Rahova sau apropiere..... (24)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Citeam mesajul tau... si mandra tocmai mi-a cerut apa (in capacul de la biberon ). Ii zic ca ii dau dar sa nu se joace cu ea. A varsat pana acum de 2 ori pe dulap si o data pe covor, e fleasca la talpi (a doua oara in seara asta). INTENTIONAT. Acum dau send ca tocmai a desfacut o alta sticla de apa. Nu glumesc, asta se petrece acum la noi si tocmai am urlat la ea ca .....turna apa si in pat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

of, io nu stiu ce-are ruxi astazi da' nimik nu-i convine si daca te ratzoiesti un pic la ea(nu sa o bat...doar daca ridic tonul) incepe frate o urlaciune de zici ca am taiat-o bucatelee foarte sensibiloasa dar nici nu ma asculta si nici eu nu mai pot...
alex are si el alte preocupari, acum vreo 2 ore i s-a nazarit sa facem martisoare si cat a dormit ruxi am facut amandoi vreo 6 martisoare din diverse chestii, seminte, bani, pietre,hartie cartonata colorata, niste carioci cu sclipici...ce sa mai artisti suntem...au iesti super faine, acum asteptam sa se usuce si le ambalam
va pup

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Cristina, Violeta, cand citesc despre copii vostri parca o vad pe a mea.Sa va spun ce a facut si mandra mea azi : am spalat o masina de rufe de-ale ei si ma-m dus sa le intind pe balcon, bineinteles ca nu a plecat de langa mine nici o secunda, cica imi dadea rufele la mana sa le intind, si pe urma facea: BABOOO(adica bravo), si cu un body a inceput sa stearga gresia de pe balcon care nu era tocmai curat , si tot babo era .In timp ce eu ii spalam de mana body-ul respectiv, ea a luat peria de la Wc, a bagat-o in Wc , dupa care am vazut-o ca o duce la gura si zice APA , am crezut ca mor nu alta, cu greu ma-m stapanit sa nu-i ard cateva la fu.
Monica, o avea si ea o pasa proasta ca tot omul, cine stie, cand afli cauza sa ne spui si noua.Si sa ne arati poze cu martisoarele voastre .
Si apropo de martisoare Alexa deja a inceput sa primeasca de aseara, sora mamei i-a dat aseara un martisor, mama azi ia dat 200.000. lei sa-si ia fata un martisor, cumnatul 500.000, cealalta mamaie 200.000, se pare ca la ea primavara vine cu bani

http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

buna dimineata fetelor!
dory cand ii vezi asa cu mutritzele astea de ingerasi uiti tot,si aici cred ca gresesc....ca asa-mi vine sa-l pup si sa-l iubesc cand ar trebui sa fiu suparata....si el stie ca nu e fraier...
aseara imi era mila de el,s-a intors nu stiu cum,cand ii dadeam la fund si are o vanataie pe piept...si m-a durut sufletul de ce am facut,dar el radea,n-avea nici o treaba,uitase deja.....
eu nu stiam cum sa-l mai oblojesc si ma simteam vinovata,iar el nu avea nici o treaba!
pai eu tin minte cand tip taica-meu la mine,ce sa mai zic daca luam vreo papara.....incremeneam,nici nu mai treceam pe langa el.....
sigur,ca nu sunt de acord sa ma stie de frica,dar totusi cum e posibil sa uiti in clipa urmatoare?!
ca pe urma am discutat si e si el de acord ca tb sa discutam frumos si nu sa aplicam metode de urgenta ....

o sa vad de azi cum se poarta,oricum aseara n-a avut desenele preferate ...ca pe astea oricum le-am scos fiind prea violente pt copii....cartwon network...am lasat doar minimax-ul!
n-a mai avut voie la calculator, la jocuri.....
in schimb l-a apucat pictatul(apropos de Alex care face martisoare...o fi ceva in aer,de sunt baietii artisti!)....

monica, stii unde sunt doi copii,rasfatul se mai imparte, cel/cea mica e mai rasfatata de obicei,dar cel mare are (macar inconstient) o reponsabilitate....iar cel mic se lasa in grija celui mare....
de asta se si spune ca intr-o famile cu mai multi copii,cel mare apraope totdeauna face ceva in viata....si de cele mai multe ori cel mic prin faptul ca se lasa dirijat de cel mai mare,se descurca mai greu!
sigur ca nu-i o regula,depinde si de parinti....si de felul cum il responsabilizeaza si pe cel mic.....
asata era ca o paranteza......uite ce ma pricep la teorii!!!!

aissa, sa stii ca al meu si acum se uda pe sosete.....il apuca spalatul a ceva...nu conteaza,gaseste....daca nu gaseste inventeaza!

cat despre wc....cand era mai mic l-am prins cu manutzele in el direct...ce perie?!
am crezut ca mor acolo....
cu papucii de afara in gura,sugea la ei....
si cand nu erai atent era in cada si cu dusul peste tot....era ca o fantana arteziana....

deci,vesti bune......nu se linistesc cand sunt mai mari
solutia,mai faceti fratiori/surioare

sa aveti o zi buna....

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Aoleu, fetelor, asa zile negre ma asteapta si pe mine cu fii-mea??? Hmm, si cand ma gandesc ca la zodia ei scrie ca ccc copiii nascuti in Fecioara au o fire tiranica...ce mai, perfect!

de Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

lexi yo sunt fecioara ..asa ca-ti pot spune cum sunt copii fecioare!!!
caposi,tare caposi....sensibili,corecti,organizati...
dar ffff caposi,o tin pe-a lor si de au si de nu au dreptate...si tin suparare.....
dar mai tarziu sunt niste copii silitori si sigur o sa razbata in viata pt ca au o minte analitica!

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetele,
care aveti o reteta cu cantitati(macar aproximative) de mucenici muntenesti(cei cu zeama) ma intereseaza cum se face coca...pe net am gasit doar apa, sare, faina...dar mie ca oricarui incepator imit rebuie ceva cantitati...nu "se face o coca ceva mai tare"
va pup pe toate si sunt pe-aici

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Monica, din pacate eu nu te pot ajuta cu vreo reteta pt. ca nu am facut niciodata macenici, la mine face mama si iau de la ea .Sunt sigura ca celelalte fete te vor ajuta

http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Fetele, am o intrebare la voi: baietii poarta martisoare?

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005

Lamaitele: Andre_ea-Ileana-Olim-DianaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Nu stiu sa poarte martisoare si baietii.
Si Ale a primit deja unul, din aur, un medalion in forma de broscuta testoasa de la sefa mea.
Scriu pe scurt ca sunt singura cu Ale ca Tony a icneput sa-si ia campii . Maine ma duc la inca un test...sa vedem daca aici fac mai mare branza.
Va pup si....o primavara frumoasa!

Mergi la inceput