Mamici de septembrie-octombrie 2007 (8)
Raspunsuri - Pagina 22
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by Roxali
Nana si eu la prima sarcina 5 luni in pat si in baie...nasol rau...pana cand am schimbat aeru la mare, dupa a fost super.
Ali
Vai Doamne, eu sper sa scap cat mai curand ca este cumplit!
Pupici si bine ai venit!

Nana,
10+In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
alyx spune:
o sa va dau si eu datele mele, dar dupa ce merg luni din nou la doctor ca pana acum nu mi-a spus data probabila a nasterii. UM a fost pe 16 ianuarie. conform calculelor de pe interner DPN ar fi 23 octombrie dar vreau sa vad ce spune si dr.
vroiam sa va intreb daca voi va simtiti rau, ca eu nu ma simt rau deloc. in afara de oboseala fizica mai accentuata decat de obice, durerea de sani si uneori dureri de burta scurte si nu intense, nu mai am nici un simptom nimic. nu tu grata nu tu ameteala, nu tu nik. si nu stiu ce sa cred. o fi bine o fi rau?
voi ce parere aveti? scuze ca am scis mult
carpatina spune:
quote:
Originally posted by amar
carpatina iarta-ma ca te cam pisez poate dar in ce consta analiza aceea de care spuneai..oricum sa fie dar intepaturi in burta nu vreauuu..
carmen 10 sapt si 2 zile
Carmen, nu e suparare, poti intreba orice ..
uite ceva informatii (destul de amanuntite zic eu) aici:
http://www.babycenter.com/refcap/pregnancy/prenatalhealth/328.html
7+http://bd.lilypie.com/xO2Zp1.png
ramonarosca spune:
maria cred ca DPN e 9.10.07, ca nu prea iese asa!
Pupici! si sa avem o sarcina usoara!
carpatina spune:
Ma treceti si pe mine si in lista cu data nasterii, va rog?
DN 19.03.1968
Multumesc, 
http://bd.lilypie.com/xO2Zp1.png
cristina85ss spune:
Bun venit noiilor gravidute
Fetelor eu va scriu mai rar dar sa stiti ca va urmaresc si citesc tot.Suntem bine amandoi desi astazi ne-am cam speriat putin.Aseara am adormit cu o durere de spate iar azi dimineata am simtit cateva dureri de burtica ca la ciclu..Au trecut acum si sper sa nu se mai intoarca.Fetelor care a-ti slabit sa nu fiti ingrijorate,ci din contra numiti-va norocoase.Si eu as fi vrut sa slabesc insa s-a produs contrariul: m-am ingrasat.Stiu ca nu bebele este de vina ptr ca este el prea mic si ar fi prea devreme dar lipsa de miscare.Inainte sa raman gravida faceam sport,mergeam pe bicicleta,step si alergam.De cand sunt si eu
nu mai stiu ce e aia
imi e frica sa fac sport desi stiu ca nu am de ce sa matem.Vreau sa va intreb ceva,colegii vostrii de servici stiu ca sunte-ti gravidute? Eu ma straduiesc sa le ascund
Cristina
10+
diwana spune:
Eu si bebe uram bun venit noilor
. Sa aveti sarcini usoare, lipsite de emotii (neplacute) si niste 
voinici si sanatosi. Ne-am strans, nu gluma.
Iubite burtici, mai ales cele in sapt. 11 - 12, voi mai aveti niscaiva senzatii prin burtica (de genul celor dinainte de ciclu)? Ma ia iarasi panica
.
Diwana
11+
alealecs spune:
Cristina, cred ca ar trebui sa creezi un nou subiect: ce zic colegii...ceva de genul asta.
Sarcina mea e la inceput...stie un singur coleg, care ma iubeste mult si care imi cunoaste povestea de la inceput. Restul...ma chinui sa nu afle...macar pana ajung in 4 luni. Colegul meu apropiat ma cam da de gol ca imi aduce toata ziua fructe, ma ingrijeste....e un dragutz.
Pupici...si pt. bebe. Aveti grija de voi!!!!