***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (30)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kay spune:

mary_lou, ai grija sa n-ajungi cat mine !!! Alex imi aminteste mereu ca "dupa ce nasti, trebuie sa dai jos, iubita, asa ca nu pune prea mult..."

oana21+cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

mica nu suntem noi chiar tot timpul nervoase, nu?avem zile si zile..iar hormoneii i-si fac de cap...mai ales ca nu prea facem ...si trebuie sa se elibereze si ei prin nervi...si moftulete.
au de exemplu azi am o zi buna...ieri in schimb am avut nervi de dimineata si pana seara.

andradap hai cu vesti ...ne tii in suspans.

kay ai gasit lucrusoare frumoase?si eu trebuie sa cumpar un covor frumos si pufos ptr camera bebelinei.

23+Riana Alessya

bebelina mea
poze

Mergi la inceput

mi-am amintit ca mai am exact 3 praline dosite sa ma bucur de ele cand mi-o fi pofta !!! adica acum !!! le-am ascuns intr-o cutie de sanwishuri in spatele biroului sub aia de reviste !!!

oana21+cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

pauly, pt dormitor am luat niste covorase pufoase-pufoase (oi-cum au fost ele rapid botezate), dar nu cred ca pt bebelina sunt bune ca aduna praf.... cred ca pt camera ei e bun un covor din fibre naturale tesute manual. sau daca ai de gand sa iei ceva "de tavaleala" poti sa iei o mocheta frumos colorata !!! am vazut cateva azi !

oana21+cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Buna burtici!

Tocmai ce am picat si eu de la munca si azi a fpst pentru prima oara cand m-am simtit foarte obosita spre sfarsitul programului. De-abia asteptam sa plec. In plus, mai trebuie sa fac si mancare, si pana acum ajuns acasa a trebuit sa mers si pe la florarii sa intreb de lumanare de botez pentru ca pe 3 martie sunt nasica.

Mai burtici, voi vreti sa spuneti ca atunci cand eu eram convinsa ca mi se descuameaza pielea de pe mameloane, era de fapt colostru?! Era exact asa cum descriau fetele in paginile trecute, ca un fel de matreata. Eu tot ziceam ca nu inteleg cum mi se cojeste pielea in asa hal, avand in vedere ca in fiecare dim imi dau cu ulei de bebe pe sani...Acum vad ca nu a mai aparut.

Madi +

Asa creste bebe!

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

bau!!! am terminat de facut o salata boeuf (asa s-o scrie?) ca m-a zapacit sotul in weekend cu poftele lui( deh, vorba lui taica-miu-" bun ginere am, si cu spirit de sacrifiu: fii-mea e insarcinata si el duce greul-poftele si burta!!" )
cred ca sfarsitul de saptamana prieteste comorilor noastra, ca din cate am observat toate au avut chef de joaca!!Aseara imi topaia bebelusul intr-una( si burtica sarea odata cu el!!)!!
despre dulciuri- daca ar fi dupa mine, ar putea sa nu mai existe: niciodata nu am fost mare fan, dar de cand cu sarcina, nici sa nu le vad!!( deh, eu poftesc la munti de sare- si incerc pe cat posibil sa o evit). Tot in ciclul" anomalii ale sarcinii" se regaseste starea mea de calm. De fel, am un temperament sangvin cu "influiente" colerice (vai de lume, cand ma apucau crizele), dar de cand sunt insarcinata m-am schimbat radical- atata empatie si rabdare am adunat, ca nici eu nu ma recunosc!E drept ca am si zile proaste, dar nici nu se compara cu cele vechi( daca ar fi dupa sotul meu, cred ca ar trebui sa fiu in permanenta insarcinata!!!)
perle de pitici prescolari:
- "Doamna, bebelusul tau are acolo in burtica parchet?..ca altfel, raceste cand da din picioruse!"
- "Cand scoti bebelusul din burtica?/ - Mai tarziu, acum e mititel!/ - pai il scoti doar putin , sa n jucam cu el, apoi il pui la loc, sa se faca maricel!!"
Ma inscriu in clubul celor care cheama ambulanta la serviciu, ca sa nasca!!!
O seara placuta sa aveti!!!

nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
cu pui drag..
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

kay multumesc de sugestii..ai dreptate nu ii bine nici prea pufos ptr bebelina...abia astept sa ma duc la cumparaturi.

23+Riana Alessya

bebelina mea
poze

Mergi la inceput

si eu am "matreata" ! dar eu o curat cu ceai de mustetel in fiecare seara... n-am stiut ce e exact, da am presupus si am zis sa nu va zic, ca cine stie ce "defecta" sunt eu si vroiam sa-l intreb pe Tutu...

daca tot vorbim de sani, am si eu o problema. la sanul stang cateodata mamelonul si sfarcul se intaresc si la palpare e dureros si parca nu e al meu ! dar nu tot, doar o portiune ! nu stiu ce poate sa fie... stiti cumva ce poate fi?

oana21+cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

gata pralinele !!! bravooo Oana !!!

maine facem 22 sapt !!!

iar sunt singura???

EDIT : am vazut un documentar in care spuneau ca un bebe nascut prematur are dreptul la resuscitare de la 500 grame in sus. inainte d 500 gr e avorton, iar dupa il resusciteaza.

oana21+cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_lou spune:

Kay,cred ca o sa devii o mare actrita pt ca de foarte multe ori ma faci sa rad,esti o comica,,cate kg ai luat pana acum?

poze

23+Patrick

Mergi la inceput