Mamici de iulie-august 2007 (20)
Raspunsuri - Pagina 21
Luna1 spune:
carla si eu mai am putin gretzuri dimineatza doar daca beau apa. Asa ca vreo ora nu beau nimic si ma simt perfect.
Apropos de concediu fetelor, aseara (ca sa ma simt mai bine) al meu sot a rezervat biletele si in luna mai de pe 6 pe 19 Cipru scrie pe noi. Abia astept.
www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze
Alina
14 sapt +Cosmin 30 iulie 2001
CarlaV spune:
Simo, multumesc, si mie imi pare rau
. Oricum, a trecut perioada cea mai grea cand vomam de 7-8 ori pe zi de la orice. Atunci mancam si beam obligata, fiindca mama ma amenintase ca ma interneaza sa-mi puna perfuzii, iar sotul zicea ca oricum, mai rau de atat nu poate sa-mi fie daca mananc si avea dreptate. Acum greata e mult mai rara, de vreo 2 ori pe saptamana, nu continuu.
Plec si eu de langa net, sa aveti o zi excelenta.
Carla,
20+ 
Simo78 spune:
Carla perfect de acord cu tine! ca vegetarian trebuie sa fii foarte bine informat si sa ai un aport de toate alea. nu sa mananci numai frunze de salata si gata, te chemi vegetarian!
ca si cu slabitul de altfel. nu te infometezi o luna si dupa aia cand incepi sa mananci te miri ca se depune si o gura de mar.
Simona
15+
Mara/Matei
poze
Chriszta spune:
LUNA cand vei fi in tarile calde sa te gandesti si la noi...
Cu oboseala si lipsa de concentrare si la mine e la fel , dar e normal, mie asa mi-a zis doctorul. Eu nu mai pot sta la servici... imi vine sa-mi iau geanta si sa plec cu BB la plimbare sau acasa, mai ales ca simt ca nu ma ajung cu somnul...
Va pupacesc
Crsitina
16+
Luna1 spune:
Carla aici anorexia este o problema majora. Exista centre de reabilitare in urma anorexiei unde (chiar aseara am urmarit un reportaj) sunt internate fetite de 12-13 ani si sunt supravegheate pentru a avea o dieta corecta, binenteles cu psiholog, nutritionist.
Chiar sapt trecuta o prietena a sotului ne-a sunat sa ne spuna ca sora ei a murit de anorexie dupa 15 ani de boala. Nu s-a putut vindeca.
Alina
Simo78 spune:
quote:
Originally posted by Luna1
Carla aici anorexia este o problema majora. Exista centre de reabilitare in urma anorexiei unde (chiar aseara am urmarit un reportaj) sunt internate fetite de 12-13 ani si sunt supravegheate pentru a avea o dieta corecta, binenteles cu psiholog, nutritionist.
Chiar sapt trecuta o prietena a sotului ne-a sunat sa ne spuna ca sora ei a murit de anorexie dupa 15 ani de boala. Nu s-a putut vindeca.
Alina14 sapt +Cosmin 30 iulie 2001
Doamne fereste!!!!
Simona
15+
Mara/Mateipoze
Simo78 spune:
http://www.hotnews.ro/articol_65842-Record-de-nastere-prematura-doar-22-de-saptamani-in-pantece.htm
daca sunteti slabe de inima mai bine nu cititi asta, ca are si o pozica.
Simona
15+
Mara/Matei
poze
jadi spune:
Eu am o amica, nu anorexica ci bulimica! Dar oricum eu m-am convins, nu e vorba de o boala fizica ci de una psihica! Eu una am mancat tot ce am vrut inclusiv salamuri crude dar asa moderat!
Eu am niste fini vegetarieni, nu am nimic impotriva lor dar nu pot intelege ca au ales acest stil de viata si pentru copilul lor de la nastere. Ei sunt maturi si stiu ce au ales dar de ce nu permit si copilului sa aleaga ce vrea atunci cand va avea varsta de ales?
Eu cu creme nu ma dau, nu m-am dat nici la prima sarcina si nu am avut probleme! Si in plus imi este ca daca ma ung prea mult creste burta mai mare
. Eu nu sunt pe aceeasi unda cu produsele de la Sanosan si nici Vlad nu a fost. Eu i-am cumparat toata gama de la baby expo inainte sa nasc si ulterior, a facut coji de la sampon si bubite pe corp de la uleiul de masaj si creme. Asa ca daca am vazut ca le-am cumparat degeaba am incercat sa le folosesc eu si m-am umplut de matreata de la sampon si mi se usca pielea de la creme. Deci nu suntem compatibile cu ele, le-am schimbat pe Mustela si vad ca astea ii merg de minune. Stiu ca sunt unele si pentru gravide dar am zis ca nu mai arunc banii pe fereastra, sa cumpar creme si dupa sa le arunc. In rest folosesc cremele mele obisnuite de ten si de maini, nu m-am uitat sa vad de au si nici nu am de gand, imi asum riscul!
Deni &
Vlad & bb2
Luna1 spune:
Simo ce dragutz! Cred ca e mama respectiva foarte fericita! Doamne ce sa tii in brate, poate sa o fi tinut in mana, la cat de mititica era saracutza. Sa speram ca va fi normala si nu va avea probleme de sanatate grave.
Alina