Rahova sau apropiere..... (24)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Wow, ce scumpa e Alexa. Si face gropite, nu? Exact ca fii-mea! Si ce harnicuta e ea, cum da cu aspiratorul!

de Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Lexi , intradevar , face gropite, seamana cu tati,

http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

buna ziua fetelor,
nu stiu de ce dar zilele astea nu am putu sa intru pe site,imi dadea eraore server si mi-a spus cineva ca ar fi de la explorer
DORY ce harnicuta e alexa si baiatul meu este fff harnicut,vrea sa spele pe jos cu mopul,sa stearga praful,etc
RALCAT noi suntem mai mari si nici vorba de canini,o fi rau
LEXI si eu stiam ca trebuie sa stea bine in fundulet si pe urma in premergator,spune-mi si mie dieta daneza,te roog daca nu e prea greu de tinut
MONICA spor la treaba,sa ne spui cum au iesit
eu astazi fac un spanac proaspat pt puiut si sotior
pupam toate fetele si fugim la treaba,sper sa nu mai am probleme cu calculatorul

MIRE
http://new.photos.yahoo.com/mirela_s79

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Mire, nu cred ca e rau ca nu v-au dat caninii inca, oricum la noi si pediatra s-a mirat ca au dat asa repede. Mitzu meu e foarte grabit, la 6 luni i-au dat in mare graba primii 2 dinti, sincer io ash fi preferat sa dea ceva mai tarziu dar nu e dupa preferinta mea.
Dar caninii, ne-au zapacit, sunt de departe cei mai durerosi si mai afurisiti in dureri.
Dory, saru mana de pupici, sper sa si io sa se mai calmeze ca nu mai pot. Ce sunt io pupacioasa de felul meu ... dar ce pupacioasa sunt cu micul imparat, cred ca va iesi un mare pupacios (macar pentru asta sa ma placa nora )

Raluca, leoaica cu Pui Nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
e mai bine sa-i apara dintisorii mai devreme cand sunt gingiile mai moi...la alex nici nu am "simtit" cand i-au iesit dintisorii fiindca lui primii i-au "spart" la 5 luni si un picutz...pe cand la ruxi a fost cu maaare cantec...abia pe la 10 luni i-a aparut primul dinte si maselele au iesit f greu, cu dureri si febra...nasol de tot...
azi am gatit supitza de pui pentru astia mici, am vrut sa o fac cu galushte si nu mi-au iesito prietena mi-a facut ea galustiele si mi le-a adus dar era prea tarziu pusesem deja fideaua asa ca din galushte si carnitza care a fiert in supa am facut un gulash.
si am facut si ot ava de saratele...sper sa nu maia ibe si alte dorinte copilashii mei
va pup pe toate si sunt pe-aici...
dory, eu nu am reusit sa vd pozele...dar mai incerc

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Salutare fetelor!
Eu sunt depresata si nu e numai vina vremii. Nu reusesc sa ma dumiresc de ce nu priemsc comenzile de la Redoute, am primit si un mail in care mi se comunica ce banuiam deja ca sunt respinsa la interviul ala...am o stare tare proasta si nici un chef...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

cristinapachetul sigur o sa-l primesti pana la urma(desi cu ceva intarziere) si rezultatul la interviu deja il cam stiai...eu zic ca nu sunt o firma serioasa numai dupa cum au procedat cu interviurile...asa ca nu mertia sa te enervezi pentru asta...sa dea Dumnezeu sa gasesti un job asa cum iti doresti.

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

seara buna!
fetelor,hai ca yo azi o facui...i-am dat vreo doua lui fi-meu de o sa ma tina minte!si acum ma simt aiurea ....
sper sa fie prima si ultima data cand dau in el....
de ceva vreme o tot cauta cu lumanarea si imi face un circ pe stada de se uita lumea la noi ...la gradi vorbeste urat si in fiecare zi imi promite ca nu mai vorbeste,iar azi cand l-am intrebat de ce nu-si tine promisiunea mi-a zis ca a uitat....
apoi se duce la toaleta si vine in clasa,pune mainile pe talpa papucilor si baga mana in gura,pune pe fat,la ochi...nu mai stiu cum sa-i mai explic....cum sa mai procedez cu el....
acum s-a linistit si mi-a zis ca o sa-si aminteasca ce a patit in seara asta ...sper sa-l tina mai mult de o zi
nu stiu cum sa mai fac cu el,ma termina...oare asa va fac si voua copii?!
no,dar ai vostrii sunt mici,inca nu inteleg ...el e mare deja si asta nu ma lamuresc eu,de ce face chestiile astea parca sa ma scoata din sarite intentionat...si asa face si la gradi...le enerveaza pe doamnele alea de numa'
offf,gata m-am racorit!

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Violeta eu sunt la fel cu Ale. Nu asculta deloc, face tot pe dos decat ii explic. Am trecut de stadiul calmului, acum deja mor cand o vad cum imi face tot in contra. Pasiunile ei: sa stearga cu servetelul prin casa, masa, televizorul, oglinda si apoi sa bage servetelul in gura desi stie ca si-o ia peste bot (nu scapa de prostul obicei de a baga in gura), se despoaie si sta dezbracata si daca nu-s atenta suge pampersul. Si altele asemenea, cum ar fi si trantitul pe jos pe strada, dar nu-mi vin in minte. Si nu e ca nu intelege ca stie perfect ce face, pentru ca daca nu-s atenta vine si imi arata ea singura sa nu cumva sa imi scape.
Asa ca nu esti singura in barca asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

aissa hai ca parca e al meu....
asa or fi toti copii zilelor noastre,dar a ta e inca micuta si zici ca nu intelege....
la al meu se comporta uneori de parca are minte de bebelus....

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput