Mamici de septembrie-octombrie 2007 (8)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns isa13belle spune:

Buna ,la toate burticile !!
Vreau sa ma alatur si eu voua.Pana acum doar v-am citit, dar acum vreau sa particip si eu la discutiile voastre.
Eu voi fi mamica in septembrie, DPN 21.sept.2007.Sunt la dl Ion Ionut si mi se pare un om extraordinar.
Nu am greturi, doar burtica ma deranjeaza din cand in cand :);in schimb am o mare pb cu mirosurile!!! ma deranjeaza toate, mai ales parfumurile colegilor.Si voi aveti pb asta ?
Pupici multi !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Ma alatur si eu grupului de gravidute.
Deci UM 18.01.2007- 25.10.2007
DN 02-07-71
Irlandezo te urmaresc cand dai vestea...
Nana si eu la prima sarcina 5 luni in pat si in baie...nasol rau...pana cand am schimbat aeru la mare, dupa a fost super.

Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Bine ati venit noi gravidute de septembrie-octombrie!!! Sarcina usoara si bebei sanatosi!

Cine vrea pe listutza sa ne trimita date complete:
UM - ultima menstruatie
DPN - data probabila a nasterii
DN - data nasterii

Va pup si sa aveti grija de voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amar spune:

Salutare din nou fetelor..bun venit celor noi...haideti cu toatele sa ingrosam lista...se pare ca la multe ne-au priit sarbatorile de iarna au fost fierbinti..si uite acum culegem roadele....eu una am ras de craciun de ziceam ca nu-i a buna si nu a fost in prima zi de craciun a murit bunicul si chiar in seara aia sunt aproape sigura ca am ramas insarcinata...dupa ani si ani in care nu se intampla nimic..asa a fost sa fie...nu vreau sa va intristez mai ales ca azi ma simt nesperat de bine nu mi-i foae dar mi-iii o seteeeee...daca slabiti nu-i bai..sunte cred toate de acord cu asta..a sa nu uit carpatina iarta-ma ca te cam pisez poate dar in ce consta analiza aceea de care spuneai..oricum sa fie dar intepaturi in burta nu vreauuu..
carmen 10 sapt si 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonarosca spune:

ce fac fetele? pupici!
ce noutati mai avem?
eu cu bb suntem bine, doar ceva greturi seara, gaze si somn la greu.
fetelor imi puteti spune si mie cand ar trebui sa fac primele analize medicale (si care ar fi acestea)? doctorita asta m-a pus sa le fac acum (adica in sapt 9 de sarcina), si nu inteleg scrisul, dar sunt doar 2 si urina.E bine?
Problema este ca stam intr-o tara musulmana si nu o sa pot face toate testele pe care le faceti voi acasa, ptr ca astia nu au voie si nu dau voie. Oricum am facut o lista destul de lunga de analize despre care o sa o intreb pe "tanti" doctor.
Astept totusi un raspuns si de la voi, cam care ar fi cele mai importante analize medicale.
va pup! ramona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitic-03 spune:

Ziua buna la burtici si la mamici cu burtici!
Mamaaa , ce ne adunaram!!!Bun venit noilor!!Sarcini fara probleme, nasteri usoare si sanatosi!
Nici numai stiu daca trebuia sa raspund cuiva , ca m-a luat valul.
Pot sa va spun ca am fost sa-mi ia singe pt analizele(specifice pt sarcina)+pt anticorpi(rh),astept cu nerabdare rezultatul lor pt a ma duce pt prima oara la ginec(sarcina asta!) cind am sa vad minunea!
Despre haine, eu nu pun pret prea mare(sa ma incapa si sa ma simt lejera), mi-am achizitionat de la tarabe din obor o f. frumoasa salopeta(de) din raiat maron(60 ron) urmind tricouri, pantaloni (ca de trening) cu elastic lat si niste sabotei comozi cu care sa n-am probleme daca mi se vor umfla picioarele.
Astept cu nerbdare mesajele fetelor care fac ecografii, controale,etc.
Zile usoare fara greturi, nopti linistite fara vizite dese la baie!

PITIC 7

PITIC si PUIdePITIC(31-X-2005)Tudor+SIMBUREL de PITIC(DPN=10-X-2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alealecs spune:

Bun venit tuturor mamicilor!
O sa facem un club de toata minunea!!!
Roxali, ce coincidenta!!!!!!...am conceput deodata...sau ma rog...probabil. si eu UM 18.01.2007-25.10.2007!!!!!
Vai, ce emotionant!
Pupilici...de la shogoritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

fetelor ,eu am avut ultimul CM pe 25.01 si am 3 teste pozitive.
mi-am facut programare la medic pe 19 martie.credeti ca e prea tarziu?

4+ si matei

oana si matei(12 NOV.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alealecs spune:

Felicitari, oana!!!Ma bucur ca vine bebe!!! Bravo!!!
Nu stiu daca e tarziu sau nu sa mergi la doctor...daca simti ca nu ai probleme, e ok....Eu una nu am avut rabdare si m-am dus dupa 1 sapt. de intarziere...vroiam sa vad daca e acolo...si l-am vazut.
Tu, fiind la a 2 sarcina, poate nu esti asa disperata ca mine.
Oricum...felicitari inca o data...pupici la bebeici!!!
Alexandra5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tishka spune:

Buna, si multumesc ca m-ati acceptat si pe mine. UM a fost pe 2.01
DPN 9.09.07
DN 19.03.1980
Ma bucur foarte mult ca sintem atit de multe, vom face baby-boom.

Mergi la inceput