Rahova sau apropiere..... (24)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Lexi, doamne ce frumoasa e papusica ta! Am ramas cu gura cascata. S-a ridicat deja in picioare singura? Daca nu a facut-o nu e bine sa stea inca in premergetor. Scuze, ca insist si eu!

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005

Lamaitele: Andre_ea-Ileana-Olim-DianaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

buna dimineata fetelor,
am intrat sa vad ce face-ti ca am fost tare ocupata zilele astea,am fost in cautare de accesorii pt.gradina ca vine primavara si trebuie sa facem gradina,sa punem floricele,gazon,etc,ne-am cumparat niste chestii fff interesante pt cine sta la curte:ciupercute din ipsos(superbe),gargarite pt. lipit pe ghiveci sau pe petalele florilor,piticuti care stau agatati de ghiveci si multe altele,o sa pun poze sa le vedeti.asa ca la vara va asteptam la noi in gradina la joaca
LEXI ce scumpica e grasunica ,dar ce regim tii? spune-ne si noua poate,poate
DORY esti fff matinala
VIO si eu la fel cu sculatul,dar ce sa faci pe mine ma scoala fi-miu
MONICA dar unde te duci la tenis si bazin,as vrea si eu sa incep un aerobic si nu stiu nici o sala in zona,poate stii tu ceva sau fetele
ANDREEA si al meu a vorbit ff devreme dar in schimb a mers ff greu la 1 an si 1 luna deja imi faceam griji

fetelor de astazi incerc sa tin o mica dieta sa nu mai maninc seara,fara paine,fara grasimi,fara dulciuri(sper)si cat mai multa apa si ceai verde,sper sa reusesc sa nu mai fiu la vara ca un butoi
va pup si va doresc weekend placut

MIRE
http://new.photos.yahoo.com/mirela_s79

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Mire, multumim de invitatie, cu siguranta o sa venim caci am auzit ca vara asta or sa fie calduri de 45-50 nde gr., voi ce ati auzit ca pe mine ma ia groaza, si asa la noi in casa te topesti .Bate soarele pe partea noastra de ;a 10 dimineata pana seara ,Waaaww, cate chestii interesante ati luat, trebuie sa iasa tare frumoasa gradina, asteptam poze.

DORY & ALEXANDRA DENISA

http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

OK, deci deja 3 persoane m-au sfatuit sa n-o mai pun in premergator, asa ca trebuie sa-i transmit si sotului acasa. Deh, asa-i cand esti mamica incepatoare
Multumim pentru complimente.
Mirela, am tinut dieta daneza. Deocamdata nu m-am hotarat ce dieta sa incep acum.

de Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Buna seara fetelor. Am intrat si eu repede putin ca sunt obosita si cam fara chef. Am venit de la munca, am iesit fuga cu Ale putin si acum am facut si mancare.
Si-s suparata ca nu mi-a venit coletul de la Redoutte si sunt cam suparata...vad ca deja se primesc comenzile date cu o saptamana dupa mine si a mea nu mai apare.
Dory o sa iti explic cu semnatura, dar acolo ca aici mi-e sa nu ma traga de urechi lumea, stii ca nu e ok sa facem reclama altor forumuri si nu vreau belele. O sa ma uit daca nu avem deja subiect legat de semnaturi ca am avut o adevarata manie la un moment dat cu sclipicioasele.
Va pup ca cineva pute a kk si nu eu sunt aia . Azi suntem singurele ca gata, tati a inceput munca.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
uite-acum terminasem si eu cu toate prin casa si intru la casnicutze si vad o super reteta de cornulete moi si fragede(care se face destul de repejor)...asa ca ma duc sa o execut si eu sa aibe piticii ce sa pape cu iaurtel.
va pup pe toate si sunt pe-aici

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Cristina, e ok, ai perfecta dreptate in legatura cu reclama altor forumuri aici, asa ca astept sa ma tragi de maneca acolo ca eu nu pre stiu bine inca cu ce se mananca toate alea pe acolo .

DORY & ALEXANDRA DENISA

http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Mama fetelor da' ce harnice sunteti la scris. Io in week end n-am avut net asa ca am mutat mobile de nebuni prin casa, ca sa avem de ce ne certa si stresa .
Am fost azi in parc si l-am adus tot intr-un stres si-ntr-o spuma ca tot sparg caninii si tot nu mai termina de spart. Ca sa nu mai zic ca sambata iar a facut febra ca a mai inaintat prin gingie cel de pe stanga.
Si m-am decis sa intru la cura, ca m-am saturat de cata sunt de grasa si de plina de celulita. Si voi faceti gogoshi ??? Asta e sadism, bravo voua ca va incap hainele.

Raluca, leoaica cu Pui Nazdravan

Mergi la inceput

ralcat micutul , poate se mai calmeaza, sa-i treaca toate durerile pricinuite de iesirea caninilor.

Mergi la inceput
Mergi la inceput