Piticlonti de iulie - august 2004 (213)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Acu daca m-am apucat, o fac lata....(dorm copiii, iar eu stau pe forum in loc sa ma odihnesc sau sa fac treaba, dar deh, mai am si eu nevoie de socializare)

M-am dus sa-l inscriu pe Tudor la gradinita...Am gasit aproape de noi, cu sectie germana, opt ore...eram fericita. Cand depun dosarul, aflu ca la sectia germana nu se intra asa usor, ca se da test! Pai ce test doamna, ca eu de aia il dau la germana ca sa invete limba...Nu, ca test, pentru ca locurile sunt limitate si vrem sa intre copii care au deja notiuni de germana. Asa ca ...ori renunt la idee ori il invat germana elementaa pana la toamna. Insa eu stiu foarte putin, ar trebui sa-i dau ore. Dar ma gandesc ce situatie, sa-i dau ore de la 2,5 ani?!?! Na ziceti si voi..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Mitzule...ce sa zic...e ca peste tot...e vorba de spaga.Notiuni elementare la 2.5 ani ar putea avea numai copiii carora li se vorbeste de la nastere in germana,deci macar cu un parinte german.Si toti sa doreasca la gradinita aiaChestia cu testul e de fatzada...chipurile fac selectie si sa aiba motiv ca ti-au respins copilul.Deci io as sugera sa te duci cu spaga la directoare si sa vezi cum ia testul de pe acumparerea mea....tu faci cum stii.dar incercarea moarte n-are.Deci Bafta!!Sanatate la micutzi!!

Astept si eu cu interes,raspunsul Ioanei la faza cu statul cuminte la masa.Nici al meu nu e prea linistit.Deci nu cred sa aiba rabdare sa numere boabele alea de orez (ca fac obsesie de acum cu orezul asta...loool)Cred ca fac asa,la restaurant:il pun pe husband sa-si ia orez si io gust de la el

Dana...scuze de intrebare,dar de ce pleaca husbandul singurel in vacanta?Si inca suvitzat???Io in locul tau,i-as arde oleaca parul,sau i-as 'gresi' culoarea(moamaaaaaaaa...ce afurisita sunt)

Roxa...distractie placuta!!!Sa ne spui ce ti-ai cumparat si sa faci poze!!Drum bun!!

Nora

Comorile Norei Noutati 2006-2007 www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

pai fa-i o cura cu cartoon si tom si jerry;)) cum ie okiu?

quote:
Originally posted by speel

Multumim de urari si felicitari.Bey,nu mi-o bagat-o intentionat!!!!A fost un accident,el a vrut sa-mi impinga mina mea dar in mana lui era furculita,care a aterizat in ochii mei.Carmen el se uita numa la teletubies,aia nu-s agresivi,chiar prostanaci as spune.Nora,leu a fost anu trecut,anu asta fu pirat Ricu nostru.
Daria,eu stiu ca mucii trec cind vor ei,poti sa le faci ce le-ai face.la noi cel putin asa e.

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Salutare...este marti ...mai este putin si se face vineri!

Noi am avut trei zile de relaxare..copil cuminteee...de mi-e frica ca mi l-au schimbat!In plus asta si papa! A facut o pasiune pt filmul Dinosaur...In rest am fost in parc, curatenie, papa..si un film..Syriana (daca nu l-ati vazut ..merita!!!!) La capitolul vorbit ..ultima achizitie...mami go away!

Irina gind la gind..azi eram hotarita sa intreb de tine! Telepatia! Ce mi face Raducu..mai poveste-ne...Cum mai adoarme? la noi este simplu...daca este si tati cu noi..dureaza om vesnicie...daca nu este....15 minutele!

Noricel yammy amandina aia...Dar am si eu o intrebare...de ce nu coboriti la cofetarie pt amandine??Felicitari pentru vorbaret!! Parca si Uka incepe sa puna 2 cuvinte unul linga altul..

Gabi de fisuri anale..mi-e si mie frica.. Aici (daca m-am izbit de problema asta am facut cercetari)..in afara de medicatie se recomnada seminte de in (pe care de azi am inceput si noi sa le folosim zilnic,nu numai pt Uka..sint extrem de sanatoase)..si orz...

