Mamici de iulie-august 2007 (20)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Multzam, fetele!

Jadi, morfo-fetalele le fac la Medical City - undeva pe langa Aviatorilor -, la dr. mea.

Edit ca sa spun ca au super aparatura (cre'ca v-ati prins deja ) si zici ca esti la multiplex : in fata patului, pe perete, e o ditamai plasma si vezi absolut tot ce vezi si pe monitor. Super misto!!!

18+ www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Eu una m-am prins, nu am vazut eco mai limpede ca asta!

Deni & Vlad & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Buna seara !
Chriszta si eu sunt in aceeasi situatie: in vara m-am mutat din Bucuresti in Tg Mures. Si culmea pana in ianuarie nici servici nu am avut, asa ca cele 8 milioane ajutor pt bebe nu le voi lua. M-am necajit de asta, insa am zis ca e mai important sa fie bebe sanatos si eu bine decat astia 8 milioane.
Cand am aflat ca sunt insarcinata (si eu merg tot la clinica privata la ginecologie)m-am dus la dr familie aici in Tg Mures. Imi luasem insa din Bucuresti de la medicul de familie negatie cum ca m-a scos din evidenta lui din Bucuresti, plus ca nu mai aveam servici in Bucuresti. Pana la momentul de fata sunt in chirie si mai stau asa vreo 3-4 luni pana imi amenajez casuta cea noua (acuma sunt in cautari de mobila, etc). Am in continuare CI de Bucuresti cu viza flotant pe spate, si nici o proprietate aico. NU am intampinat insa probleme la medicul de familie (si mi-am si luat deja concediu medical 3 zile) sau la Casa de Sanatate.
Daca mai e ceva ce mi-a scapat scrie-mi.
Cum iti e in noul oras? Cum de te-ai mutat ? Mi-ar place sa putem vorbi pe tema asta, ca suntem in aceeasi situatie. Eu in Bucuresti am trait 35 ani si acum de 6 luni sunt aici.

Jeni 15+ [baietel[

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Olgutzza, da eu am spus de mai multe zile de concediu. Cand am tot fost pe la cardiologie ca oboseam, mi-a spus cardiologul ca oricand am nevoie sau DACA vreau sa nu ma mai duc la servici, ma interneaza la el pe sectie la cardio 3 zile minim si apoi imi da pana la 189 zile medical. Poate ca a omis sa imi psuna ca dupa 90 zile intru la Comisie...nu stiu eu doar am scris ce mi-a zis medicul.
Iar despre vestita comisie unde trebuie sa mergeti pt prelungirea medicalului, eu zic sa nu va stresati, pt ca gravide fiind si daca aveti si diagnostice bune si pe deasupra si internari la activ nu cred ca cineva va va trimite la servici si nu va fi de acord cu decizia ginecologului de a va prelugi medicalul. Ganditi-va ca practic daca face asta si va suspenda medicalul, iar voi patit ceva cu sarcina ii puteti da in judecata si nu isi ia nimeni raspunderea asta .

Pupici si nu va mai stresati.

Jeni 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

fetele...eu azi am fost la masaj...asa cum va povesteam dimineata!
si dupa am fost la un supermarket,,kaufland,, la ceva cumparaturi...

am lesinat..pt prima oara ,caci eu nu an avut nici o problema sarcina asta!a fost sigur de la masaj...
cand mi.am revenit m.au luat niste contractii de numa.....asa ca am terminat.o si cu masajul...
am fost repede la un eco...bb e bine...dar am tras o spaima grozava...

dupa ce mi.am revenit am condus singura acasa...acum imi dau seama ce inconstienta am fost!n.am vrut sa.l sperii pe barbatu.meu ca el e panicos raaaaaau///asa ca i.am spus doar cand am ajuns acasa.

concluzia lui a fost...,,esti o gaina!trebuia sa ma suni!!!!!....,,

oana17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Oana si eu am fost ieri la masaj insa m-am simtit excelent, chiar m-am relaxat si in afara ca nu stiu cum am condus pana acasa ca eram prea somnoroasa si muschii erau relaxati n-am avut nimic. Vezi totusi sa nu fie de la altceva, o anemie usoara sau glicemie scazuta.

www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze

Alina 15 sapt +Cosmin 30 iulie 2001

Mergi la inceput

LUNA mie mi.a spus dr ca mi.a scazut tensiunea...
si cica masajul iti pune sangele in miscare...noi acu avem si mult mai mult sange in corp...iti creste pulsul...si nu mai stiu ce chestii pot sa se intample...clar e ca mie nu mi.a priit deloc!

tare as fi vrut sa pot continua cu masajul...dar in conditiile astea e exclus.

oana17+

Mergi la inceput

Eu la prima sarcina am vrut sa imi masez picioarele pentru retineam apa multa si ma gandeam un masaj limfatic ma ajuta si m-au refuzat toate maseuzele (sau cum le cheama ) ca la gravide nu e indicat sa se faca masaj. cel mult unul de relaxare dar si ala e periculos. Cica!

Deni & Vlad & bb2

Mergi la inceput

JADI si asta la care am fost e profesor la facultatea de kinetoterapie!da pt niste banuti in plus ce nu face omu!!!!!

oana17+

Mergi la inceput

pai multi sunt kinetoterapeuti dar ce sa zic, o sa sun si eu pe cerasela sa o intreb daca se fac masaje!

Deni & Vlad & bb2

Mergi la inceput