***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (30)
Raspunsuri - Pagina 25
kay spune:
noapte buna, burticilor... azi am obosit cautand covor asa ca ma culc mai devreme !
si NOAPTE BUNA !!!
l-am editat si p`asta pana la urma !
oana
21+cu
Sonia
mami,tati si Sosonica
rosioara
andradap spune:
KAY, NOAPTE BUNA!!!
PS: Asa voiai sa apara???
Hai fugi si odihneste-te!!! 
POZE NOi cu BURTIK MEA
BEBE
Andrada
28+ cu
Antonio
kay spune:
asta incercam... dupa ce a aparut mesajul mi-a fost lene sa-l mai editez, mai ales ca nu eram logata... deh, lenea... si intr-un final am decis sa-mi schimb semnatura, ca maine schimbam saptamana si asa m-am intors... dar tot nu schimb mesajul anterior ca mi-e lene !
ca mi-am facut dus si ma duc sa ma ( am editat de 3 ori cu creia o pauzasc si tot prostia asta iese. nu stiu ce sa-i mai fac !) deci ma duc sa ma : "creia o pauzasc"- a se citi creia o pauzasc!
maine o noua zi magnifica in care trebuie sa punem covoarele !!!
NOAPTE BUNA !!!
na ca mi-a iesit !!!
oana
22 cu
Sonia
mami,tati si Sosonica
rosioara
kay spune:
acest server nu accepta verbul a "cremui"... voi vedeti ce e cu "pupaza" aia din mesajul anterior??? eu scriu cre-mu-iesc si iese "creia o pauzasc"... ![]()
![]()
![]()
oana
22 cu
Sonia
mami,tati si Sosonica
rosioara
kay spune:
fantastic !!! andrada, ia scrie si tu "cre-mu-iesc" fara liniute sa vedem ce iese...
oana
22 cu
Sonia
mami,tati si Sosonica
rosioara
dianalaura spune:
Noapte buna va spun si eu...nu prea am fost activa zi, am avut un pic de umblat prin oras si chiar am lenevit azi...insa promit sa ma revansez maine...
Andrada, ma bucur ca Antonio e bine! Si chiar ca e mare..:) Eu am o verisoara nascuta pe 13 mai, si o nepotica (fata altei verisoare) nascuta pe 5 mai. De fapt, am o gramada de rude nascute in luna mai..in 2, 5, 12, 13, 16! Si acum o sa fie si Stefy al meu tot din mai!
Mai vorbim maine!
diana
26+
STEFAN
bebe
poze
Sobi spune:
motanel, sucul de rosii e bun impotriva constipatiei? nu stiam, maine ma duc sa-mi cumpar.
Andreea 21+ 
POZE
Motannel spune:
Andreea, de la 2 pahare baute in viteza (caci imi era si sete)am plecat in viteza spre baie! Si nu doar o singura data! Am verificat teoria asta de mai multe ori! Dar m-am cam saturat de sucul de rosii (caci asa sunt eu ... ma satur repede de ceva, chiar daca imi place de mor!!), dar fac o pauza si-l reiau! Eu cumpar la cutii de carton fara conservant! De obicei din metro! Fruttia juise 4cutii de 1l cu vreo 10 ron sau Ciao 2 cutii de 1,5 l cu vreo 9ron parca!
Asa creste Teodora-Iubita
Motannel,
26+,
Teodora
Motannel spune:
Sa nu iei suc de rosii sun ca nu mi se pare asa de bun, desi e mai ieftin! Sunt si altele mai scumpe, dar nu le-am incercat!
Asa creste Teodora-Iubita
Motannel,
26+,
Teodora