***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (30)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

ioana, bine ai venit printre noi, ma bucur ca ai un dpn foarte aproape de al meu! legat de euroclinic, cel mai bine iti recomand sa-l iei pe sotul tau de manuta intr-o sambata, sa va duceti pana acolo si sa ceri sa ti se faca o prezentare a spitalului. o sa poti pune o gramada de intrebari si o sa te convingi singura daca merita sau nu.

Andreea 21+

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

Crede-ma Mica ca sunt asa de emotionata sa-mi vad bebelul maine dar si curioasa sa vad starea lui,pentru ca in ultimul timp numai nervoasa am fost. De cand am ramas insarcinata sunt foarte plangacioasa si f.f.f. nervoasa si atunci cand vezi o graviduta ca este in starea asta incerci sa nu o mai enervezi si tu, nu am dreptate??
Mama mea a zis ca voi face un baietel nervos din cale afara si nimemi nu va avea de suferit decat eu, asa ca incerc sa fiu mai calma

Paula29+

poze

poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

quote:
Originally posted by dideip

Crede-ma Mica ca sunt asa de emotionata sa-mi vad bebelul maine dar si curioasa sa vad starea lui,pentru ca in ultimul timp numai nervoasa am fost. De cand am ramas insarcinata sunt foarte plangacioasa si f.f.f. nervoasa si atunci cand vezi o graviduta ca este in starea asta incerci sa nu o mai enervezi si tu, nu am dreptate??
Mama mea a zis ca voi face un baietel nervos din cale afara si nimemi nu va avea de suferit decat eu, asa ca incerc sa fiu mai calma

Paula29+

poze

poze bebe

Esti ca mine!Si eu sunt cam nervoasa in ultimul timp!Sa speram ca nu vom avea copii atomici care sa ne dispere asa rau!
Sa incercam sa ne calmama, da?

Alyna 28+cu DAVID ANDREAS
http://new.photos.yahoo.com/alinafobl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

vas ,chris27 m-ati facut sa rosesc.

toate mamicile de mai-iunie suntem frumoase!!!!sarcina ne face si mai frumoase.
vas ai ghicit...sotul meu e gelos...si nici lui nu ii place sa fie pe vizionat pe net.bine ca am reusit sa-l conving sa ma lase sa pun macar pozele mele.

ioana bine ai venit printre noi.

dideip, alyna24 si eu sunt nervozila..nu tot timpul dar cand ma apuca, am noroc ca sotul meu nu da amploare evenimentului.ma lasa sa-mi fac mendrele si dupa aia incepem sa glumim.

alyna24 bafta la facut papa si distractie diseara.

23+Riana Alessya

bebelina mea
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

dideip chiar ca nu i-ti inteleg socrii, in loc sa te ajute i-ti ingreuneaza situatia si mai mult.
incearca pe cat pot sa nu te necajesti..ptr bebe..ignorai cat poti, chiar daca nu tie usor.

alyna24 nici eu nu pap cioco, dar o felie de tort as manca.de cand am ramas gravi nici macar o bucatica de cioco nu am papat,nu am simtit nevoia.dar acuma numai la tort ma gandesc.

23+Riana Alessya

bebelina mea
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

hey burtici !

am venit si noi de la covoare !!! am innebunit pana cand am ales un covor pt sufragerie si traverse pt dormitor(care evident sunt prea mici ... si trebuie sa mergem sa mai luam, dar nu azi !!!
am ras cu lacrimi ca Alx a carat singur covorul si era asa amarat ca si-a zdrelit manutele lui de artist... da i-a trecut !

am mai facut un lucru remarcabil : m-am epilat !!! cu durere si lacrimi. dar am retezat tropicala !!! nu credeam sa mai vada lumina soarelui vreodata !

soacra-mea mi-a zis azi ca dupa fatza fac baiat... ce stie ea?

ma duc sa va citesc si ma intorc !!!

andrada cand vine???

oana21+cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

vorbiti de cioco, eu aproape zilnic pap una. Dar asa am fost intotdeauna si vad ca si la bebe ii place. Chiar si dupa mancare as papa ceva dulce. Kay, stiu cum e cand ai in casa o cutie cu praline bune. am avut o cutie de Rocher, am terminat-o intr-o zi.Se mai chinuie dragul meu sot sa ma tina la distanta dar tot am pofta de cate una. De tort nici nu mai pomenesc ca deja ma bate gandul sa ies din casa si sigur nu vin cu mana goala.
Pauly, bravo tie ca nu ai tendinta de a manca dulce. Sa ne vezi dupa ce nastem noi celelalte ce intram la sport.
De frumusete ,e adevarat toate suntem frumoase dar trebuie sa recunoastem ceva si mai frumos.
Dideip, mai merg 2 saptamani la munca dar sincer de abia astept sa plec. Ma streseaza enorm. Daca as fi intr-un loc mai linistit, as mai sta dar chiar vreau sa ma odihnesc. Nu merita sa mai raman.
Ioana 29 , bine ai venit si multa bafta la eco. Ai vazut ca asa o va chema pe fetita mea. Offff Doamne ce mandra mai sunt.
26+

O sa fiu si eu mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Eu nu stiu de ce sarcina ne face mai nervoase. Ca si eu sunt vai ce-as bate pe cineva cateodata. Si saracu tati el indura cel mai mult. N-ar trebui sa fim zambitoare, frumoase, fara nici o grija???

Mica 27+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

ai dreptate vas. eu chiar acum pap cu corn cu cioco de la patiserie... mie mi s-au terminat pralinele, si INCA nu pot manca cioco romaneasca (nici nu se compara) si pana la Rocher e mult de mers pe jos, asa ca nu mananc !

ce-o fi facand andrada???

oana21+cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_lou spune:

Dragele mele,v-am tot citit azi si mi-ati facut o pofta de dulce de nu-i vine sotului sa creada!Are un pic de treaba la birou si apoi vine cu multe prajituri sa-mi satisfac poftele.
Andradap, te astept cu rezultatul la eco,sper ca este totul ok!

poze

23+Patrick

Mergi la inceput