Mamici din Tg-Mures

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

fetelor, va doresc un wek frumos tuturor
eu profit ca este sotul acasa, sa mai ducem din lucruri in noua casa, cel putin le bagam in beci pana ne termina de zugravit
pup toata gasca si un wek fain sa aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Ia uitati cum conducem noi masina lui bunicu'... asta pana vine cea noua

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kover spune:

daca nu intervine SF.PEtru in starea vremii cred ca de acum incolo voi posta la 'cabinetul PSI....".simt ca o iau razna daca nu se face timp frumos!!!!!!acum cind si tati e acasa noi stam si "admiram" ploaia.vreau soare,timp frumos.vreau afara!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kover

daca nu intervine SF.PEtru in starea vremii cred ca de acum incolo voi posta la 'cabinetul PSI....".simt ca o iau razna daca nu se face timp frumos!!!!!!acum cind si tati e acasa noi stam si "admiram" ploaia.vreau soare,timp frumos.vreau afara!!!

din 21 iunie 2006

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kover

Vine vara - nu stim cand, da' vine precis!

din 21 iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kover spune:

am incercat sa pun citeva fotografii, dar nu merge.stiam eu ca sint in cap,dar chiar asa??ma duc sa fac ceva la care ma pricep:sa ma joc cu puiutii mei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Ma gandesc ce bine se plimba mamicile din Tg. Mures in parc cu copilasii. E atat de frumos afara... si eu staaau ingropata printre hartoage.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor
cel putin tu stai printre hartoage, dar la Mures, ca eu stau in Spania printre elesi imi numar saptamanile cate mi-au ramas pana sa mergem acasa
va doresc o zi frumoasa tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna dimineatza Tg-Mures...
Am cam lipsit de aici....pur si simplu parca ma apuca lenea si nu mai am chef de scris. Am cateodata o stare de lehamite de tot si toate. Am citit ce ati scris dar memoria ma cam lasa.
Va doresc tuturor o primavara frumoasa, si o saptamana frumoasa.
Azi e baba mea si Dani are febra de luni si eu m-am incapatanat sa nu ii dau antibiotic si uite ca azi inca tot are febra.
Luni a avut toata ziua si pana m-am trezit sa merg la medic nu mai era, marti am fost la spital si printre altele am fost si la pediatru care l-a vazut si a spus ca e amigdalita si sa ii dau Ceclor(eu am spus ca nu ii dau ca e tare) ieri toata ziua nu mi-a avut febra pana seara cand a facut iar.Medicul nostru a fost de dupa masa si cand am vazut ca nu mai avea febra nu m-am dus nimic ca am crezut ca trece. Acum dimineata avea putina febra iar, si azi mergem la cabinet sa vad daca se trateaza sau nu fara antibiotic si daca e amigdalita sau doar rosu in gat.De aseara l-am bagat pe sumetrolim.
Acum sa vad ce ii spun doctoritei ca eu sunt ocosa tare si ascult de parerea altora nu de medici.Plus ca a fost vreme frumoasa afara si eu trebuie sa stau in casa
O zi frumoasa tuturor.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Suntem pe pagina 4...adica eram
LA MULTI ANI

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput