt ca singurele vaccinuri pe care i le voi face lui bb sunt urmatoarele:
diftero tetanic (nu pertusis)
anti polio
si pt oreion daca nu il face pana la 15 ani pe cale naturala
Alinuk si bb Teo 10/01/2007
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi_de_viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
nadiutapm spune:
buna fetele, ajutati-ma cu un sfat
noi am venit de la spital cu o mica conjunctivita pt care ni s-a prescris tobrex insa nu ne-a trecut si au trecut acele 5 zile pt tratament, voi cum a-ti procedat, stiu ca la un moment dat unele dintre voi v-ati confruntat cu problema,
si problema ranilor la sani de 2 saptamani nu mai trec cu nimic, nici creme nici statul la aer.... nu mai pot help please....
astazi bebita a vomat tot ce a mancat in mai multe reprize si apoi i-si sugea degetul s-a mai lovit cineva de situatia asta???
multumesc din suflet
cu drag Nadia @Lidia Nicoleta
pupam mamicile, comorile si burticile.
nadia
de 
Lidia
burtica
gabriela_s spune:
salut mamici si burtici!
anis ...de o saptamana nu a facut????of,mititica...nu vreau sa stiu cum e,a mea e o cacacioasa mica,n-am avut probleme pana acum!nu ai incercat sa mananci ceva care sa faca iesire?
vroiam sa te intreb ,cum se numeste substanta pe care i-o dai in loc de vigantol?ai spus ca este frantuzesc,poate rog pe niste prieteni sa imi trimita...
fetele,ati fost in grup la plimbarica,asa deci!!!...v-as fi insotit si eu,dar mi-e peste mana parcul 23 sau titan,eu stau aproape de carol,tineretului.plus ca in timpul saptamanii nu ies cu micuta decat aici pe langa bloc pt ca deocamdata nu am permis si nu vreau sa car copila prin taxiuri (la halul in care merg dementii astia...).din fercire saptamana asta tati si-a luat si el concediul de paternitate si ne plimba,insfarsit iesim si noi in parc ca o familie ,ne bucuram de momentele astea frumoase in trei...
in rest,nu pupam parc decat duminica,asta pana si-o lua mami permis.cica ma apuc acum in martie,ei...sa vedem
inca o nebuna in trafic!!!
cata cum s-a simtit Matei intre doua fete cucuiete?![]()
la noi se mai uita cate un bb mai mare,mai fac ocheade baieteii...hihi!
lili noi azi ne gandeam deja la un nume de baietel(oare suntem normali????),pentru fratiorul care este proiect de viitor ,dar cand vad ce scrii aici...cum rezisti cu nervii?????plus ce mai zic si alte mamici cu doi copilasi...parca mi se ridica parul pe spinare.imi vine in minte reclama la aspacardin...![]()
astazi am intrat si eu la mag barza,au niste chestii interesante pe acolo.am cumparat o cadita cu suport ,e mare si destul de tapana,
ca cea luata de maica-mea e micuta rau...plus ca nu aveam suport si era chin cu ea intinsa pe pat,udatura,dureri de spate de la stat aplecata,of.abia astept sa o testam in seara asta
am mai vazut niste lenjerii de pat dragute,la 40-50 ron,nu am apucat insa sa le si pipai sa vad cum sunt pt ca ma grabeam.hainutele le-am inspectat insa si mi-a placut ce am vazut,sunt de bumbacel si nu sunt f scumpe.mai aveau si patuturi de lemn,mobilier micut pt camera bb,tarcuri,carucioare,mese de luat masa,nu aratau rau.
Adriana Maria *iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*
*poze* 
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">
filmulete cu fetita mica in burtica 
anis spune:
alinuk mama trece pe ceai de urzica atat...eu asta beau.
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
gabriela_s spune:
nadiuta mie pediatra mi-a zis sa am in casa,in caz de conjunctivita,BETABIOPTOL.pana acum nu a fost nevoie dar banuiesc ca o fi bun de ceva.
anis sa imi mai zici si mie te rog cum ii spune medicamentului pe care il folosesti in loc de vigantol.nu mai gasesc postarea ta...![]()

Adriana Maria *iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*
*poze* 
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">
filmulete cu fetita mica in burtica 
marinar spune:
Alinuk dar cum faci cu scoala, ca daca nu e carnetul de vaccinari in regula nu-l primesc. eu asa stiu dar poate pana ajung piticii nostri la scoli se mai schimba cate ceva.
