Mamici din Tg-Mures

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor
LA MULTI ANI DE 8 MARTIE!
[http://www.roportal.ro/discutii/imagine-1679.html]
va doresc o zi frumoasa si distractie faina la kefuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

La multi ani!!!!

Bianca, sanatate la Dani!

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna dimineata Tg-Mures...
Ce mai faceti mamicutzelor?
Noi suntem bine, sanatosi.
O saptamana frumoasa tuturor

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

He-he - ia spuneti mamici cate ati fost ieri la weekend? ca era plin ochi de carucioare am fost si noi!!

Vreme super, numai sa se mai apropie putin vara, ca ne facem viza acolo, Paul nici n-a vrut sa adoarma asa interesant a fost

Si ne mai laudat ca am inceput sa agatzam fetitze prin magazine - sambata am agatzat o fetitza, asa mult am vrut la ea pana ne-a dus mama langa ea si am pupat-o

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni

Mergi la inceput

Oana..noi sigur nu am fost. Sincer nu ma incanta sa merg atatia km pt o simpla plimbare. Sunt si aici destule parcuri si e mai mic deranjul. Am masina dar sincer mi-e lene. Mi se pare stupid sa fac atatia km pt o plimbare. La vara probabil vom merge. Nici vara nu prea mergeam, noi ieseam la Glodeni la lac unde faceam baie, plaja si gratare si eram numai noi si gasca. La Weekend m-as plictisi
Ti-am vazut comoara... e un scump si vad ca are si dintisori deja Lui Dani deabia la 9 luni si 10 zile i-au iesit primii dinti. Pana acum avem 7 dinti si avem 1.2 ani.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

salutare
fetelor, am o rugaminte tuturor.Am cumparat un aparat pentru digi tv de la mures, si nu mai stiu cum se numeste .Ati putea sa imi spuneti cum il cheama.Multumesc mult.
Va doresc o zi frumoas tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Olim, si eu am Digi Tv. N-am inteles exact ce vrei sa stii dar iti pot spune ca noi avem un Receiver Hyundai.

Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele.

Mergi la inceput

pai si eu tot de ala am, dar s-a stricat inainte cu 2 luni de a iesi din garantie.Pana la urma am reusit sa gasesc telefonul, ca soacra-mea cat e de inteligenta nu a stiut sa mi-l dea de pe contracte.Trebuie sa il trimit in romania si sa mi-l schimbe, sa imi trimita altul.Am inteles ca foartye multa lume are probleme cu acest model.
Va doresc o zi frumoasa tuturor

Mergi la inceput

Am inteles ca Digi alea nu sunt bune. Cand se uita cineva la un tv si celalalt care se uita la alt tv tot la programul ala trebuie sa se uite. Mai trebuie sa cumperi ceva ca sa te poti uita la 2 programe diferite pe 2 tv.
Olim..cum de folosesti digi?
fetelor...ce mai spuneti nou?

Craciun 2006

Mergi la inceput

salutare
pai eu l-am luat anul trecut cand am fost acasa, atunci nu erau multe optiuni, si pentru spania, ne venea foarte bine.Cum sotul nu e acasa prea des, nu ne certam de la telecomanda
va doresc o zi frumoasa tuturor

Mergi la inceput