***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (30)
Raspunsuri - Pagina 22
mary_lou spune:
Kay,atunci e super,daca poti veni cu cineva sa te ajute.......e foarte bine ca ai unde sa vii si e sanatate curata pt bebe,daca ajungi,vin cu bebele sa te vedem......sa o cunoastem pe Sosonica
poze
23+Patrick
andradap spune:
Pentru toate fetele care m-au sustinut si nu numai... pentru toate mnaicile de mai-iunie!!! A fost bine la eco... Va scriu acum un mesaj mai detaliat, dar am vrut sa linistesc apele!!!! PUPCI MUUUUULTI!!!!
POZE NOi cu BURTIK MEA
BEBE
Andrada 28+ cu Antonio
kay spune:
vas, ne faci de ras cu cioco dietetica ! pai asta propovaduim noi aici? ingrasat si iar ingrast !!! cum zicea Lenin : invatati, invatati, invatati !!! asa o sa raman si eu in istorie(democratic si particular de data asta) : "mananc, mananc, mananc !"
vas, sunt sigura ca e bine andrada !
mary_lou, ar fi faorte frumos sa ne intalnim cu bebe-ii la mare ! uite vine si vas ! facem gasca mare !!! eu o sa merg cu Alex, ca dupa 3 sapt de relaxare in Scotia pt el, o sa urmeze 2 sapt de schimbat scutece !!! merit si eu o pauza !!! deja ma vad chinuita, nu gluma !!!
oana21+cuSonia
mami,tati si Sosonica
rosioara
byu spune:
Eimottomultumesc pt raspuns
In ceea ce priveste gimnastica dupa cezariana..eu stiam ca indiferent daca tu te simti bine...nu ai voie cel putin patru luni.Stiu pe cineva care nu a ascultat de medic si la cateva luni ...dupa ce fata cara carutul pe scari...i s-a desprins operatia asa ca....aveti grija.
Byu 24 cu
Poze
Paflo spune:
salutare!
bag de seama ca a plutit ceva in aer in weekendul trecut...si eu i-am tras o mica criza de nervi sotiorului (e drept ca m-a cam enervat, dar a fost mai degraba reactia mea exagerata decat vina lui). El, bietul, se straduieste sa fie totul bine, dar cateodata nebuna o ia razna. Ciudat este ca, de cand sunt graviduta, sunt mult mai calma decat de obicei (eu eram 'turborachetutza' cum ma alinta puiu).
Noi (eu si beblina) tocmai ne-am intors de la gimnastica. Azi mi-a fost tare puturoasa fata...mi-a dat doar vreo doua-trei suturi sa nu ma ingrijorez si in rest...somn de voie!
Ciocolata?! Venind de la gimnsatica m-am trat cu un Mars! Si ma tot gandesc de unde as putea sa-mi iau din zona inghetata Mars...cred ca-mi trimit sotul la cumparaturi!
Si noi ne gandim ca, daca totul va fi in regula, in septembrie poate dam o fuga pana la mare cu buburuza. Ce ma sperie e drumul, ca din Cluj pana acolo e cale lunga, lunga.
Pitica, scapi de una si dai de alta...imi pare rau ca trebuie sa treci si prin asta!Iti itn pumnii sa se rezolve cat mai repede situatia asta!
Ma duc sa pap ceva! Somn usor!
Florina 29+ si bebelina Sofia
Florina R.
kay spune:
eu zic ca punem de-o intalnire la mare in septembrie !!! si mergem si la pauly la arad !!! de fapt eu zic sa facem un turneu prin tara !
oana21+cuSonia
mami,tati si Sosonica
rosioara
andradap spune:
In primul rand... sa ma plang... ca a trebuit sa citesc atatea pagini... Si acum sa raspund la chestiile care mi se par mai de actualitate:
Sadicutza, eu dorm in medie cam 4 ore pe noapte (adorm la 2 si ma trezesc la 6 cel tarziu)... si o dovada in acest sens sunt multe dintre postarile mele matinale sau NOCTURNE
Alyna24, La multi ani sotului TAU!!!