Salina o sa-i transmit adinei.
si eu am trecut-o pe emma de la humana la milumil, asa ne-a recomandat pediatrul.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
tzuchi spune:
Am ajuns si noi acasa si incercam sa ne obisnuim cu rolul de parinti!
Ivona merci ptr mesaj, am incercat sa-ti trimit sms de duminica insa dupa ce sotul a telefonat in Ro de pe mobil a terminat tot creditul si pina marti nu l-a putut incarca din cauza unei erori de sistem.
Crishtinutza iti tin pumnii sa ai o nastere usoara! Hai ca mai e asa de putin! Nici eu n-am vazut nici urma de dop, mi s-a rupt apa la ora 4, pina la ora 8 am avut contractii suportabile si la ora 9.45 am nascut; nimeni nu s-a asteptat ca la prima nastere sa am asa travaliu rapid. O sa revin cu povestea nasterii mai tarziu, acu ne adaptam la nevoile bebelusei.
Laptic avem, fata suge bine, insa la spital nu mi-au aratat cum s-o pun la san si acu am niste rani urate dar sper sa le vin de hac. Mai rau e ca m-am rupt si mi-au inflorit hemoroizii
si vai de
meu!
Revin dupa ce reusesc sa citesc din urma
anis spune:
GAbriela se cheama UVESTEROL D, e echivalentul vigantolului in Franta, e super bun, ii dau lui Ingrid de vreo 10luni si Iarinei acum.La bb nostrii se da 0,5ml pe zi.
O sa o intreb pe nasa mea ca ea stie siteul de unde se comanda.
altecva pt dureri de dinti, CAMILLIA..e tot frantuzesc.Cum lui Ingrid i-au iesit dintii la 4 luni, am incercat tot ce e pe piata in amterie, doar camilia a avut efect, dar si bb reactioneaza diferit.
Mi s-a spus sa stau pana la 10 z.Iarina nu plange ca nu a facut kaka, mananca de sparge, habar n-am unde are loc.Mai astept..2-3 zile si sper sa faca.
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
cristiana70 spune:
quote:
Originally posted by eli1977
Monykk, , eu ii dau Nan lui Andrei , de la 2 sapt cand am pierdut laptele.Face caca o data pe zi, cateodata si la doua zile, mult si dr a zis ca e ok , nu e problema nici ca frecventa nici privind consistenta..acum nu stiu ce sa zic, si eu am vrut sa-l schimb la un moment dat, ca mi se parea ca e constipat bebe, fata de cum facea cand il alaptam, dar mi-a explicat dr ca e normal.Eu ii dau si Debridat de 3 ori pe zi si cred ca si asta il ajuta sa iasa, nu stiu...
Eli si bebe Andrei_27.01.2007
MONYKK, pe formula asta "functionam" si noi.
NADIUTA, si noi am avut conjunctivita, am primit picaturi de cloramfenicol preparate in farmacie.
GABRIELA, si voi va ganditi la al doilea? Si eu incerc sa-l ispitesc pe tati, dar zice sa vedem cum ne descurcam cu primul. Vedem, vedem, dar nu prea e vreme, azi-maine fac 40! Pana una, alta, gravida e sora-mea cu al doilea, pe primul l-a nascut in Danemarca, al doilea va fi in Austria, caci acum se muta, deh, lume buna!
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
cristiana70 spune:
Sa va povestesc si eu ceva:
Cat a durat sarcina, aproape noapte de noapte pe la ora doua ma transferam in celalalt dormitor, terorizata de sforaiala lui tati, si dormeam tun. Acum, mai nou, cand e acasa, il iau la pachet si pe David, ca cineva trebuie sa-l hraneasca, si doarme si el neintors. Spuneti voi, e posibil sa-si aduca aminte de pe vremea cand era in burta ma-sii?
cristiana mamica de
David (21.12.2006)