Mamici de iulie-august 2007 (20)
Raspunsuri - Pagina 23
nicooleta27 spune:
Se spune ca ceea ce papi in timpul sarcinii bb ori nu va papa deloc ori numai acea mancare o va prefera.
Eu in aceste saptamani nu prea am avut pofte doar imi pace pireul cu carnita la gratar, sper ca nu salveaza nimeni,sicer va fi razboi daca nu-i va placea ceva.
inamikul 15+
Simo78 spune:
noi suntem cununati religios islamic. biserica a refuzat, trebuia ca el sa se boteze. copilul tot musulman va fi. asta am hotarat noi inainte sa ne casatorim, ca sa nu avem acum discutii. daca atunci cand va fi mare el va hotara altceva, asta e alta poveste.
Simona
15+
Mara/Matei
poze
madabout2003 spune:
Buna gravidutelor!
Am reusit sa ajung la destinatie, in avion totul a fost ok asa ca pentru cele care planificau calatori sa nu isi faca griji, eu am zburat 9 ore si totul a fost ok, nu m-a durut burtica deloc!
Mi-am cunoscut socrii, totul e in regula, ma inteleg bine cu ei, mi-am facut griji degeaba inainte sa vin!
In rest totul e minunat, peisajele sunt superbe, vegetatia e total diferita, o sa va trimit poze cand ajung acasa!! Am descoperit ceva fructe exotice suuuper bunnee
!!!
Lunaimi pare rau de grijile prin care treci si ai trecut
!! Ma gandesc la tine sa ai grija de voi si sa ai incredere in DD!
Karligutza eu am inceput de vreo luna jumate sa ma dau cu o crema grasa care mi-a fost recomandata in farmacie, nu ma dau in fiecare zi dar incerc macar de 3 4 ori pe saptamana!
Safira bun venit, o sarcina usoara si un bebelus sanatos! Am vazut ca stai in Franta, unde anume?
Va pup pe toate si sper sa mai reusesc sa va citesc din cand in cand!

MADA
11+
Noi doi+1
X-ray spune:
hop si eu dar fara spor...
nu mi-a mers nici netul,hormonii astia ma omoara cu depresia...statul roman ne ingroapa toate afacerile mici....de-ale casei.
luna acum am citit din urma,nici nu se punea problema sa te "atingi" de sarcina,Doamne fereste!cu sigurantza acum sarcina va fi monotorizata mai atent ca este in cunostinta de cauza si dr tau care iti urmareste sarcina,dar e posibil sa nu faci nimic.eu in copilarie am stat si cu copii cu varicela si cu oreion nu am reusit sa fac nici unul nici cum.dar habar nu am daca am acum anticorpi impotriva lor.si la mine e mister...in schimb am facut scrlatina o forma fff urata.sus capul,ai sa vezi ca va fi bine.
in rest salutari la toata lumea si abia astept sa citesc vestile bune de la morfofetale ca in curand va ploua cu ele pe aici.
la toata lumea!
alina
17+ de sarcina cu o
la purtator...
Luna1 spune:
Yep, si eu merg la morfofetala pe 10 aprilie.
www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze
Alina
14 sapt +Cosmin 30 iulie 2001
Simo78 spune:
trei copii la maternitate, doua fetite si un baiat. baiatul: voi sunteti fetite eu sunt baiat, stiti ce fac baietii cu fetitele? fetitele: nu noi nu stim suntem prea mici, dar tu de unde stii ca esti baiat? baietelul isi ridica paturica si spune: tatam tatam am ciorapeii albastri
Simona
15+
Mara/Matei
poze
Simo78 spune:
eu merg vineri la control de rutina. sper sa nu mai uit sa iau discheta si sa ma intorc cu poze. morfofetala fac in a doua jumatate a lui martie, inainte sa plecam in vacanta.
Simona
15+
Mara/Matei
poze
olguttza spune:
![]()
Am reusit si io, in sfarsit, dupa munci sisifice, sa-mi pun pe net o parte din DVD-ul de la morfo de trim. I. M-am chinuit, zadarnic insa, sa il fractionez pe tot, asa ca mi-a iesit doar prima parte.
Poate-mi conving sotzu zilele astea sa-l rezolve el pe tot, ca pe mine m-a epuizat treaba asta azi!
Click pe caruciorul roz si vedeti un sfert de filmuletz. Cel mai rau ma oftic (,) ca nu am putut lua imaginile 4D! In fine, sper ca pana la urmatoarea morfo, de peste 3 sapt, sa reusesc. ![]()
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
18+ www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">
De la nunta...
Luna1 spune:
Olguttza ce superb e clipul, si ce frumos ii bate inimioara!
www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze
Alina
14 sapt +Cosmin 30 iulie 2001