Mamici de ianuarie-februarie 2007 (67)
Raspunsuri - Pagina 25
Daconst spune:
Salina,ba sa ma crezi ca asa e.Daca vrei iti trimit pe mail materialele de la cura mea,poate te tenteaza.Se numeste Weight Watchers si aici e foarte renumita.
Toate alimentele au un punctaj in functie de grasimi si calorii iar tu ai voie un anumit numar de puncte zilnic.Toata treaba e sa stii sa jonglezi cu alimentele...adica sa mananci alimente cu punctaj mic si sa fii satula.Cartofii,painea si pastele nu lipsesc nicio zi din meniul meu.Serios vorbesc.Si nu fac foame,ceea ce e cea mai tare chestie pentru mine.Poti manca la orice ora,treaba e doar sa stai in puncte.
Eu am mai slabit 10kg acum 2 ani cu dieta asta,cind am descoperit-o si acum am dat deja 15kg jos.Mai am 15.![]()
Prietena mea a nascut anul trecut si a slabit 20kg tot cu WW.Se slabeste lent si nu apare yo-yo.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
cristiana70 spune:
LILI, iti trimitem
dar nu cred ca te ajuta, rabdare scumpa. Mi-e si groaza de perioada cand David o sa urle dupa hainele din masina de spalat...
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
cristiana70 spune:
DANA, nu pui dieta pe mailul comun? Ca tare ma tenteaza si pe mine, care am "doar" vreo zece kile in plus. Te rog muuuult!
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
Daconst spune:
Nadiuta,si al meu are ochisorul lipit din cind in cind iar pediatra mi-a recomandat sa-i pun lapte de mama,citeva picaturi si sa masez usor.Cica e un canal lacrimar infundat si in timp se rezolva.
La fel am patit si eu cu al meu ca vomita des,dar ia in greutate de numa.Al meu e haplea si nu stie sa se opreasca.
Nu e motiv de ingrijorare daca nu are si alte simptome,cum ar fi diaree sau febra.
Vaccinul,m-am hotarat sa-l fac la 4 luni si doar cel care intr-adevar merita.
Sunt si multe efecte secundare la vaccinurile astea,dar nimeni nu pomeneste de ele.Pina la urma e treaba de reclama,parerea mea.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
Daconst spune:
quote:
Originally posted by cristiana70
DANA, nu pui dieta pe mailul comun? Ca tare ma tenteaza si pe mine, care am "doar" vreo zece kile in plus. Te rog muuuult!
cristiana mamica deDavid (21.12.2006)
Sigur,buna idee.
O sa pun acolo materialele si va explic apoi,eventual pe mesenger daca aveti nelamuriri.

Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
ylilimic spune:
Eu folosesc ocazional
Nan 1 - se foloseste doar 1 luna de la data deschiderii cutiei!
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond
Luca Matei - 05.11.2004
Liliana
cu
Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
Salina spune:
Dana, stiu ca ai mai scris tu de WW, asa ca m-am apucat sa caut info. Pe net din pacate nu am gasit mare lucru, am vazut ca se cumpara diverse tabele, se organizeaza conferinte...o nebunie, ce mai! Si mi s-a parut imposibil sa mananci alimente care se stie clar ca ingrasa, printre ele si cele enumerate de tine. Imi propusesem sa incerc cu Montignac-ul cu care am avut succes acum cativa ani (dar atunci eram mai tanara, alt metabolism, inaintea celor doua sarcini etc ehehei). Dar sa stii ca ma tenteaza foarte tare WW asa ca te rog frumooooos sa-mi trimiti pe mail. Sau daca pui pe cel comun reamintiti-mi si mie, va rog, care sunt datele ca am uitat 

ALINA, cu doua comori: printesa EVI (3 ian 2007) si DAVID (18 iul 2003)
Daconst spune:
Am pus materialele pe contul comun pentru cine vrea sa incerce.
Poate va parea complicat,dar dupa o saptamana va intra numaratul in reflex si e floare la ureche.Eu stiu acum punctajul din cap la toate alimentele si stiu cit sa mananc.Doar sa nu va speriati ca nu e atat de complicat precum pare la inceput.![]()
Aici se fac seminarii si e ca un fel de terapie in grup,dar se poate slabi foarte bine si fara.Eu am tinut singura dieta si de cind am descoperit-o nu mai vreau sa aud de alte diete drastice dupa care iti mananci si nervii si te ingrasi mai tare.
Salina,ai PM cu parola si contul comun.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
ylilimic spune:
cristiana - de fapt nu e chiar asa rau! Si crede-ma ca o spun si mi-o spun in fiecare zi. Multumesc lui Dumnezeu ca am copii sanatosi in primul rand si apoi cuminti. Pe mine durerea de cap ma omoara si vine cand nu consum lichide cat trebuie. Am golit 2 cani de ceai si a disparut cu totul
Cat despre Matei, chiar nu sunt suparata pe el, doar ca ii e f greu sa spuna ce vrea. Ieri a plans tot la masina zicand "ighi" si in masina erau lucrusoarele lui bb la temp mare. A izbucnit in plans cu un tipat parca speriat si nu ma dumiream de ce. imi arata rufele si pe moment m-am gandit ca a bagat acolo si hartia ig de la baie (pe care o vaneaza
). nici vorba. Am oprit masina, caci ma implora printre lacrimi pana la podea
, i-am dovedit ca acolo sunt hainutele lui bb (masurand o manecuta flescaita cu maneca lui) si totul s-a linistit intr-o secunda. Cam asta e cu astia "mari" si daca vreti sa va mai amuzati va ma spun ca mai avem... ![]()
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond
Luca Matei - 05.11.2004
Liliana
cu
Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
Albinutzza spune:
Buna fetele
Vin si eu cu noutati desrpe noi. Maria e f cuminte, papa si doarme. Nu plange decat daca e foame, ar si colici, dar nu plange doar se stramba si se strange. In rest e ok, s-a si curatat, a luat in greutate bine, maine facem 3 sapt.
Legat de colici, ce am aplikat la Luca si aplik si la Maria, scutecel cald (il incalzesc cu fierul) pe burtika, si dormit pe burtika. O pun pe burtika si doarme de rupe.
De vaccin, la Luca le-am cumparat pe toate si a fost bine, n-a avut reactii, si acum vom face la fel. Noua ni le-a comandat pediatru si le-am laut mai ieftin. Acum sa vad, ca sunt convinsa ca au mai sarit preturile.
Vigantol, si la Luca n-am aruncat sticla decat atunci cand s-a terminat. Si nu au fost probleme, la 1 an se inchisese fontanela, si e perfect sanatos copilul. Deci...
Kilograme, grava problema, si eu am multe de dat jos, Messa te inteleg si intru in aceasi categ cu tine
Dana te rog, si eu vreau cura WW, eu am mai cerut contul comun si parola, dar...Daca poti trimite-mi si mie PM. Merci 
Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005 &
Maria Antonia 1 Februarie 2007Bondariciu piticutz LUCA
Albimik MARIA ANTONIA
Am crescut atat de mult
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)