Mamici de iulie-august 2007 (20)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns panda77 spune:

[quote]Originally posted by Simo78

http://www.hotnews.ro/articol_65842-Record-de-nastere-prematura-doar-22-de-saptamani-in-pantece.htm

daca sunteti slabe de inima mai bine nu cititi asta, ca are si o pozica.

Vai, cat de mica era ! Dar realizati ce a fost si mai este inca in sufletul parintilor ei ? Asta da miracol ...

Oana-panda77, 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicooleta27 spune:

OOOOOOOO Bine ai revenit LUNA1. Vad ca acum ai postat pt zilele din urma, bravoooooo,ma bucur enorm ca ti-ai revenit, sanatosi sa fim noi ca belele curg.
Aseara l-am simtit pe inamik, am zis sa mai astept , poate nu este el si sunt eu prea atenta la ce se intampla cu mine dar azi surprizaaaaaa, aceleasi lovituri in burtika

inamikul 14+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Simo78

http://www.hotnews.ro/articol_65842-Record-de-nastere-prematura-doar-22-de-saptamani-in-pantece.htm

daca sunteti slabe de inima mai bine nu cititi asta, ca are si o pozica.

Simona 15+ Mara/Matei

poze

INSEAMNA CA CINEVA ACOLO SUS NE IUBESTE SI FIECARE ARE NOROCUL LUI IN VIATA

inamikul 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Nicoleta da, azi m-am hotarat sa recuperez. Hihihi

Jadi su eu total de acord cu ce zici tu despre vegetarieni. Inteleg ca asa alegi tu sa traiesti insa cu copilul ce ai? Lasa-l pe el sa aleaga. Hmmm!

www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze

Alina 14 sapt +Cosmin 30 iulie 2001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monjum06 spune:

buna, si eu pe aici.

vineri am fost la eco 3d si bb e ok are 380gr.

LUna1 eu chiar am facut varicela la 14 saptamani de sarcina, adica la inceputul lui ianuarie.
Parerile au fost mai mult decat contradictorii in sensul urmator: partea familiei trecuta de 50 ani (bunica, soacra, matusa) au zis aoleo... gata. Partea tanara a familiei si pieteniele de o seama mi-au povestit experiente similare fara probleme.
Bineinteles ca in cele din urma a constat sfatul doctoritei, care m-a incurajat spunand ca riscul este f. mic, pana in 2%, ea nu a vazut nici un caz cu probleme de la varicela, dar a vazut multe alte cazuri cand desi mamele nu au avut nici macar o raceALA si totusi copiii au avut probleme la nastere.
asa ca... acum am 21 de saptamani, bb e bine, am facut 3D si o sa ma urmareasca mai indeaproape, o sa fac ecografii mai dese si gata.

Vaccin nu se face in timpul sarcinii de nici un fel.

Am si eu o intrebare. Mai ales pentru cele care sunt la a doua sarcina?

V-a iesit buricul in afara?

Mie deja mi-a iesit, un pic, dar am 21 de saptamani.... ce o sa fac la 38?
Intrebare de gaga.
Oare se poate rupe?

imi e frica si sa tusesc.

va pup.
Monica mama lu'gabi si 21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chriszta spune:

Luna, ai dreptate cu puterea de alegere a copilului, mai ales ca din carne se iau anumite substante folositoare dezvoltarii copilului.
Dar ce facem cu religia? Cum botezam copilul?
Eu sunt ortodoxa si sotul reformat. Asteptam pana la 14 ani sa decida copilul? Eu cred ca pana spre pubertate numai parintii aleg ce cred ei ca este bine pt copil, asa ca nu-i putem judeca ca au ales pt copilul lor regim vegetarian...
Fiecare face ce crede ca e bine pt copilul lui. Eu nu sunt de acord cu regim vegetarian pt copii, dar...
Apropo mai sunt burtici care au in familie religii diferite?
Voi cum v-ati gandit sa botezati?

