Mamici de septembrie-octombrie 2007 (8)
Raspunsuri - Pagina 25
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by alyx
danielle02 la tine cand au aparut starile astea de rau. ca sarcina mea este deocamdata foarte mica si nu am nici stari de rau care sa ma deranjeze. si ma gandeam ca poate e prea devreme?
alina
cam prin sapt. 5-6 au inceput sa isi faca simtita prezenta simtomele de sarcina.pana atunci,ma dureau numai sanii si buta.
danielle
8+http://bd.lilypie.com/yaSIO.png
amar spune:
Carpatina, am citit ...m-am lamurit bustean in sensul ca ori una ori alta ..tot aia e ..ori prin cervix ori abdominal..tot ceva baga , inteapa..etc , ma rog asta e... daca esti hotarata si o faci sa ne spui cum a fost.. Eu am aici in germania o prietena a nascut la 38 de ani, bine mersi natural, a facut analize dar pe asta a refuzat-o categoric..si daca ei iti zic ca e rau ce faci renunti la copil?nu stiu e doar parerea unora si poate si a mea.De paste voi merge in Ro si vad eu si acolo cum se pune problema.
In rest numai bine la toate gravidutele
Carmen 10s si 2 z
tzuc spune:
vai fetelor ce rapide sunteti, abia reusesc sa citesc tot ce scrieti:-)
eu parca nu mai am nici un simptom...in afara ca rusii nu au venit si sanii f. putin durerosi, alt simptom nu am...incep sa ma ingrijorez...si mai am 3 zile pana la consultatie..ofofof
acu sa va povestesc ceva..ce pe mine m-a cam "socat".
am fost aseara cu prietena mea care este insarcinata in 12 sapt. la ecografie la Giulesti la Dr. Moisa, avea programare la ora 18:00, era de garda..... sala de asteptare era plina plina....o harababura si o nebunie ca acolo n-am vazut in viata mea...nu se tinea cont de programari, nimic, plus ca a avut si o urgenta si a trebuit sa mearga in spital, am asteptat pana la 20:30... dupa ce a intrat (si eu cu ea) in cabinet...in 3 min. a fost gata ecografia...fara explicatii..in afara de.....are X sapt, nasti pe x sept...ne vedem peste o luna..am fost ff socata si revoltata. Mi-am zis: or fi dr. buni la Giulesti, dar sa astept atat pt. un eco cu programare si sa mai platesc si o caciula de bani, sa -mi spuna ce stiam..zau ca nu merita. Pai eu vreau ca dr. sa aiba timp de mine, sa-i pun N intrebari si sa-mi raspunda...sa pot vb cu el, nu sa ma expedieze asa rapid..asa vreau eu, o sa vad ce mi se ofera:D
Eu merg luni la Dr. Varlas (medic la Filantropia) la cabinet, daca o fi la fel...caut altul...serios.
O alta prietena a nascut astazi o fetita tot la Giulesti cu dr. Ion Ionut si a nascut natural natural..ca nu au mai apucat sa-i faca epidurala..a intarziat anestezista...offff...a zis ca a fost dureros..dar era un toata zambet si fericita la 2 ore dupa nastere, deja uitase tot cand si-a vazut puiutza..:-)
Ma scuzati ca m-am lungit..dar am simtit nevoia sa va spun si voua.
