***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (30)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

De la 13:30 pana pe la 14:40 am asteptat-o pe doctorita (care ma avertizase ca are o urgenta si va intarzia putin...). Cand a venit, era tot pe graba ca era pacienta intubata pe masa de operatie... Sper sa fie bine pacienta.

In fine, a meritat asteptarea mea pentru ca in urma ecografiei am urmatoarele rezultate:

1.) Baietelul meu a ramas tot baietel
2.) Conform cu UM am 28 de sapt. si 1 zi, dar conform cu masuratorile am 29 de sapt. si 2 zile Mai exact, capul este dezvoltat ca pentru 28 de sapt. si 5 zile, iar trupul si membrele sunt de 29 sapt si 2 zile
3.) Mi-a zis ca e un LUNGAN, ca are femurul de 6 cm lungime Banuiesc ca e mult, acum sa ma uit si eu pe tabele pe net...dar am vrut sa va scriu voua intai
4.) BPD(diametrul bi-parietal) = 7,2 cm
5.) Deja s-a pus cu capul in jos (deci pana la urma chiar ma suta in ficat )
5.) Colul este de 4 cm;
6.) Placenta este in TERMEN
7.) Noul DPN 5 Mai (v-am zis eu ca am feeling ca nu prind MAI)... dar NU schimb nimik in lista... Prefer acel 13 CU NOROC

Si... ultimul punct:
5.) Are 1.374 de grame

SUNT FERICITA... Dupa atata chin si emotii... in sfarsit!!! Si asa cum zicea si Chris27...NU mai avem MULT si ne tinem puiutii in brate!!!

Va pup pe toate pentru sustinere!!! Chiar imi sunteti dragi.

Dupa ce am iesit de la dr. l-am sunat pe sot si plangeam in hohote de bucurie cand vorbeam cu el si initial l-am speriat ca nu se intelegea decat ca plangeam... dar pana la urma l-am linistit... S-a bucurat si el... ca e SANATOS, apoi ca e baiat in continuare , ca e lungan (ca el), si cand i-am zis si de greutate... ma intreba: "CUM asa?... ca tu nu ai burta mare!!!"

Gata... va mai las si pe voi sa scrieti... revin si eu mai tarziu!!!

PS: Aaaah...am uitat!!! Mica, am vb cu dr. si a zis ca acea arsura, intepatura, usturime din zona ombilicului NU e anoramala si ca este data de miscarile copilului... "CUM trage el pe-acolo"

POZE NOi cu BURTIK MEA

BEBE
Andrada 28+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Aaah...vad ca vorbiti de GIMNASTICA... daca tot e bine placenta si colul asa lung... o sa incep si eu sa fac ture de parc... la inceput mers, apoi de ce nu... ture de jogging... LA cat alerg eu prin casa... pot s-o fac si-n aer liber, mai ales ca acum nu mai am contraindicatii la efort

Oricum gimnastica si miscarea este RECOMANDATA tutror gravidutelor care nu prezinta risc... deci... E OK!!!

POZE NOi cu BURTIK MEA

BEBE
Andrada 28+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

ma bucur andrada !!! ma bucur foarte mult !!!
sa ai un bebe sanatos, mancacios, frumos si vesel ca mamica lui !!!

oana21+cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

chiar nu stie nici o mamica cu experienta de problema mea cu sanul? ca se umfla si intareste o parte din mamelon si sfarc si devine dureros...

oana21+cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

andradap ce bine ca te-ai intors si ne dai numai vesti bune.sa-ti traiasca grasunelul .

kay abia astept sa faceti turneul si sa ajungeti si la mine la Arad.

iri i-mi pare rau ca treci prin astfel de probleme.multa sanatate sotului tau si sper sa treci cu bine peste toate.

in seara asta ne-am cumparat si noi prajitura si am papat, asa bun o fost.

pupici

23+Riana Alessya

bebelina mea
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Mercic Andrada .

Mica 27+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Buna seara! Doamne cat ati mai scris!!!!!!!! Teminam capitolul in aceasta seara?
Ma bucur pentru fetele care au vesti bune despre bebeii lor! Saptamana asta poate merg si eu la analize! Trebuie sa merg in jur de 20, 21, dar nu mi-am dat seama ca e asa de aproape si o las mai spre sfarsitul saptamanii!

Am si eu ceva probleme cu dar am observat ca au inceput in perioada de pauza in administrarea elevitului (nu mai stiu cine zicea la fel). Oricum, am mancat activia natural si mi-e bine! Eu m-am mai reglat si cu suc de rosii, dar asta v-am mai zis!

Si eu o simt pe Teodora in jurul buricului, insa astazi a stat mai mult pe vezica (greu mi-a mai fost!).

Am gasit si eu matreata (putin pe varful sfarcului) si chiar nu stiam de ce. Sa fi avut si eu colostru? Se poate, dar nu am simtit umezeala!

Acum am o durere in stanga buricului ca si cum ma trage ceva. parca am pielea intinsa si a aparut durerea de ieri cand cred ca am exagerat cu statul pe scaun si cu scrisul la calculator! Dar si astazi mai am de lucru si ma deranjeaza grozav pielea aia intinsa inauntru! Ma duc sa o dau bine cu crema sa nu fac vergeturi!

Pupici! Si mai vorbim!

Asa creste Teodora-Iubita

Motannel, 26+, Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

Andrada ma bucur mult pentru vestile bune si fericirea ta, tine-o tot asa,cu bebele tau sanatos si frumos care va aduce incetul cu incetul tot soarele in casa.

Byu 24 cu

Poze

Mergi la inceput

Apropos de stare de spirit: de cand sunt insarcinata, eu spun ca sunt mai calma si bine fac ... la cate probleme am avut in trafic ... probabil ca m-ar fi apucat nebuneala! Oricum linistitorul meu este sotul meu, el fiind calmul familiei!

Motannel, 26+, Teodora

Mergi la inceput

Andrada, felicitari pentru grasutul miscaretul Antonio! Indraznesc sa te intreb ... la analize cand mergi?

Motannel, 26+, Teodora

Mergi la inceput