Piticlonti de iulie - august 2004 (213)
Raspunsuri - Pagina 9
Nora__ spune:
quote:
Originally posted by alice2004
Si porc, si porc, daaaa !!Curata ferma a animalelor !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
Oooooooookkkkkkkk...arca lui Noe sa fie,dar fara orez,da?
Stii ce ar fi culmea?Sa fie bun si sa-mi placa...ca nu mai fac in veci acasa,orez...merg la chinezi
Nora
Comorile Norei
Noutati 2006-2007
www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
roberta04 spune:
Am facut baie la copil (oare mai spala cineva copilul la pranz sau numai eu??), l-am adormit si ma delectez de jumatate de ora cu poze- am vazut patinatoarea cea frumoasa, m-a omorat cu piciorutele alea micute in patine, l-am vazut pe Ghita devoratorul de mamaliga,pe Lia pui de Vrabiuta cu codite, pe Pupi (mama, Andreea, ce peisaje aveti acolo!!), ii pupam pe toti!
leeloo2004 spune:
quote:
Originally posted by roberta04
Am facut baie la copil (oare mai spala cineva copilul la pranz sau numai eu??), l-am adormit si ma delectez de jumatate de ora cu poze- am vazut patinatoarea cea frumoasa, m-a omorat cu piciorutele alea micute in patine, l-am vazut pe Ghita devoratorul de mamaliga,pe Lia pui de Vrabiuta cu codite, pe Pupi (mama, Andreea, ce peisaje aveti acolo!!), ii pupam pe toti!
poze
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243" target="_blank">Povestea nasterii
Da de ce ii faci baie la prinz??
Gabriela si
Stefan David (8 Iulie 2004)Poze nou-noutze cu Stefanutz
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Echipa neagra: Leeloo - Olo - ZisaCami - Miag = 274.9 kg
amironeanu spune:
Nora, eu spun ca vei avea o surpriza cu orezul de la chinezarii, nu se compara cu ce facem acasa.
Nu v-am povestit ca am fost duminica la teatrul de papusi. Am fost la un spectacol fara cap si fara coada, dar Stefi a fost fascinata de papusi si de actori si de muzica si a stat cuminte o ora intreaga, asa ca sigur vom mai merge. Dar astept totusi o poveste cat de cat cunoscuta.
Si eu am vazut poze azi, toate una si una, pupacim toti protagonisti!
Pupici,
Andrea
si Stefania
(13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
roxanaz spune:
gagici eu va pupez cu mult drag ca incerc sa plec in 15-20 de minute, mai am ceva bagaje de inchis si sper sa plecam pe la 6 la bucuresti. maine dimineata la 9 avem avionul spre stambul. sa aveti zile linistite si fara probleme. sa ne auzim cu bine martea viitoare. multi pupici!
speel spune:
Hai ca nu-i dracu chiar asa frumos!Mai ales cind m-a vad in poze,m-a apuca nervii.Tot zic omului,mai ia domle si tu un costum pe tine ca numa toale de opspe ani iti tragi,ca sa par eu maica-ta pe linga tine.plus ca am oroare sa fac poze linga al meu,numa daca sta cu genunchii indoiti,ca altfel suntem pat si patason!Si mai ales ca de ieri ai trebuie si suvite blonde,deh,pleaca singurel in vacanta si tre sa arate omu bine.Asa ca diseara-s coafeza,fac suvite la iubit si-mi reinoiesc rosul meu care s-a dus la spalat,ca acu vreo luna era rosu turbat si acu s-a coclit.Si tare imi mai placea asa aprins.
Roxa,vacanta placuta si multe poze la intoarcere!
Roberta,tu ti-ai dat bacu sau nu?
Alice si Nora eu nu merg la chinezesti ca am bucatarul acasa.Din pacate ricu nu e cu chinezestile,asa ca mincam nu prea des.Si eu zic totusi ca tot secretul e orezul.Tre sa fie de la mama lui,ca al´tfel,nu are aroma aceea specifica.Eu in Ro n-am nimerit niciodata orez asa parfumat cum am mincat in China,e ceva dar nu e la fel.
roberta04 spune:
DANA (Speel), pe tine te uitasem cu pozele, le-am vazut si m-am minunat de ochisorii frumosi ai lui Ricu dar si de tine cat esti de frumoasa si ce rosu super ai la par! Si sa stii ca bac-ul mi l-am dat in o mie noua sute toamna, e asa de mult timp de atunci, ca nu mai stiu cum a fost!
GABRIELA, ii fac de mult baie la pranz pentru ca de cate ori il spalam seara, dimineata era cu nasul infundat. El noaptea nu doarme invelit, e si mai racoare in casa, asa ca prefer sa-l spal inainte de somnul de pranz, am grija sa fie mai cald in dormitor, il usuc bine cu uscatorul de par, il culc, doarme doua ore neintors (si invelit) si e totul OK.