Lia relax...fetita nu are nimic...
Alice primit Pm-ul ...fac cercetari!

mai vin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Mitzura-si io zic la fel...cu o spaga ia Tudor testul primul pe lista Altfel...ce sa zic...ar fi ciudat sa-i dam la meditatii la germana cand ei abia vb romana.La noi nu se poarta testele ci inscrierile cu unu sau chiar doi ani inainte.Noi speram ca am rezolvat problema cu gradi in germana, dar pana la toamna nu e nimic sigur.
Olivia-Radu e bine, procedurile de adormire sunt neschimbate, nu s-a coborat sub recordul anuntat oficial E adevarat, se remarca diferente in abordarea problemei, in functie de cine il adoarme, ca si-n cazul vostru (tot vesnicie se cheama si la noi dc-l adoarme ta-su)
Aseara imi spunea ca e suparat, dar ca nu s-a suparat pe mine, ci s-a suparat simplu.
In rest ...toate bune, n-avem noutati.
La restaurant sta destul de cuminte, mai face ture sa studieze locul, dar, din tot ce e pe masa mananca doar paine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

tiii, ce spor ati avut la scris...
am vazut pozele cu lia, gorodica (beton soacra-ta;))), shumi de bahlui (loool, l-ai inscris la feea;))?) acu astept sa se deschisa lincu` lu` madam spiil sa-i vaz okii lu` ric da` nu prea mere... mai incerc.
mitzule, asta ie din seria mucii joaca feste:D personal am si io un maare dinte contra testarilor la gradi/scoala. ati incercat sa "sponsorizati"? ca la noi sponsorizarea face mari minuni...
roxy, stambul?! plimbare placuta! vreau si ioooo...
noricooo, despre intilneala iti scriu pe privata ca sa nu fiu banata;))

Carmen, Ilinca, Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

quote:
Originally posted by carmenp

noricooo, despre intilneala iti scriu pe privata ca sa nu fiu banata;))

Carmen, Ilinca, Ionut

Daca e de bine si se lasa cu burice in vant,ma ofer sa fiu io banata in locul tau,dar tu propune ceva concret...

Nora

Comorile Norei Noutati 2006-2007 www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

buna! scriu ff scurt pt mitzu: dis de dimineata, zilnic, cu apa de mare in mana stanga si pompita de nas in dreapta dezmucizez pe asta mica altfel nu poate suge

Alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Buna seara ... Remember me?
Nu v-am uitat, numai ca n-am mai apucat sa intru... Muulta munca si foarte mult stres, o gramada de dezamagiri anulate de un pitic mic si neastamparat...
De la Vicu: turuie toata ziua fara incetare, invata poezii si cantecele, dar nu le spune, dansam si sarim pana cadem in cap, raceste la 2 saptamani (deh, asa-i la gradi), iubeste gradi la nebunie (are deja persoane preferate si persoane pe care adora sa le intarate). Ne iubeste si-l iubim, ne omoara cu zile ca apoi sa ne ia in brate sa ne pupe sa-l iertam si ne trece. Creste si mi-e dor deja de el asa de mic si poznas.
Din pacate voi intra la fel de rar...

Pupici tuturor mamicilor si piticilor!

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)1, 2, 3, 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Roberta,coloarea mea era de tot rahatul,asta seara sunt insa rosie ca focul,l-amintins si cu placa si ma declar personal gagica.Cu bacu,nu s-ar crede diloc,da diloc.
Carmen,tu mi-ai pus gind rau!
Nora,de tupeist ce e.Daca-i fac vreun naspet in cap,cred ca m-a rade el pe mine.Si asa cica l-am tuns prea scurt,sa nu-l las eu sa plateasca 40 de euro la salon sa-l tunda!!!!!Aseara am tuns mezinul,in asta seara full salon noua,i-a sa ma pun sa taxez ca deja moaca nu-i de nasu meu.Si mai vrea sa-l si pensez!!!!!!Sa vezi si sa nu crezi.Io-s nebuna ca asa l-am invatat!
Ochiu meu e fain,cind clipesc mor insa.trece el,bine ca nu si-o bagat furculita in ochiu lui,dragu mamei, ca eram mai bolnava ca acu.

Mergi la inceput