***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (30)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

poate reusiti si schimbati capitolul pana vin eu din oras!

diana 26+ STEFAN
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilky spune:

Buna dimineata,
Si eu va urmaresc de pe la inceputul lunii Ianurie, de cand sunt obligata sa stau numai in pat, din cauza ca am amenintare de avort.
Imi doresc foarte mult sa fac parte din grupul vostru,cred ca am invatat multe de la voi.
Sa va dau cateva date despre mine:
UM 03.08.2006;DPN 07.05.2007;Voi avea o Diana.Voi naste la Spitalul Municipal cu Dr.Mircea Dumitru. M-am nascut pe 28 August 1977.
Pupici pe burtici, Liliana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

quote:
Originally posted by kay

acest server nu accepta verbul a "cremui"... voi vedeti ce e cu "pupaza" aia din mesajul anterior??? eu scriu cre-mu-iesc si iese "creia o pauzasc"...

oana22 cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Serverul nu accepta cuvinte ca "mu-ie", pe care atunci cand le gaseste le inlicuieste cu "ia o pauza", deci cre-mu-iesc" se innlocuieste cu "cre-ia o pauza-sc".
Pentru cacofonii introduce intre cuvinte ccc, de ma miram la un moment dat cate probleme sunt cu tasta c

Mamica de Iulia (06.02.2004) si 28+
Fasolica din burtica si Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Netza burtici,

Ne-am trezit si noi dimineata dupa ce aseara ne-am culcat putin cam tarziu si ne e un somnic acum .

Andrada ce a zis dr de intarirea burticii??

Kay si eu am patit ieri cu acelasi cuvant. Prima data am zis ca sunt eu nebuna si nu mai stiu sa mai scriu

Mica 27+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Neata, burticute!
Andrada, tot matinala esti , mama?Adevarul e ca si eu ma trezesc dimineata pe la 6 cand pleaca al meu sot insa mai stau in pat!
Ma bucur ca Bebe este bine, sanatos si voinic!Asa sa fie mereu!

Pitica , imi pare rau pt tine si pt sotul tau dar o sa treceti si peste asta!Curaj!O sa fie bine!

Fetelor, scuze ca ieri am deschis un subiect cu !
Aseara a fost bine!I-a placut lui al meu sot t_ _ _ _ _ l!Foarte bun!Si cadoul!Am petrecut acasa in familie ca era cam obosit de la sv!

Acum o sun pe dr, poate ma duc azi la spital!Oricum trebuie sa ma duc sa-mi modific medicalul ala cu probleme!Offfff!
Davidut sper ca e bine!Ieri m-a disperat cat a incercat sa iasa prin dreptul buricului!Pe acolo ii placea sa scoata cate un piciorus sau manuta sau....ce-o fi fost!

Alyna 28+cu DAVID ANDREAS
http://new.photos.yahoo.com/alinafobl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Neatza fetelor!!!

PAi... ce sa zica? Mi-a zis chiar sa iau NO-SPA... doar daca am dureri!!! Eu i-am zis ca luam si cand aveam contractii...

E normal sa avem aceste contractii false, care pregatesc uterul pentru TRAVALIU!!! Mi-a zis ca nu e cazul de Gynipral...si No-Spa sa a iau doar la durere...

Oricum, Mica, ai vazut ce-am scris mai sus... nu am mai avut nici-o contarctie...cel putin pana acum... parca "au intrat sub pamant"

www.youtube.com/watch?v=a7DNziZantk" target="_blank"> EU si TATI de Antonio

BEBE
Andrada 28+ cu Antonio

Mergi la inceput

Bine ai venit printre noi, Lilky!

Foarte interesanta faza cu acel cuvant!:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Lilky bine ai venit. Te-am trecut in listutza.

Andrada si eu am observat asta. Si cred ca multe sunt psihice. Si eu daca ma gandesc la ele am o gramada, iar daca imi vad de treaba daca se intareste de 1-2 ori/zi.

Mica 27+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Bine-ai venit la odisee LILKY... Te asteptam mai des pe la noi...

Si poate ne trimiti si tu un mail pe adresa: mai_iunie2007@yahoo.com, cu numarul tau de tel, sa te trecem in listuta, pe care o pregatim pentru momentul nasterii sa ne anuntam mai usor. Te pup!

www.youtube.com/watch?v=a7DNziZantk" target="_blank"> EU si TATI de Antonio

BEBE
Andrada 28+ cu Antonio

Mergi la inceput

Am intrat pe site-ul acela BabyMed Pregnancy Calendar!interesantel!
Imi iese dPN :11.05.2007!Offff
Cum o fi pana la urma ca parca vad ca dr imi va schimba iar data!

Mergi la inceput