ROXI, drum bun, distractie placuta si spor la shopping! Ai grija la baclavale ca ingrasa rau!![]()
EDIT- mey, m-ati omorat cu orezul, asa ca m-am apucat sa fac si eu pilaf cu ciuperci, desi am mai gatit doua feluri dimineata!
mitzura spune:
Buna fetele!
Am vrut sa va multumesc pentru sfaturile legate de degetel. I-a trecut aproape de tot. Nu-mi imaginez ce s-a intamplat cu puroiul ca afara n-a iesit, s-a retras cumva.Mai e doar putin rosu si umflat.
In rest a fost si el racit si ragusit si mai este inca (andrea, ce i-ai dat stefaniei pentru ragusala?).
Mara imi joaca mai nou niste feste de parca as fi mamica incepatoare. Mai precis, noaptea si dimineata are niste muci urati, care nu o lasa sa respire si o fac sa se inece si sa tuseasca. Peste zi ii trec cumva si se mai aude numai o haraiala in gat. Acum vreo doua saptamani, am zis, gata, s-a imbolnavit din nou, hai la doctor. Acolo toate bune si frumoase, nu rosu in gat, nimic la plamani, copil sanatos. Mi-a zis dr ca e normal sa mai aiba mucisoi dimineata. Buuun...de cateva zile aceeasi poveste, are niste muci fabulosi dimineata, inecat, plans, tot tacamul. Azi de dimineata iar m-am panicat si am apucat sa-l sun pe dr. Si ma pregateam sa merg dupa amiaza pe la cabinet, convinsa fiind ca a luat iar de la Tudor. Da acu, nu-i mai are!!! Au disparut, fir-ar ei sa fie de muci! A ramas doar cu aceeasi haraiala. Asa ca nu ma mai duc la cabinet. Oricum, mi-e efectiv jena de nenea dr. ca de cate ori il sun, n-are nimic si ma duc tot degeaba pe la el.
Ce ma deruteaza e ca Tudor n-a avut niciodata asa ceva. Pe vremea cand era el mic nici macar nu aveam batista bebeluslui. da acum nu stiu ce m-as face fara ea, la cat e de mucoasa asta mica.
mitzura spune:
Asa, sa revin...
(m-am grabit sa trimit mesajul anterior ca calculatorul meu se restarteaza singur din senin, si mi-era ca pierd tot mesajul)
Robi, la multi ani 

! Scuze de intarziere!
Dana, felicitari pentru Serban si sa treaca repede ochiul!
Ioana, zi-mi si mie, Maria ce face cand mergeti la restaurant? Sta cuminte pe scaun langa voi si asteapta sa comandati si sa papati? Ca eu nu pot iesi in nici un loc public cu Tudor, ca el sta maxim 5 minute la masa (timp in care, daca nu sunt pe faza, trage fata de masa, varsa solnita, sparge pahare), iar dupa aia alerga prin tot localul)...Nu putem sta linistiti!
Roxi, ce fain...istanbul! Distractie placuta!
Daria, ei de data asta i-am dat lui Tudor Vibrocil in nas, Oscillo, ACC 100. Iar cand a inceput sa si tuseasca, am schimbat ACC cu Humex expectorant.
vrabiuta spune:
buna seara
v-am citit pe diagonala. si eu mai fac baie domnisoarei la pranz din cand in cand, de dragul balacelii in apa cu jucariile... pentru piciorusul lui tudor nu am nici un sfat, si eu am trecut prin asta si a fost tare greu (mi-am luat inima in dinti si am strans acolo si am curatat locul ca sa nu se infecteze, si intr-o zi s-a vindecat). am vazut poze cu finutul mic si frumoooss... are cu cine semana! dana, felicitari pentru serban!!! leloo - la ce gradi ai fost?
la gradi se pregateste o mini-serbare de 8 martie, iar lia pui aseara a facut o mica repetitie in cada. mi-a cantat cu foc "de ziua ta mamico" (m-a cam atins la coarda sensibila... cand ma gandesc ca si noi cantam acelasi cantecel pentru mamicile noastre).
in cu totul alta ordine de idei, si-a facut un prieten de nazdravanii la gradinita... il cheama iadu (radu) si toata ziua se joaca impreuna. ieri au facut o mare isprava si s-au ascuns in dulap. cand i-a scos educatoarea si i-a intrebat ce faceau acolo, radu a raspuns senin ca faceau kk, de s-a panicat saraca. dar era doar o metafora ![]()

Curata ferma a animalelor !!