Cristina 16+

Mergi la inceput

Buna Jadi, cred ca Luna1 are dreptate.
De ex , am si eu o colega de magazin care este vegatariana. Are un baietel de 2 ani jumate si nici pe el nu-l obliga sa pape carnita dar umbla cu el din medic in medic si nu stie ce are. In final i-a zis unui medic ca ea este vegatariana si nici copilului nu-i place carnea. Cred ca mititelul nu stie sa aleaga ce este bun si ce este rau , este normal daca mama nu papa si el sa refuze.
Atunci medicul i-a dat un raspuns clar, daca ti-e nu-ti place copilul da-i sa manace. Cand va fi mare va decide el ce va papa si ce nu dar noi ca mamici trebuie sa le dam de toate.
Si eu am fost indoctrinata cu placinta de bostan, daca mama nu a facut asa ceva si mi-a zis ca nu-i buna apai nu mia placut niciodata, dar cand ma mai serveste cineva nu refuz si chiar imi place dar ideea bagata in cap,,,,

inamikul 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

chriszta, copilul cred ca il botezi crestineste. intre bisericile ortodoxe si reformate se recunoaste reciproc botezul. la reformati insa mai confirma la 14 ani, deci teoretic, copilul oricum poate alege cand vine vremea confirmarii, nu?

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Monica m-ai mai linistit acum stiind ca nu sunt singura in situatia asta (desi ce sa zic, imi pare rau ca ai trecut si tu prin asa ceva) lasa ca vom avea bebei sanatosi toate fetele de aici, nu? Cu buricul ma faci sa rad. Cum sa pocneasca? Pai cand vom fi cat balenele (si daca aveai sperante ca nu vom fi te inseli, hihihi) va fi iesit in afara de tot dar de rupt nu se rupe. Ce imaginatie ai, probabil credeai ca va pocni si o sa-ti sara matzele pe pereti... Glumeam iubita, eu la prima sarcina credeam ca nu-si va mai reveni insa a reusit. Acum iar iese...

Cris religia e altceva. Copilul si-o poate schimba daca doreste, nu? Pe cand sanatatea (daca ajunge Doamne fereste sa nu fie alimentat cum trebuie) greu o reabilitezi. Si la mine sunt doua religii. Eu ortodoxa si al meu ateu. Glumesc ca a fi ateu nu e religie. El nu este botezat in nicio religie, aici nu e un capat de tara sa nu botezi copiii. Eu pe al meu il botez ortodox ca asa sunt eu, iar sotul de cand m-a cunoscut a devenit mai credincios, desi eu nu sunt habotnica insa am credinta mea si prin anumite fapte si chestii care ni s-au intamplat a inceput sa vada si el ca totusi nu prea e nimic intamplator. Deci poate voi avea doua botezuri anul acesta.

Nicoleta asa e ,atitudinea mamei vis-a-vis de un anumit fel de mancare clar influenteaza copilul. Daca eu zic ca imi place ciorba (desi nu imi place ca m-a indopat mama cat am fost mica cu fortza si acum ma lipsesc) fiu-miu mananca doua castroane.Insa daca il intrebi sau daca vrea altcineva sa-i dea zice ca nu-i place. Insa eu nu-l prea fortez cu mancare ci mai mult il determin pe el sa manace prin exemplu propriu (ca doar nu mor daca mananc ciorba o data nu?)

www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze

Alina 14 sapt +Cosmin 30 iulie 2001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chriszta spune:

Luna ai dreptate. Si BB al nostru tot ortodox ca sotul meu cam la fel cu al tau. E botezat dar nu a confirmat la 14 ani, are un fel de religie proprie...
Si chestia cu mancarea pe care te-au invatat parintii sa o manaci e f adevarata. Eu sunt din Bucuresti sotul din Cluj (ardelean get beget) si acasa gatim doua feluri de spanac. Unul pt mine si unul pt el, la fel si cu ciorba de fasole. Ceea ce mie mi se pare bun lui scarbos si invers, pt ca asa am invatat de acasa. Insa nu toate mancarurile le facem separat... au si ardelenii niste mancaruri ca te lingi pe degete...

Cristina 16+

Mergi la inceput