Mamici de septembrie-octombrie 2007 (8)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alyx spune:

buna dimineata mamici
Danielle02 multumesc de raspuns,
va doresc o zi buna si linistita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Fetelor dragi,

Nu am mai scris de multa vreme, din motive de timp, am mai citit pe ici pe colo, si ma bucur ca sunteti bine.

Eu sunt foarte necajita ca astazi am fost nevoita sa merg la eco ptr. ca am avut foarte usoara sangerare, mai mult pete maro...si lui bibi mic nu-i mai bate inimioara..s-a oprit din evolutie la 12 saptamani. Cauze nimeni nu poate sti decat daca as face niste analize ale lui bibi dupa ce trece totul. Se pare ca sunt defecte cromozomiale.

Sunt ravasita si necajita, noroc cu David care ma face sa uit ptr. secunde de marea pierdere, dar asta a fost voia lui Dumnezeu, el stie ce e mai bine ptr. mine si bibi, poate ar fi fost un copil bolnav si ar fi suferit, poate l-as fi pierdut cand ar fi fost mai mare...incerc sa ma incurajez singura..si traiesc cu speranta ca o sa vin cat de curand inapoi la odisee si sa aduc pe lume un fratior sau o surioara ptr. puiucu meu David.

Va doresc sarcini usoare cu bebei sanatosi si o sa va urmaresc din umbra.

Pupici lui Bumbita si Bee si deasemenea acum am vazut pe AYUMI, si o felicit din tot sufletul ptr. gemenei. Sper ca-si mai aduce aminte de mine, si tie ti-a fost tare greu cand ai pierdut-o pe micutza Ayumi.

Florinini si David (13.01.2006)
Pozici David
www.dropshots.com/florinini1" target="_blank"> Filmulete David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Bun venit noilor burtici, viitoare mamici. Imi creste sufletul de bucurie cand vad cum creste listutza noastra, inclusiv a avea in mijlocul nostru un viitor tatic...sincer, mie mi se pare impresionant.
Asa ca, vmkriss,

Rog noile venite sa scrie UM, DPN si DN ca sa va putem adauga pe listutza.

tzuc, si eu merg la Giulesti si intr-adevar, e o mare nebunie si agitatie...n-ai timp sa stai de vorba cu doctorul...dar asta nu inseamna ca nu merg im paralel si la alt doctor, care imi asculta toate pasurile si ma sdfatuieste de bine.

madelyn28 si alte fete care va ingrijorati ca n-aveti nici un simptom...stati linistite ca greturile de dimineata nu sunt obligatorii. Eu n-am avut si mananc mult...fara probleme.

Nana, cum mai stai cu greturile? Ar trebui sa te paraseasca...cred ca tu bati recordurile in materie de greturi, la capitolul asta

Edit: Florinini, acum am citit mesajul tau... Imi pare tare rau. Fie sa-ti dea DD putere sa treci peste asta si cat de curand sa revii la Odisee

Andreea 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Florinini imi pare enorm de rau...

kriss79 ce ti se pare ca a iesit aiurea in rezultatele tale... ca pot incerca sa te ajut cat pot si cat ma mai pricep

vmkriss sa nu te mai gandesti ca ne deranjezi

nana mai ai putin si trec si nesuferitele alea...

bine ati venit noi gravidute! un mare pup pentru fete cu burtik

Mad, 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Florini,nu am cuvinte sa iti spun cat imi pare de rau pentru ce ti s-a intamplat.
Iti multumesc ca ti-ai amintit de mine.Am reusit sa trec mai departe si acum sunt insarcinata din nou.Ai grija de tine si fii tare.

Bianca
http://community.webshots.com/user/ayumi118

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

neata!

fetele...nu aveti cumva link.ul calendarului chinezesc ala de afli sexul bb.ului???ca o prietena de.a mea a aflat ieri ca e gravidutza si ma innebuneste sa.i aflu link.ul....multumesc..

oana17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

ALEHIAM, mersi frumos!
volum eritrocitar mediu mi-a iesit 95,8(interv de ref.80-94)
granulocite am 76% (interv de ref.45-72)
limfociteam 22.0%(interv de ref.25.0-40.0)
volum trombocitar mediu am 6.3(interv de ref 7.4-10.4)
apoi la prb de urina , la corpi cetonici am prezent++(interv de ref absent)

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07

5+
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alyx spune:

aniast72datele mele sunt urmatoarele:
UM 16.01.2007
DPN 23.10.2007 (calculata doar pe internet pana in prezent)
DN 22.03.1979

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Florinini imi pare tare rau. dar cum ai spus si tu asa a vrut Dumnezeu. Si eu am pierdut anul trecut o sarcina, tot oprita in evolutie si mi-a fost foarte greu sa trec peste si sa accept ideea ca nu mai e bebe. Este o durere foarte mare, incearca sa petreci urmatoarele saptamani cat mai apropae de familie si de cei dragi, care te vor ajuta sa treci peste.

Kiss, si eu am avut Limfocitele 23, deci sub valoarea normala. Mie dna doctor mi-a zis ca asta inseamna o imunitate mai cazuta in timpul sarcinii. Si asa si este, am racit de 2 ori de cand sunt gravida si inainte raceam cel mult o data pe an.

Mandarinutza 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns telusa spune:

Salutare fetele, si eu am o situatie delicata, desi as putea fi o mamica de octombrie... DUM este 26 decembrie, ovulatie 21 ianuarie. Saptamana trecuta la eco se vedea ceva de 2mm. Spre sfarsitul saptamanii hcg a scazut putin, saptamana aceasta a crescut iar. Saptamana aceasta se vedea ceva de 2.5 mm la eco. A mai trecut cineva prin asta? Miercurea viitoare vom vedea daca s-a dezvoltat sau nu iar daca nu sigur e vorba de o extrauterina. A mai experimentat cineva asa ceva?

Mergi la inceput