***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (30)
Raspunsuri - Pagina 26
andradap spune:
Pentru KAY, scriu acel cuvant in urmatorul context: EU NU MA creia o pauzasc NICIODATA!!!
Motannel, eu nu am adormit... evident, dar nu cred ca avem sanse sa dam gata capitolul asta in seara asta... Sau ce zici?
Facem o surpriza fetelor maine???
POZE NOi cu BURTIK MEA
BEBE
Andrada
28+ cu
Antonio
andradap spune:
Eeeeh...fetelor... vad ca nu am cu cine sa stau la discutii.. 
in cazul asta... ma mai invart putin pe la mamicile de martie-aprilie, apoi ma pun la TV... ca somn tot nu am 
POZE NOi cu BURTIK MEA
BEBE
Andrada
28+ cu
Antonio
Motannel spune:
Andrada, ce rau imi pare ca nu am vazut la timp mesajul tau! Sigur termiam capitolul! Am lucrat cate ceva la calculator si, desi nu am terminat (sigur mai am pentru cateva zile) gata, ma opresc! Si am intrat din nou sa vad cine mai e si ... am mai zis si ieri ... nu era decat raspunsul meu! Am dat un reload si abia atunci mi-a aparut si mesajul de la tine! De aceea nu ti-am raspuns la timp!
Eu nu am curaj sa vizitez mamicile mai tinere ca noi ( a se citi rapide) caci mi-e frica sa nu citesc ceva negativ care sa ma umple de ganduri negre!
Asa creste Teodora-Iubita
Motannel,
26+,
Teodora
Motannel spune:
Cred ca ma atrage si pe mine patutul! Va uraz tuturor noapte buna cu vise frumoase! (apropos ... viseaza cineva urat si aiurea? Mie mi se intampla ... dar probabil ca e si din cauza oboselii ... caci iata la ce ore ma culc!)
Noapte buna!
Asa creste Teodora-Iubita
Motannel,
26+,
Teodora
andradap spune:
Neatza fetelor!!! Care sunteti matinale azi??? ELTEKA, Ralucami... voi??? ![]()
Motannel, eu nu visez urat.. .eu nu mai visez decat foarte rar... In rest DOOOORM
Putin si bine 
PS: Haideti fetelor treziti-va... NU-I INVATZATZI PUTUROSI pe cei mici!!! ![]()
POZE NOi cu BURTIK MEA
BEBE
Andrada
28+ cu
Antonio
andradap spune:
Ce ziceti?
Sa pun www.womensclinicseattle.com/ultrasound.htm" target="_blank">ACEST SITE pe prima pagina???
Ma gandesc ca dupa fiecare eco... dam o fuga si ne mai uitam pe aceste masuratori: BPD (DBP), AC (CA), FL (LF), ca sa vedem daca e in grafic puiul nostru...
Am apucat si eu in sfarsit sa iau de pe mailul comun acele fisiere atasate... Ma pun pe citit. Asa ca NOROC cu ele, ca altfel va mustruluiam ca nu apareti inca 
Aaah... vedeti ca a mai trimis si Gina ceva interesant!!!
POZE NOi cu BURTIK MEA
BEBE
Andrada
28+ cu
Antonio
andradap spune:
Aaah... inca ceva...
Credeti-ma, de ieri, dupa eco... am urcat si scarile in viteza si NICI-O CONTRACTIE!!!
Asa ca parerea mea, la mine, si "mansarda" era putin de vina
Deci, fetelor, STRESUL nu neaparat ca il face pe copil mai agitat cat ne face pe noi!!!
VA pup... gata ma duc sa citesc....
PS: Dar sunt cu un ochi si pe forum! ![]()
POZE NOi cu BURTIK MEA
BEBE
Andrada
28+ cu
Antonio
andradap spune:
Gata... m-am hotarat: PUN acel site pe PRIMA pagina ![]()
www.youtube.com/watch?v=a7DNziZantk" target="_blank">
EU si TATI de Antonio 
BEBE
Andrada
28+ cu
Antonio
dianalaura spune:
Buna dimineata!
Mai Andrada, dar tu chiar nu ai somn? ![]()
Dar cred ca de ar trebui sa mergi de dimineata la serviciu sigur ti-ar fi somn si ai mai vrea sa dormi...
Eu si aseara m-am culcat pe la 11, 11 fara, ca si in fiecare seara....iar dimineata ma trezesc pe la 6.30, cand se trezeste sotul meu, eventual stau asa treaza cand e prin camera si se imbraca, si dupa ce ne da pupicul de rigoare si mie si lui Stefanut (am mai spus-o, asta micu se trezeste si el in fiecare dimineata cu taticu, sa il pupe si sa-i ureze serviciu usor!) ma culc la loc. Si mai dorm pana pe la 8.30, p, dar pana citesc ce ati mai scris si pana imi beau cafeaua, se face 10-11 pana raspund si eu..
Acum mi-am pus ceasul sa sune la 8, caci trebuie sa ma duc sa imi platesc cotizatiile (CAS, CASS, somaj etc) dupa declaratia 100.
Si trebuie neaparat acum dimineata, si apoi sa duc declaratia la sefu', sa o dea la contabila.
Si dupa voi reveni acasa si mai vorbim.
II interesant site-ul Andrada, mai aveam si eu unul tot cu asa ceva...stai sa vad daca reusesc sa il pun. aici. Iti dai datele si apoi la step 3 spui ce sa iti calculeze...LF, BPD, HC..si mai multe..Eventual poti sa faci comparatie intre cele doua siteuri, sa vedem daca la aceeasi varsta da masuratori asemanatoare.
Gata, am plecat!
diana
26+
STEFAN
bebe
poze