***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (30)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sadicutza spune:

La mine bebelina s-a intors cu capul in jos, uterul este la o palma deasupra buricului, acum pot sa-i simt piciorusele si talpicile in capul pieptului, funduletul apare ca o umflatura in partea stg. in dreptul buricului, iar capul si manutele le simt cum lovesc in col si in vezica(lucru dureros). Partea buna este ca am scapat de arsuri si de loviturile in ficat, partea nasoala este ca uterul apasa pe plamani, ceea ce face foarte greu respiratul in pozitia sezut.
Noi trebuia sa facem echo sapt. trecuta, dar pt. ca in cantacuzino se fac niste renovari, echograful va fi utilizabil abia dupa 28 feb. Pana atunci nu am decat sa astept.
Contractii am si eu atunci cand stau prea mult in picioare sau seara. Am senzatia sa o sa se stranga asa de tare burta pana o sa plezneasca.

sadicutza 27+ cu Teodora si mamica de Andreea(28.11.98)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

al meu bebe apropo de pozitii e tare inventiv cred. o saptamana sta sub coaste, deci va dati seama cat de sus se ridica, apoi trece in cea mai joasa parte ca uneori cum v-am mai spus o simt pe ghindoaca in vezica. Acum e la stadiu de nervi cand e pe stanga de parca as fio descentrata, iar uneori e pe la mijloc, cand am o burta tuguiata tare. Deci a mea ocupa spatiu cu folos. TOT.
De colostru, fetelor eu nu am deloc. Trebuie sa ma ingrijorez?! Ca eu pana acum stateam linistita.
Mi.ati mai dat de gandit si cu landou si carucior. Eu habar nu aveam de atatea, ma zapaciti de cap, ma duc la sot cu to felul de idei, pana acum am fost cu haine, cu creme, biberoane si mese de infasat, acum incep cu carucioarele.
acum sa ma vedeti.

O sa fiu si eu mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

alynta27
nou venit

Trimise - 19/02/2007 : 14:18:24
--------------------------------------------------------------------------------

Salutare ! Am incercat de cateva ori sa ma inscriu si eu la "mamici de Mai-Iunie", dar fara nici un succes!
Poate acum voi reusi!
UM= 16.09.2006
DPN= 20.06.2007
Saptamana asta merg la sa fac morfologie fetala! Abia astept! Am implinit 22 de saptamani.
M-am cam speriat, ca in ultima luna am luat vreo 3-4 kg. Eu am facut o prostioara! Am mancat mai sarat, cum dealtfel eram obisnuita! Asta a avut drep efect umflarea picioarelor, chiar si la prima ora si retinerea de apa! Acum am lasat-o mai moale cu sarea si nu mai am picioarele chir asa de umflate, tot timpul. Iar greutatea mea a scazut (in numai 1 zi!) de la 72.5kg la 71kg! Eu am plecat de la 64 de kg, am 1.60m. Pana acum am un plus de 7 Kg!
Pupici si !
Alina-Mirela 22+

Ipate A.

Mamica de Iulia (06.02.2004) si 28+
Fasolica din burtica si Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Buna

Eu de la elevit am un scaun f f moale, doar o data pe zi. Stiu asta pentru ca am tot testat tot ce mananc sa vad de la ce e, si nu era de la nimic, asa ca am oprit elevit-ul cateva zile si apoi nu mai ieseam deloc afara, chiar si dupa ce am incepu din nou sa iau vitaminele, pana ce a trecut vre-o saptamana, dupa care iar au inceput scaunele moi. Eu nu stiu ce sa zic, o fi rau? Pe mine nu ma deranjeaza pt ca eu tot timpul eram constipata, si inainte de sarcina, si mai ales acum ,doar mi-e frica sa nu dauneze sarcinii.
Si mai ales ca doctorita mi-a zis sa nu fac eforturi pt a iesi afara si sa folosesc supozitorele cu glicerina.