Va pup
"Fiecare om se afla in inchisoarea sa, dar fiecare poate obtine dreptul de a se elibera. Sa nu te opresti niciodata sa te zbati" Buddha
myral spune:
Intru si eu mai pe seara asa ca azi m-a cam chinuit greata dar si la ce mananc asa imi trebuie.Dureri de mijloc am mai avut si eu cam asa ca la ciclu dar ma gandesc ca si de la stat pe scaun ca atunci cand stau in pat nu ma mai doare nimic.Afibebe e cam devreme sa vorbim despre nastere dar eu ma gandesc serios la cezariana. Spun asta deoarece am trecut printr-o nastere si mi-a ajuns. Nu vreau sa se sperie fetele fiecare e diferita si sunt cazuri si cazuri (eu vorbesc despre mine).Durerile de nastere sunt suportabile in schimb refacerea la mine a fost f grea abia dupa 2 luni am reusit sa stau in fund de la taietura plus ca am sangerat destul de mult. In schimb verisoara sotului a facut cezariana si tot ce pot sa spun e ca dupa 2 saptamani zburda efectiv cu copilul in brate, s-a refacut f repede a sangerat putin si nu a avut nici o problema. Acum fiecare hotaraste cum e mai bine pt ea. Totul e sa fim bine si noi si bebelusii.Myral
12+
polux spune:
Buna fetelor, eu in continuare somnoroasa.
Carpatina, da am sa fac niste teste inainte de triplu test si amnio. De fapt amnio nu vreau sa fac, caci stiu ca exista alte metode de a afla. De ex mie doctora mi-a zis ca e un test de sange si nuchal translucy, ceva de genul acesta, un fel de eco dar mai performanta, care se face prin saptamana a 12 parca. Iti spun sigur saptamana viitoare cand merg la doctora.
Fug la scoala, si mai vin, dar voi scrieti asa de mult, ca nici nu apuc sa citesc tot.
Liliana
Poze noi
Poze 2
Poze cu maimutica mea
Poze 1
vmkriss spune:
Va salut pe toate 
tzuc si noi am schimbat doctorul tot din acelasi motiv.
Sotia mea a avut un doctor la spitalul militar (a ajutat-o mult pt ca nu ramase-se niciodata graviduta) si consultatiile decurgeau cam asa: Asteptam 1 ora poate 2; in fine intra in cabinet; eu ma duceam jos sa fumez o tigare si pana terminam tigarea ea era langa mine. L-a intrebat daca sa ia acid folic: "O prostie", dar prenatale "E prea devreme".
Asa ca am plecat la vinatoare de medici. Am ajuns la dr, Magda Petrache si credem ca acolo o sa ramanem, din moment ce prima consultatie a durat 20 de minute si a apucat si sotia sa o intrebe ce are pe suflet, mai ales ca e primul BB.
PS: poate ca va deranzez ca sunt singurul tatic de pe aici dar sunt nebun de fericire
si ea nu prea mai are timp si de net (se duce la munca, manaca, da la boboci, doarme si isi cauta de imbracat)
http://bd.lilypie.com/ZeZdp2.png
AYUMI spune:
Si eu am avut o cezariana la sarcina trecuta;sarcina era prea mica,avea doar 23 saptamani si doctorii au optat pentru cezariana.
Mi s-a spus ca si la urmatoarea nastere va fi,din nou,cezariana.Mai ales ca acum am gemeni.
Operatia s-a vindecat foarte repede,nu am avut probleme.
Bianca
http://community.webshots.com/user/ayumi118
polux spune:
Cum sa ne deranjeza taticule, chiar ne face placere. Sau cel putin mie, caci eu citesc tot tot, de parca as fi la prima sarcina.
Liliana
Poze noi
Poze 2
Poze cu maimutica mea
Poze 1
madelyn28 spune:
am si eu o intrebare la mamicile mai mari cu experienta , ma doare fff tare deasupra buricului , asa ca un arc de cerc pe sub coaste , e normal ? nu sunt dureri de ciclu...sunt dureri de ca si cum sa spun ca ma doare stomacul... daca apas ma omoara...
offf astept sa merg la medic astazi sa vad bebe ca-i bine , am mari emotii , primele emotii de mamica
5+
dulce
kriss79 spune:
buna dimineata
se pricepe cineva sa interpreteze niste analize pe hematologie si biochimie? am facut ieri primele analize date de med.de fam..
si eu sunt somnoroasa, ma culc pe la 8 seara..in rest nimic inca..
Madelyn, bine ai venit la Odisee! Sarcina usoara si bebe sanatos! si eu tot 2 teste pozitive si cam aceleasi "simptome" ca tine..
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07
5+Cristina