Mamici de septembrie-octombrie 2007 (8)
Raspunsuri - Pagina 23
Flavia_Hurducas spune:
Bun venit noilor gravidute!
Din pacate eu nu prea am timp sa scriu prea mult, dar cum imi gasesc niste portite, mai citesc, mai incerc sa rapund sau sa-mi povestesc odiseea.
referitor la ingrasat, vroiam sa va spun ca eu am pus cu Stefan 21 de kg (am plecat de la 55 kg la 1,67 cm). Eram tare ingrijorata si ma gandeam mereu cum voi scapa de caeste kg. Ei bine, Stefan are acum 1 an si 5 luni, iar eu am 56 de kg. Este o vorba: 9 luni iti trebui sa devii mama, tot 9 luni iti trebuie sa redevii femeie.
Acum nici nu cred ca ma voi mai stresa atat cu kg, pentru ca voi slabi cu siguranta tot atat de repede (poate chiar mai repede) cu un nou nascut si un copil de 2 ani.![]()
Flavia 5+ si Stefan
http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviahurducas/my_photos
mandarinutza spune:
Cristina, eu am anuntat-o pe sefa mea, care stia dinainte ca imi doresc un copil. Si oricum si-a fi dat si ea seama, ca imi tot faceam analize, programare la doctor, nu pre mancam, ba mi-era cald, ba frig, greata pe care incerc sa o ascund, si are si ea 2 copii asa ca isi da seama de simptomele sarcinii. Am convenit cu ea sa anuntam HR de abia mai tarziu, cred ca pe la 20 de saptamani mai ales ca eu sunt noua aici din noiembrie. Cealalta colega de birou nu stie, nu are copii si propabil nu isi da seama de simptomele mele de sarcina. Daca nu esti sigura ca vrei sa comunici celor de la servici, mai asteapta si tu putin pana incepe sa se vada burtica. 
Diwana, pe mine chiar acum ma trece o durere usoara, undeva sub uter din ce simt eu, cred ca o sa iau un No-spa. pana acum nu am luat decat de 6-7 ori cand am mai avut dureri. La mine durerile astea nu tin foarte mult, cred ca vreo 5 minute. 

Mandarinutza 12+
sim_stoian spune:
Ce harnicute sunteti! Trebuie sa recuperez sa vad ce ati mai scris.
E o nebunie la servici, toatele telefoanele suna, simt ca innebunesc. Trebuie depuse fisele fiscale pana pe 28 febr si declaratiile noi pana pe 25 si e nebunie mare. Nu mai suport.........
Sim 12+
Asa creste bebe
Poze bebe
danielle02 spune:
bun venit noilor gravidute! sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi!

ayumi 
?? ce frumos!! sa iti traiasca
fetele,si eu am facut analizele astea la 7 saptamani: blood group, haemoglobin(HB)asta e ptr anemie, hepatitis B, HIV, rubella status, syphilis si mai am de facut double test(down`s syndrome si spina bifida)ma anunta ei cand tre sa il fac pe asta. plus testul de urina ca sa confirme sarcina si ptr infectie urinara.
si eu am pofte fetelor,e asa nasol.nu pot manca decat ce am pofta si am slabit cateva kg.daca vad pe cineva ca mananca ma duc si ii cer,altfel nu se poate
nu am greturi,ma mai doare burtica cate o data dar imi trece repede,in schimb,ma duc la baie si de 3-4 ori pe noapte.
aici nu imi mai place ![]()
nana
ce nasol ca te simti asa rau.offfffff sper sa iti treaca repede 
toate burticile.sa aveti sarcini usoare fara probleme si greturi
danielle
8+
http://bd.lilypie.com/yaSIO.png
alyx spune:
danielle02 la tine cand au aparut starile astea de rau. ca sarcina mea este deocamdata foarte mica si nu am nici stari de rau care sa ma deranjeze. si ma gandeam ca poate e prea devreme?
Happiness_4_us spune:
Danielle,
burtika si fara rusine, cere ce-ti e pofta decat sa-i fie rau lui bebe.
Eu inca nu am facut nici un fel de analize, mi se vor da de facut dupa ce mergem pe 8 martie la eco ultrasound.
Pana atunci nu iau decat acid folic, ptr ca nici vitamine nu mi-a dat sa iau, mi-a zis ca daca am luat inainte cu 3 luni sa raman insarcinata acid folic si am continuat si dupa, dupa 12 sapt sa nu mai iau ca e perfect. O sa mai intreb cand mergem acum la control ca sa fiu sigura.
Pupici.
Nana,
10+In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
danielle02 spune:
nana 
cand e vb de bebe,cer orice.nu mi-e mie rusine de asta ![]()
nici mie nu mi-a dat moasa vitamine,a zis ca e foarte bine ca am luat acid folic inainte sa raman gravi si sa mai iau pana la 3 luni si e perfect.analizele mi lea facut de la prima vizita,si inca mai am de facut.de fiecare data cand merg sa ma vada,trebe sa aduc cate o mostra de pipi si sa imi ia sange iar.
nu e nik.bebe sa fie bine 
sper sa iti treaca si tie raul asta mai repede si sa te bucuri de burtica 
danielle
8+
["http://good-times.webshots.com/photo/266820"]photos[/url]
afibebe spune:
buna mamicilor.
Am uitat sa va intreb ceva: AVETI CAREVA HABAR CAT COSTA O EPIDURALA?
Eu sunt tare rea la durere si nu stiu cum voi suporta asemenea dureri.Deaceea intai m-am gandit la cezariana apoi am renuntat pt ca se vindeca mai greu.Acum am ajuns la concluzia ca cea mai eficienta in acest caz este nasterea cu epidurala.
voi ce parere aveti?
sper sa imi raspundeti si chiar sa va dati cu parerea legat de acest subiect.
va pupic pe burtici.
AFIBEBE
12+
danielle02 spune:
afibebe nu stiu cat costa o epidulara,dar sa stii ca ma bate si pe mine gandul la asa ceva.nici eu nu sunt prietena durerilor si cred ca ar fi eficienta epidulara.
de cezariana...nici sa nu aud!
danielle
8+