Androix, bine-ai revenit... te asteptam mai des de-acum incolo si NUMAI cu vesti BUNE!!!
Chiqui, am vazut ca intrebai in ce zona il simtitm pe bebe... Ei bine, nu ar fi relevant sa-ti zic ca eu deja am inceput (ca de-aia tot intrebam disperata ) sa-l simt si pe la ficat... adik pe la nivelul coastelor, deci deasupra buricului. Dar, la 24 de sapt. nu il simteam niciodata mai sus de buric!!! Asa ca NU te impacienta degeaba!
Dianalaura , apropos de acea umflatura, m-ai facut sa rad teribil . Asa am observat si eu cand ma ridicam din cada... ca stateam intinsa, si vrand sa ma ridic in fund se evidentia o umflatura de forma ovala... Ei bine este vorba de muschii abdominali, VEZI??? DECI stai bine cu musculatura abdominala... Nu te-ai ingrasat ata de mult incat sa nu se mai vada muschii din cauza grasimii!!!
Chris27, ma bucur ca ai revenit la odisee si te asteptam mai des pe la noi. Apropos de timpul ramas pana la nastere... asa este... NU mai e mult. Si eu de-abia astept! Desi se pare ca tu o sa ne-o iei putin inainte
Alynta24 si Ioana29, bine-ati venit la odisee si va asteptam zilnic cu povesti despre voi si bebe!!!
Dideip, ma bucur ca v-ati (tu si bebe) simtit bine la munte, dar m-a intristat sa aflu ca nici tu nu ai avut o seara prea placuta la intoarcerea acasa. Apropos... chiar ma gandeam la tine aseara pe la ora 21:30 cand treceam prin Frumusani (socri stau in Oltenita )... ce oi fi facand... si pe unde oi sta tu... Vezi mi-am adus aminte de tine! Iti tin pumnii pt. maine la eco, dar dupa cum vezi s-a terminat cu vestile proaste in odiseea noastra deci de-acum incolo NUMAI vesti BUNE!!!
Piticasigogosica, imi pare rau ca au picat atatea responsabilitati pe capul tau... dar ii tinem pumnii sotului!!! BAFTA MULTA!!!
Eimotto, treaba aveam iniante de a merge la doctorita, dupa am ramas prin oras, apoi m-am oprit la discutii cu mama, sa mai lamurim problema de-aseara... si de-aia am intarziat asa de mult cu raspunsul.
Alyna24 si Dideip si eu sunt agitata si nervoasa de felul meu, iar zodia mea, care mi se potriveste ca o manusa, face din mine cel mai impulsiv om posibil.. .dar sunt convinsa ca voi avea un copil cuminte
Mica, Kay(ma bucur ca ati gasit covoare), Mary_Lou, Pauly, imi pare rau ca v-am tinut in suspans!!!
Asa... acum sa va povestesc de puiul meu...
POZE NOi cu BURTIK MEA
BEBE
Andrada 28+ cu Antonio
Sobi spune:
vin si eu la mare in septembrie.... insa pana atunci nu mergem cu burticile la piscina in bucuresti? fetelor eu am fost la munte la piscina si a fost tare bine. cate 2 reprize de 10 minute in apa, nu cred ca am exagerat.
hai mai andrada ca ne-ai tinut in tensiune pe toate!
paflo, te duci la gimnastica in 29 saptamani? e ok?
Andreea 21+
POZE
kay spune:
unde ai mers sobi? eu mergeam la hotel parc, ca mi-era aproape, mergeam si pe jos pe scurtatura... dar acusi (zise ea cu glas sfarsit) dar acusi, s-a terminat !!! satu departe rau !
oana21+cuSonia
mami,tati si Sosonica
rosioara
eimotto spune:
Hai cu vesti despre puitz
Mamica de Iulia (06.02.2004) si 28+
Fasolica din burtica si Poze