***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (30)
Raspunsuri - Pagina 24
andradap spune:
Fetelor... pai tocmai asta este... nu este GRASUT!!! Este LUNGAN!!! Si normal ca are si el o greutate... Ca deh... la asemenea inaltime, asemenea greutate
Motannel... merg sigur sapt. asta la analize... cred ca JOI...
POZE NOi cu BURTIK MEA
BEBE
Andrada 28+ cu Antonio
chiquitita spune:
andradap ma bucur ca baietelul tau e super ok!
pauly si eu te votez drept Miss.
dideip si eu sunt un pachet de nervi si plang cam in fiecare zi si ma consum, si mie mi-e teama ca fac un bebe isteric. Macar de nu ar avea mai tarziu repercursiuni.
24+
pauly spune:
am schimbat si noi saptamana!!
ca sa nu uitam dimineata am schimbat-o acuma.ce mai conteaza cateva ore, nu?
abia astept sa merg si eu la eco, in data de 27 avem programare..pana atunci trec pe la donat sange sa ma duc cu tot setu de analize...si cu lista de intrebari.
24+Riana Alessya
bebelina mea
poze
andradap spune:
Fetele, am gasit niste site-uri legate de:
1.) www.ob-ultrasound.net/chartbpd.html" target="_blank">Dimensiuni BPD in functie de varsta sarcinii
2.) www.ob-ultrasound.net/chartfl.html" target="_blank">Dimensiuni FL (femur)
3.) www.ob-ultrasound.net/chartcir.html" target="_blank">Dimensiuni Circumferinta abdominala (AC) PS: al meu are 25 de cm... deci vedeti ca nu e gras???
POZE NOi cu BURTIK MEA
BEBE
Andrada 28+ cu Antonio
pauly spune:
chiqui o ptr tine ca sa nu te mai necajesti...zi-mi care te supara ca-l bat....
24+Riana Alessya
bebelina mea
poze
ancamari spune:
Bravo Andrada! Chiar ca e marisor baietelul tau! Aproape cat toata burtica!
Ca vorbeati de mameloane: de o luna si jumatate de cand ma dau cu crema anti-vergeturi de la Sanosan (acum vreo sapt mi-am luat si lapte de corp pt bebei tot de la sanosan ca sa dau pe burtica ca ma papa de la alte creme - gen Avon, ce mai aveam eu prin casa) mi s-au curatat mameloanele. In primele luni s-au triplat ca marime si se facusera maro inchis de tot. Acum s-a luat tot stratul ala inchis la coloare, care mai era si aspru la pipait, ca un fel de coaja. In concluzie mameloanele au ramas mari dar parca arata mai normal, mai ca inainte. Urme de colostru nu am observat, doar descuamarea asta ciudata.
Bun venit mamicilor nou inscrise!
Si mie mi-e o pofta de o ecografie (ultima a fost pe 10 ian, la 21s si urmatoarea e programata abia pe 4 aprilie - la 34s)! La voi tot asa de mare e intervalul?
V-am zis ca duminica trecuta am fost aproape imobilizata in pat de bebe care tragea sau se asezase aiurea pe cordonul ombilical si m-a durut+usturat zona buricului toata noaptea de sambata spe duminica si duminica pana dupa-amaiaza.
Ca stare de spirit si eu am cam tot fost nervoasa si depresiva, ceea ce mie nu-mi sta in fire. In general sunt realista-optimista si mobilizatoare, dar acum parca nu mai sunt eu.
Eu sunt in concediu sapt asta si pe la pranz am plecat in oras sa-mi ia mama soacra cadou pt ziua mea. Mi-a luat si camasa de noapte pt alaptat! Adica cu fante largi pt scos titi cu usurinta. Oricum e curata jecmaneala la magazinasele astea care vand haine pt gravide.
Baietelul meu se agita in toate directiile, il simt mai tare in fiecare zi, foarte rar mai are cate jumatate de zi mai linistita. Ma intreb cand o dormi el 3/4 din zi cand el tropaie incontinuu. Si are forta in el, mai ca zici ca o sa tasneasca prin piele (+ grasime la mine) afara.
Anca, 27s+Andrei Cristian
andradap spune:
ANcamari(numai tu il consideri marisor...restu' au zis ca e GRASUN ), eu am facut eco la 20 de sapt. si 5 zile (pe 29 dec.) si m-a programat apoi pe 1 martie... deci tot cam ca pe tine, poate cu 2 sapt mai devreme (dar deh... aveam prob cu placenta, prea maturata pentru 20 de sapt... contractii prea devreme...). Dar se pare ca e totul OK... ca m-a chemat si ginecoloaga cea noua sa vada si ea cum stau :D
POZE NOi cu BURTIK MEA
BEBE
Andrada 28+ cu Antonio
andradap spune:
Mersi fetelor...
Am fost asa de emotionata azi... cat asteptam apoi dupa... acum am o senzatie ciudata ca sunt CALDA...desi nu am cum sa am febra... ca doar suntem puternici!!!
In fine, e de la oboseala, plans, stres, emotii, etc...
POZE NOi cu BURTIK MEA
BEBE
Andrada 28+ cu Antonio