Mamici din Tg-Mures

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iube2001 spune:

Bianca nu stiu ce sa zic......... Radu le vede de la servici!
Olim la Mures e cam ceata parca...soarele se chinuie sa iasa..... cam naspa vremea!
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iube2001 spune:

Oana oauuuuuu deja sunt 8 luni...mama ce trece timpul!La multi ani la ginerica:)
Noi am coborat patutzu ......DAria s-a prins de bare si s-a ridicat:)Ieri a inceput sa deschida usile la dulapuri......ce mai incepe distractia!!!!
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

quote:
Originally posted by Camelia

Buna dimineata! Multumesc de primire!
Olim, nu cu mine ai avut noroc, ci cu fata aia ca e asa de priceputa in ceea ce face.Tare ii simt aici lipsa!Am o freza...Numai experiente neplacute am avut aici la coafor.Si am incercat destul de multe.

Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele.

Eu plang dupa coafeza din Bistrita.... ce bine era...

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor, din 21 iunie 2006
la 7 luni

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by iube2001

Oana oauuuuuu deja sunt 8 luni...mama ce trece timpul!La multi ani la ginerica:)
Noi am coborat patutzu ......DAria s-a prins de bare si s-a ridicat:)Ieri a inceput sa deschida usile la dulapuri......ce mai incepe distractia!!!!
pupici

Diana si bebe Daria : poze Daria

Multumim de urare si pupam "nora"

la 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kover spune:

ieri nu mi-au dormit deodata puiutii,asa ca am lipsit de la "apel".Camelia, bine ai venitiube2001,poate ne intilnim la weekend.in legatura cu Turosi,este inca rezident.Robert a avut primul carnaval,a fost ursulet,am facut poze dar eu nu stiu cum se pun pozele,asa ca...nu am ce sa va arat.Bianca,Robert acum 4 saptamini asa a cazut de am sfirsit la urgenta, i-a intrat o pietricica in frunte,a trebuit sa i se puna agrafa in frunte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Of, of...copii astia numai nazbatii fac
Iube...acum se vad pozele...el le vedea pt ca era logat cand intra la Daria, e o scumpa cu ochisori frumosi.
Noi am fost azi putin mai bine, Dani a mancat un bol de pireu mai moale facut si fara sare si dupa masa a mancat un iaurt. Asa m-am bucurat....
Deseara am sa ii dau lapte si mai vad eu ce.
Am fost azi afara, ce bine ca nu mai e frig
Mama ce trece timpul si la mine...azi maine am fata de maritat Am masurat-o azi si are 1.42 si deabia in vara face 10 ani. La pantofi poarta 36-37 deja. azi maine imi poarta pantofii ca eu am 38
Si cam atat pt azi despre noi..

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Semnam si noi condica

Tare scurte imi par zilele - parca numai ce m-am trezit si deja e seara...

Azi am cantarit baiatu' - lungimea nu reusesc s-o aflu, mi-e mila sa-l chinui cand e adormit ca l-am trezit o data asa.
A facut si el ceva de 8 luni, a descoperit ca jucariile din vanitza sunt mai gustoase daca le inmoaie in apa... asa ca roade de zor cate una, apoi o mai inmoaie... si iar ros si inmuiat...

Sanatate la Dani. Si ici sa treaca mai iute.

Carola, sper sa ne nimerim o data pe forum sa vad daca nu te pot ajuta cu pozele.

Noapte buna mamici si copii

la 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kover spune:

Desteptarea!!!BUNA DIMINEATA! ia uite ce matinala sint.astept sa mi se trezeasca baietii.si ca sa" nu pierd vremea",am trecut sa va salut.cafeaua de dimineata este aminata,ca alaptez.de citeva nopti dormim bine:se trezesc doar o data.ce bine e.vad ca a plouat si ca sta pe ploaie,asa ca azi nu iesim la plimbare.avem noroc ca stam aproape de weekend. zilnic sintem acola.e si un mic "club al mamicilor".ne mai intilnim la amiaza.Carola

Mergi la inceput

Neatza
Kover ce frumos ca ai cu cin povestii...eu nu prea cunosc mamici cu copii. Nu prea imi place sa merg in parcuri, prefer sa ma plimb pe strada cu caruciorul, sa mai intru in magazine...
Oana...normal ca sunt bune jucariile cu apa Dani are un burete foarte colorat pe care il inmoaie in apa, apoi il stoarce, il mai strange in gura si tot asha
Ce urat e afara ca plouaaaaaa

www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Kover, Iube,,,pune-ti si voi niste poze la semnatura sa va admiram bb-i.
Iube.. cred ca e tragic sa ai un avort,sa pierzi un copil, dar vad ca doamne doamne v-a rasplatit cu alt bebe. Cum ai pierdut sarcina? Cat aveai?

Craciun 2006

Mergi la inceput