***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (30)
Raspunsuri - Pagina 17
ioana29 spune:
buna, burticutelor
mai intru si eu sa scriu. va citesc zilnic, dar cu scrisul e mai greu.
maine merg la eco de morfologie fetala si sper sa aflu si sexul bebitului. nu mai pot de nerabdare si emotii. sper sa fie totul bine.
va rog sa ma treceti si pe mine pe listuta. UM 21 septembrie, DPN 28 iunie.
fetelor, voi v-ati hotarat cum nasteti? eu sunt intr-o mare dilema daca sa nasc normal sau prin cezariana.
sobi, as vrea si eu sa nasc la euroclinic cu dr. meu care nu lucreaza acolo este doar on call. ai spus ca ai fost la control acolo. cum ti se pare?
va pup si vin maine cu vesti noi
ioana
vas spune:
le-am vizionat pauly, dar dupa cate se vede problema era sotul ca vad ca nu mai apare pe nicaieri. Mi-l si imaginez cum iti explica el ca nu trebuie sa apara peste tot unele lucruri.
O sa fiu si eu mamica
dideip spune:
Maine ma duc la DR,si imi voi vedea bebelul, nici nu stiti ce bucuroasa sunt. Aseara cand ma certam cu socrul meu, bebe misca in burtica parca ii venea si lui sa spuna vreo 2 daca putea.Adevarul este ca eram prea nervoasa cand am vazut ca nu ii intereseaza si nici nu apreciaza, dar stiti ce mi se pare ciudat??? Cand soacra mea era in tara nu faceau fitele astea(sau nu vedeam eu si soacra mea le ascundea????)
Andrada te asteptam, cu vesti bune
Mica, Kay, japonicile, nu vreti sa terminati si capitolul asta???
Mi se pare ca suntem prea putine pe forum.
Bine ati venit printe noi la noile mamici
Paula29+
poze
poze bebe
dideip spune:
Bine ai venit printre noi Ioana29, dai bice la mai multe mesaje ca sa treci de cele 10 mesaje care apar mai tarziu si mai greu. Ne mai trebuiesc date tale de nastere, doctorul cu care nasti.
Paula29+
poze
poze bebe
Venus2007 spune:
Ioana te-am trecut in listuta. Te asteptam cu vesti bune maine despre sexul lui bebe. Sa ne dai si data nasterii tale sa te trecem in listuta. Vezi ca primele 10 mesaje apar mai greu asa ca grabeste-te sa treci de ele.
Dideip sunt atatia oameni rai. Da tu nu tre sa bagi totul in seama.
Andrada ne tii in suspans .
ioana29 spune:
data nasterii 10.02.1977
doctorul meu este Gheorghe Peltecu, Filantropia. dar eu as vrea sa nasc la euroclinic. inca nu am vorbit cu el dar sper sa pot naste cu el acolo.
dideip spune:
Vas pana cand te mai duci la servici??Eu sunt mai linistita la servici decat acasa(acasa mai mult ma enervez, sotul meu saracul are dreptate cand spune sa stau linistita ca nu reusesc eu sa ii schimb pe ei acum la batranete, ca asa au fost o viata intreaga)asa ca prefer sa vin la servici cat pot. I-am anuntat pe cei de la servici ca va veni salvarea sa ma ia de la birou sa nasc
Paula29+
poze
poze bebe
Alyna24 spune:
quote:
Originally posted by pauly
alyna24 ii un fel de ciocolata...o reteta mi deosebita dar ingredientul principal ii ciocolata.
chiqui nu te necaji...si eu il simt foarte rar langa buric.
iar uterul la palpare il simt deasupra buricului cam cu 2 degete..cred.daca la bebe ii place mai mult sub buric...o las sa stea unde vrea ca la un moment dat tot se muta ca numai are loc.
23+Riana Alessya
bebelina mea
poze
Mersik de lamuriri, Pauly!
Eu incerc sa nu prea mananc ciocolata, mai ales neagra ca cica nu e buna in tp sarcinii insa mi-e cam greu sa ma abtin uneori, desi sunt adepta pt "frisca"!A iesit super tortuletul !O sa va pun maine niste poze!Deja
Acum am revenit acasa dupa ceva cumparaturi!
Vreau sa fac niste paste ca trebuie sa vina sotul meu si avem si ceva musafiri mai pe seara!Asa ca....ma apiuc de treaba!
Dar va urmaresc!
Ciao!
Alyna 28+cu DAVID ANDREAS
http://new.photos.yahoo.com/alinafobl