***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (30)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Byu - nu apare pe lista ...http://www.desprecopii.com/info.asp?id=637

Mary Lou - nu vreau sa te sperii, eu am avut cezariana si sincer dupa o luna ma durea si sa ridic copilu in brate... nu cred ca te poti duce la sala mai devreme de 4 luni...

Kay - Andrada avea si niste treba dupa dr, deci cred ca pare ea mai tarziu...

Piticasigogosica - ai gija de tine sa nu faci fo bocanica tocmai acum

Mamica de Iulia (06.02.2004) si 28+
Fasolica din burtica si Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_lou spune:

Eimotto,te cred,depinde de organismul fiecareia,fina mea de exemplu,a nascut anul trecut pe 7 iunie,in iulie la botez nu mai avea nimic,a mers la plaja,mergea si la sala,nu avea nici un fel de dureri si are 30 de ani,nu e chiar f tanara!

poze

23+Patrick

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Am intrat si noi sa vedem daca s-a intors Andrada...si nimic.

Iri sanatate multa pentru sotul tau.

Mica 27+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

saru`mana mult, mary_lou, dar avem unde sa stam. are tata o casa la costinesti si acolo mergem. doar sa reusesc sa ajung, sa nu fie Soso prea mica !

doamne, mananc struguri continuu ! am mancat un kg !!! sa vedeti voi ce usa de la w.c. vad eu la noapte !!!

oana21+cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

Mary Lou - da, se poate - ca la vergeturi, depinde de "materialul clientului". Si eu la 29 am facut cezariana...

Mergi la inceput

e tuguiata, eimotto !!!

oana21+cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

vai pitica, cum te descurci tu singurica cu toate??? offf... uite o de la mine sa se faca bine sotul si sa ai putere sa faci tot !!!

oana21+cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kay

e tuguiata, eimotto !!!

oana21+cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

E de "baiat"

Mergi la inceput

eu m-am latit ca o usa de sifonier ! dubla !!!

oana21+cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

hai sa va mai tin si eu de urat. Kay, bravo. Si eu am mancat pana acum o jumatate de MILKA dar DIETETICA cica. O fi nu o fi dar e buna. Eu sunt in perioada in care mi-e tare foame. As manca orice. AM facut acum tocanita de pui si o sa mananc cu salata de sfecla. mananc acum ca sa nu mai fiu nevoita sa pap inainte de culcare, poate doarme bebe mai bine. Sa stiti ca nici eu nu prea sunt cu gatitul pentru ca eu sunt ardeleanca si sotul moldovean si intotdeauna comentam unul la mancarea celuilalt asa ca mai ajungem la compropmis dar mai mult las eu de la mine. Acum imi face saracu toate poftele.
Piticasigogosica, o sa treaca. intr-adevar e foarte greu cu atatea pe cap dar incerca sa stai linistita.Principalul lucru e sa fiti bine la final toti.
De andradap va spun eu ca daca e totul OK se mai plimba putinprin oras. Ai un chef in momentele alea.Eu cand am fost ningea atat de tare dar tot imi trebuia sa ma plimb. Intram aiurea in magazine dar eram atat de fericita, asa ca stati linistita ca dupa ce apare......... sta ceva timp cu noi.
AHHHHHHHHHHHHH si vorbeati de MAre..... EU sunt cred ca cea mai disperata femeie din lume dupa mare. si eu am zis ca-mi duc bebele la mare si toti au avut de comentat. Dar stiti ce le-am zis; Ce bebelusii care se nasc la mare nu ies afara deloc? II tin doar in casa? haideti poate ne dam intalnire la mare prin septembrie.

O sa fiu si eu mamica

Mergi la inceput