Piticlonti de iulie - august 2004 (213)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Dana...pai acum te asortezi cu suvitzele lui,gagica cum esti si poti merge si tu in vacanta,nu de alta,dar sa-l poti aranja in orice moment al zilei,fara taxaDoar e creator de moda...cum sa plece el fara stilistul lui propriu si personal?Ar rata 'lansarea'

Nora

Comorile Norei Noutati 2006-2007 www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Urasc chestia asta...sa dau spaga! Ma rog, daca trebuie o fac si pe asta. Chiar, voi ce ati da in locul meu? bani, sau ce? O mica atentie?

Acum am alta durere de cap. Tudor s-a trezit si a zis ca il doare burtica, dupa care a vomat. De atunci o tine intr-una ca "ma doale bultica". Sunt fiarta ca nu stiu ce are si ce pot sa-i fac. ma gandesc sa nu aibe hepatita....stiti careva care sunt simptomele la hepatita A?

Lia, deci si Andreea se ineaca...si peste zi cum e, ii mai scoti mucisori, mai are?

Dana, bine ai revenit, pacat ca nu poti intra mai des...Il pup pe Victor! Si tudor raceste la doua saptamani si nu merge in colectivitate inca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Astia imi facura o surpriza la job si nu mai am acces la nici un site de poze... ghinion... sunt curioasa cand o sa imi taie DC-ul.. venisem plina de elan sa mai uit la ultimele poze si sa va dau linkul .. dar se amana pana diseara.

Olivia, sa va fie de bine long week-endul, am auzit ca sunt 24 de grade la San Francisco (din avion stiu:)... nici la noi nu-i rau, 10, dar mai da cu ploaie..

Roxana a plecat in vacanta sau n-am inteles io bine?

Leeloo, felicitari pentru sora ta si sa va fie de bine iesirea la munte... tare bine le mai prinde schimbarea de aer la pitici..

Noricico, du-te la chinezi nu o sa regreti... in plus nu te obliga nimeni sa mananci orez (dar risca-te sa gusti macar )

Liliana, ce mai face samburica?... si cum mai e cu AMR-ul?

Aaa, voiam sa va zic ca avem si noi 1 luna de cand am renuntat la suzi... a fost mai usor de cat credeam... macar atat ca cu pampersii si biberonul de lapte ii dam inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Nora,m-ai facut sa rad
pai nu se duce la nici o lansare,numa in plimbare.Eu tre sa merg la scoala.oricum raman cu mama soacra ca mi-e frica singura cu Ricardo.I-am spus sa aduca copilului o camila,am vazut la cineva o camila din piele tare draguta.Azi cind sa fac valiza,cica o iau pe aia mare sa incapa camila.Adica cum?intreb eu!Pai sa-i i-au una sa stea pe ea!!!!Oh,doamne numa camila mai lipsea ca avem tot zoo in casa.Camila la care m-a referisem era ceva de 15 cm aproximativ.L-am readus la realitate explicindu-i ca e doar simbolic,nu ne trebuie una cit un ponei.Asa a ramas,acu sa vedem cu ce camiloaie s-o intoarce!Daca nu mi-l fura vreo araboaica infocata.Pe barbata-meu voiam sa spun.Ca daca nu se intoarce,macar camila sa mi-o trimita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Adela ma bucur ca infectia a disparut! Ce-ti veni cu hepatita A??? El nu este vaccinat?? Poate i s-a aplecat de la ceva...sau il incearca o enteroviroza...asa ca urmareste scaunele..si aparitia eventual a vomei..Dar eu sper sa nu fie nika Cu gradinita..eu nu as da spaga...Eu nu sint pentru gradinitele particulare...este doar parerea mea, nu va simtiti jignite... nu sint pentru ele..in conditiile in care taxele lunare sint cum sint...Consider ca investitia asta..as face-o un pic mai tirziu..Imi permit sa cometez..ca acusica venim si noi la gradi in RO Ce teste la virsta asta??Ridicol!

Irina voi cind il duceti la gradi? Ce perle mai scoate Raducu? Hai ca stiu ca-i vorbaret!
Dana bine macar ca sinteti bine....si ca va place la gradi...Sper ca dezamagirile sa fie stric legate de job..si nu te altceva!

edit..Daria eu ..gind la gind cu Roxa..nu i-as da nimic...este clar viral..deci de ce antitermice..antiinflamatoare...nu ti-e mila de stomacelul ei?
Dana bine ca ai scapat de operatie! Ei nu ai vina..ci noi..trebuie sa ne ferim! Felicitari pt Serban!!!!!!
Roberta frumoasa..ca deobicei!
Maria patinatoarea este bestiala!
Anca astept pozele..stiu ca sint niste peisaje..Dar doar in resort..cind iesi din el...ajungi in lumea..a treia....Nu sint 24...doar 18 :)))

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kim222

Anca astept pozele..stiu ca sint niste peisaje..Dar doar in resort..cind iesi din el...ajungi in lumea..a treia....Nu sint 24...doar 18 :)))

Puerto Vallarta este dragut in centru, mai ales faleza, dar daca o iei aiurea pe strazi periferice intra-adevar vezi f. multa saracie... ca sa nu mai zic ca o calatorie cu autobuzul e o adevarat aventura... autobuzele din Bucuresti sunt de lux... dar mexicanii sunt baieti de treaba daca nu-i superi.. latini ca si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Mi-ai confirmat exact ceea ce stiam...Dar toto merita..pt relaxare...si reincarcare de baterii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Dana.....hahahahahaha........ai fost bestiala cu camila...rad de scol populatia....
Pai daca e sa ramana la araboaice,mai bine trimite una adevarata,sa te scoti macar...cica laptele de camila e bunPlus ca ai arata demential plimbandu-te prin targ,calare pe camila si facand cumparaturile.Si la cat sunt de naspa araboaicele,iti zic io ca vine inapoi rapid,calare si pe camiloi,numai sa scape.Dar totusi,prea l-ai motzat...vezi mai degraba sa nu-l fure vreun seic
Deci inca odata se confirma ca in viziunea barbatilor,lucrurile trebuie sa fie mari

Nora

Comorile Norei Noutati 2006-2007 www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Poze din vacanta:
http://good-times.webshots.com/album/557746093dQKAKk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

anca, ce frumoooos, super!
mitzule, citeodata pe ionu` cind il durea gitu` il durea si burtica, e ceva cu nijte ganglioni, nu poci esplica. sanatate multa. daca te-ai hotarit sa dai atunci da bani, din pacate asta e treaba...
madam spiil, nu-tz pusei gind rau, nici vorba. am incercat sa vad pozele cu ric, n-a mers lincu`, mai incerc.
hev a nais dei

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput