Mamici de septembrie-octombrie 2007 (8)
Raspunsuri - Pagina 24
afibebe spune:
Danielle02 o sa aflu repede detalii si o sa vi le impartasesc si voua.
am discutat cu cineva si mi-a spus ca e minunata.
nici eu nu optez pt cezariana.verisoara mea a facut cezariana si a suferit 3 luni pana s-a vindecat.a avut complicatii urata.
sper din tot sufletul sa vina sotul meu cu ceva vesti si o sa va spun tuturor.
va pup
AFIBEBE
12+
teodoran spune:
Dragele mele, astazi am fost la servici.....insfarsit ...dupa o luna jumate de stat acasa. A fost groaznic. Sunt obosita moarta. Ma asteptau mormane de hartii. Toata lumea a zis sa nu cumva sa mai plec. Daca ar stii ei ca peste cateva luni o sa plec de tot.......
Vroiam sa va sun ca am impresia ca la mine a inceput sa se vada burtica. In afara faptului ca sunt balonata...de zici ca sunt in 7 luni, eu am avut o extrauterina si inghinal am o taietura...ideaa este ca indreptul taieturii este bombat. A observat pana si sotul meu.
Astazi am intrat in 12 saptamani deci la finele acestei saptamani pot sa spun ca sunt in 4 luni!!!???
In rest ma simt bine, dar astazi pe la pranz, la servici, am simtit nevoia sa iau un no-spa, nu stiu daca trebuia, dar parca simteam ceva jena.
A fost o faza super. Eu de obicei la servici nu mancam, tot timpul eram in cure de slabire, eram renumita si astazi mi-am comandat o groaza de mancare, era plin in fata mea...o colega chiar a zis ca ce am de mananc atat, i-am zis ca mi-e foame....

12+
http://bd.lilypie.com/qZ8Fp2.png
Annisia spune:
Teodoran, cum se face ca esti in 12 saptamani si te apropii de 4 luni? Cam cate saptamani sa aiba o luna, ca nu imi iese la numaratoare???
In alta ordine de idei, eu le-am spus colegilor la 4 saptamani, imediat cum m-am intors la munca dupa sarbatori. Am de pierdut, pentru ca nu mi-au mai dat salariu de merit, adio promovari si alte beneficii. Asta este, arta cere sacrificii... Adevarul e ca faceam si ture de noapte si mi-a fost frica pentru bebe, asa ca am preferat sa le spun.
Sunt destul de intelegatori cu mine si imi fac toate poftele, doar ca am pierdut niste avantaje materiale. Mi se pare destul de corect sa nu pui sef un om care mai vine cateva luni la munca (timp in care mintea numai la munca nu-i este...) si apoi concediu un an sau doi.
Nu regret. Si asa am avut probleme. Decat sa pateasca ceva bebe, mai bine la padure cu restul....
teodoran spune:
Pai daca se termina cele 3 luni, nu intru in luna a patra?!
Ei, zic si eu, ca daca luam dupa saptamani o sa fie 3 luni si o sapt...dar parca suna mai frumos...sunt in 4 lunni, nu?
12+
http://bd.lilypie.com/qZ8Fp2.png
madelyn28 spune:
buna seara la toate mamicile si toate burticile lor dulci
v-am tot urmarit , v-am tot citit , vreau as fiu si eu o membra a clubului vostru , ma primiti ?
vreau si eu acolo sus.....sa se stie ca-s si eu viitoare mamica , deci :
UM 19.01.2007
DPN 26.10.2007
DN 14.02.1979
sarcina usoara usoara la mamici , dar vreau sa intreb si eu ceva ...fara sa stiu ca am bebe la burtica am papat vreo 3 aspirine si vreo 4 algocalmine fiole , stiti ceva ? cat e de rau ?
maine merg la medic , sa-mi tineti pumnii
va pupa fata
5+
dulce
madelyn28 spune:
tot eu...inca n-am nici un simptom , dar am deja 2 tetse pozitive .Oare este prea devreme ? Ma tot uit la sani , ma tot apas , dar nimik.In afara de faptul ca seara de pe la 8 m-i se inchid ochii (acum rezist cu stoicism alaturi de voi ) si seara se face burtica mea cimpoi.... NADA ! La voi ? cum e treaba ? A aparut raul ?
5+
dulce
cecilia L spune:
Buna,
Buna venit noilor burticoase, sarcini cat mai usoare si bebei sanatosi.
Maine intru in sapt 13 ceea ce este o sarbatoare nu? am mai cescut si noi. Zilele astea nu m-am simtit asa bine, am avut parca niste dureri de burtic, nu sunt sigura daca erau dureri, crampe sau gaze. Ideea este ca nu prea imi plac aceste dureri. Sunt extrem de obosita, la servici chiar daca ma menajeaza toti colegii parca dupa 2-3 ore sunt terminata. cred ca o sa-mi mai iau o sapt de medical.Astept sa vad ce zice miercuri tanti doctor si ma hotarasc atunci.Burtica mea a inceput sa se vada, nu ma mai incape nimic,tb sa merg sa-mi iau haine,inainte sa raman insarcinata nu aveam burta deloc, iar in geutate am luat 1kg.
Pupici pe burtici si bebei sanatosi si frumosi.
irinabobe spune:
mie mi-au iesit rezultatle la analize dar nu pricep daca e de bine sau de rau. daca stie cineva va rog spuneti-mi si mie.
toxo IGG- pozitiv
toxo IGM- negativ
indice aviditate- infectie mai veche de 20 de sapt
asta cred ca e ok
dar la CMV este asa
IGG CMV-pozitiv
IGM CMV-INCERT
indice aviditate- infectie mai veche de 18 saptamani
imi fac probleme pt CMV avand in vedere ca IGM e incert inseamna ca e posibil sa mai am boala, nu?
10+
danielle02 spune:
afibebe
madelyn dragutza.nu iti mai fa atatea griji.e totul bine.il stresezi pe bebe numa!
danielle
8+
http://bd.lilypie.com/yaSIO.png
Roxali spune:
Alealecs pai tu intrai cred ca mai mult pe la "vine barza"...eu cu endo eram...ce coleg ai
.
Oanar p tine te ti-n minte de la "vine barza"...mi-aduc aminte ca de suparare ca n-a venit mosu parca te tunsesei...sarcina usoara...si eu sant la bb2
Ali