Chiqui - sa stii ca pana acum o saptamana nici eu nu-l simteam pe bebe mai sus de buric, acum simt mai sus, dar pe parti, si ceva fin cum ar fi un piciorus sau o manuta, nu il simt cu totul.Nici eu nu-mi dau seama pana unde este uterul
Sa stai cat mai cuminte posibil si sa faci exact ce ti-a zis dr si nu o sa fie nevoie sa stai in spital

Felicitari Sobi! Sper ca toate fetele sa vina fericite de la eco de acum in colo

26+ Dominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

sobi felicitari.ma bucur ca ai gasit o doctorita cu care sa te intelegi.conteaza mult asta.

alynta27 bafta la eco.te asteptam sa intri mai des la noi.eu nu am gasit niciunde postarile tale.iar cu mancarea sarata...sie u am lasat-o mai moale nu de alta dar luam rapid in greutate.si importnant e sa m=bei multe lichide.

23+Riana Alessya

bebelina mea
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Alynta esti trecuta in listuta.

Mi-am cumparat cremutza de la sanosan pentru burtica . De abia astept sa ma duc sa imi fac dusul de seara si sa ma dau cu crema. Da parca vad ca nu ma tine elanul decat cateva zile.

Aseara bebelina a avut o activitate deosebita, daca nu s-a jucat .

Mica 27+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

Buna fetelor am venit si eu de pe la scoala si ....am avut de citit cinci pagini de la voi...foarte harnice...
am vazut ca ati vb despre mai multe,dar acum vreau sa le urez mult mult succes la analize si eco pe saptamana asta celor care au de facutanalize si eco
pentru fetele careau probleme cu...le recomand (dar sa nu abuzeze)supozitoare cu glicerina(testate)
cu insomniile ce sa zic sunt normale in cazul nostru ..eu de exemplu,aseara m-am culcat la 10.30dar am adormit in jur de doua...noroc de dopurile mele de urechi ca sotul meu ma termina cu sforaitul
in ceea ce priveste miscarile fatului meu le simt jos de tot si are si niste miscari de ma sperie uneori(dat fiind fosta sarcina)le percep ca pe niste...framntari marunte de tot...in fine oricum pe 2 martie merg la obstetrician

Byu 24 cu

http://community.webshots.com/user/ralubyu?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

pupici pentru toatece mai faceti? Active ca de obicei.De la ora 9 de cand am venit la servici stau si sitesc capitolul trecut de la pag10 si inca 11 pag din actualul capitol, pai este normal mai fetelor?????
Noi am venit aseara de la munte si a fost..... minunat as mai fi stat o saptamana,a fost asa de relaxant si de linistitor, ca si lui bebe ia placut mult de tot.Dar aseara cand am ajuns acasa (nu numai Andrada a avut parte de cearta)am inceput o cearta cu scumpul meu socru si mama lui de iau trecut toti sfintii(credeti-ma din tot sufletul ca nu ii mai suport de nici o culoare)adica vin eu de la munte sa spal vasele si sa fac curat dupa 2 zile cand joi seara am lasat casa bec si tot ei nu sunt multumiti niciodata de nimic. Nu va mai spun ca nici mancare nu si-au facut daca eu nu am facut Joi,Asteapta sa vina Paula cu burta la gura sa ii serveasca ca la restaurant, si sotiorul meu mi-a zis de acum incolo sa nu le mai fac absolut nimic daca nu stiu sa aprecieze ceea ce fac pentru ei in starea in care sunt.

Paula29+

poze

poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

fetelor,sunt tare fericita...Ne este bine...si daca ar fi sa nasc azi as putea alapta,la cat lapte am....Va pup....Dodeip,iti tin pumnii sa fie bine,menajeaza-te!E f. important!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Fetele va astept cu vesti bune de la eco. Pe toate care mergeti.
Dideip, ce simpatica esti, asa e, unii nu stiu sa aprecieze anumite lucruri, si ajungi la concluzia ca tot noi cei cu bun simt suntem palmuiti uneori.Eu m/am invatat sa nu ma mai stresez. Principalul motiv care ma stresa pe mine e legat de servici. Asteapta sa faci tu totul daca s/ar putea.Dar totul pana vineri cand le/am spus ca nu mai pot pleca in nici o delegatie. Cred ca daca m/as mai duce si acasa sa inceapa si acolo vreo cearta as face crize. Linisteste-te si gandeste-te la piticul tau.
PAuly, hai ca vad ca au aparut pozele, ma uit sa vad care au fost permise.
Si spune-i sotului tau ca asta e , cand e o femeie frumoasa toti vor sa te vada. Si poate ai merita titlul de MISS MAMICI DE MAI IUNIE ca oricum te laudam toate. CE ZICETI FETELOR? O incoronam?

O sa fiu si eu mamica

Mergi la inceput