Piticlonti de iulie - august 2004 (213)
Raspunsuri - Pagina 12
g_ioana spune:
Neatza gagici,dupa ce v-am cetit ma apuca un dooor de concediu
Anca superbe poze sa vede ca v-ati distrat si relaxat!
Mitzu si Nora,mandra mea sta cuminte pe scaun,asteapta sa i se aduca"comandeul",il studiaza,comanda apoi de cate ori il vede pe ospatar il intreaba"unde-i mancarea mea","imi aduci suculetzul ala odata...dar si un pai te rog!"
mananca si numai cand s-a saturat face cateva ture ..dar numai pentru digestie
Dar asta pentru ca neavand cu cine s-o lasam am luat-o cu noi de pe la un an la restaurante, asa ca s-a obisnuit n-a avut incotro!
Mitzu eu zic sa te linistesti cu hepatita,sigur are o mica enterocolita!Insanatosire grabnica si pupici la amandoi!!!
Iar cu gradinitza sunt de acord cu fetele,trebuie musai sponzorizare!!!Meii o sa ajunga astia sa faca teste nationale pentru admitere la grupa pregatitoare!!!
Vrabiutza super Lia si Iadu cu "metafora",btw si a mea invatza de zor o poezie cu "mama draga,mama scumpa te asemeni cu o zana" iar eu-s cam lesinata cand o aud,mai ales ca o spune cu intonatie!!![]()
hai sa avem o zi buna
www.dropshots.com/day.php?userid=225059&cdate=20061230" target="_blank">filmuletz,gorodeii,
aripile mele
szivarvany spune:
`Mneatza.
Noi s`tem bine, tusim sec, mucii s au colorat, dar am dormit toata noaptea amandoua ! Asa ca mergem mai departe cu sirop de pin pt tuse, vit.C in ceai si atat.
Anca - suuuper pozele ! 
Kim - merci de sfat 
Vrabiuta - aha, deja aveti prieten ? ![]()
Polux - cum sunteti ??? Amr ? 
Mitzura - sanatate multa lui Tudor, sa i treaca durerea de burtik si pupam minunea mica ce te fenteaza cu mucisorii ![]()
Lia - noi tooot asteptam pozici 
Gata, fug la munca, am un kef nebun. Vestea faina e ca pe 9 martie merem la cina si apoi la Flamingo boyz, tanananaaa 
O zi frumoasa ! 

Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
polux spune:
uff ce rau imi pare ca nu mai am timp ...ce as mai vrea sa am timp ca atunci cand eram cu Adeluta in burtica, si va raspundeam la toate. Acum abia apuc de citit si mi se face un somn....de daca ajung acasa numai dupa 10 seara.
Monica multumesc mult, sti tu ptr ce.
Eu sunt bine, teoretic, caci am o senzatie permanenta de greata...dar asta inseamna ca bebe e okay, deci ma bucura. Si AMR 11 saptamani sau 80 zile.
Liliana
Poze noi
Poze 2
Poze cu maimutica mea
Poze 1
cristalina spune:
Neata!
Liliana
Hai liberareee!...:)))
Noi suntem dupa o alta noapte de vome...Bre, cupilu' meu are ceas, ;la 00.30 fix il vomita pe taica-su...:)))
De data asta nu ne mai certaram...nu avea sens, ca ne-am asistat reciproc, eu pe el cum o demucizeaza, el pe mine la pus laptic in castronel...
Asa ca faceam haz de necaz la 1 noaptea "maine o lasam sa rabde de foame, ii dam numa' 1 lingura ca sa nu uite de obicei" "si daca vomita?!" "o bat ca sa aiba de ce!"
John zice "auzi, sa-mi dai un lighean maine seara ca io cu prosoapele nu ma descurc, nu nimeresc jetu' pe intuneric!"...![]()
![]()
Dimineata zice..."...si pe la 3 noaptea i-am dat una la fund"..."o batusi?!"..."pai da, ca oricum nu mai avea cum sa vomite daca incepea sa planga!" ![]()
![]()
Ieri au venit bunicii, nu era suficient de rasfatata :) ...Acum deja a depasit orice masura!
Mitzu, va urez sa nu fie nimic cu burtica, sa fie cum zice Carmen, tot de la raceala!
Imi place de Mara, te fenteaza la greu...:)))
Ma duc sa vad ce ati mai scris ca nu apucai decat pe sarite...
Deja ma apuca invidiile, Maria de la Iesi merge la restaurant si sta cuminte, Stefi la teatru, puiul de Vrabiuta canta "de ziua ta mamico"...numai Maria stie numa' sa se dea cu fundul de pamant si sa zica NU...:)
Adevarul e ca probabil e numai vina mea, ca m-am gandit ca psihologic o sa o loveasca destul venirea samburicii, sa o lasam in pace cat se poate...si ete ce-a iesit...:))))
Sanatate la toata lumea si o zi minunata!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
alice2004 spune:
Buna dimineata !!
Intru repede sa scriu un mesaj de consolare pentru Cristalina - fata neichii, dount ouriii, ior not aloun, nici Andrei nu stie sa stea cuminte la restaurant (decit vreo cinci minute), nu spune poezii cu mama de nici un fel (poate pentru ca nici nu l-am invatat
), dar stie sa spuna clar si raspicat NU si se da si cu fundu de podea cind nu ii convine ceva ! Si asta siiigur nu vine din menajare, ca io nu ajtept nici o simburica, hehehe !! ![]()
Liliana, pupik la burtik !! 
Si DANA - roller, 

!! Ma bucur tare de tot ca sinteti ok !! Pupici mii lui Vicu cel nazdravan ! 
O zi minunata va doresc ! 
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
roller025 spune:
Nu ma putui abtine: Cristalule, Vicu stie poezii cu mama, da' nu le spune (sic!), sta la restaurant doar daca ii e foame (adeca fix ciunci minutele pana se obisnuieste cu loku', dupa care e mai interesant pe la vecini) si nu il duc la teatru/circ/alte distractii ca mi-e frica de circ (imi aduc aminte de o serbare de mosh la gradi in care am alergat pe scena non stop dupa razgaiat), da' stie foarte clar: "NU VAU!!!" mai ales cand nu trebuie sa faca ceva si "IO FAC!!!" cand ii este ceva interzis.
Gata, ma'c la treburi...
PS Olivia, da, asta ar fi motivul principal, dar nu e singurul... Treba e mult mai complexa si prezinta deficiente...
Va pupu
amironeanu spune:
Salut!
Intru repede sa raspund la intrebari.
Adela, pana la urma pentru raguseala i-am dat 2-3 seri laptele mai cald cu miere si galbenus de ou (am frecat galbenusul cu miere si am turnat lapte clocotit si l-am lasat sa se raceasca) si atit. Pentru mucii Marei eu spun sa o incerci sa reduci operatia de demucizare (am citit ca stimuleaza secretiile) si sa folositi un umudificator in timpul noptii. Noi il folosim destul de des + ulei de eucalipt.
Am vazut poze din vacanta, of, abia astept sa vina vara!
Roller, chiar ma intrebam ce mai faceti! Imi pare bine ca Vic este bine, iar tie multa putere sa treci peste toate!
Ina, asa deci cu adormitul. Si la noi este o chestie super ciudata, daca o culc numai eu sau numai tati nu-i nici o problema, daca suntem amandoi incepe scandalul. Si s-a smecherit Stefi nu gluma, imi cere mie ceva si daca nu vreau incepe sa planga "tatiiiii, vreau la tati" si invers.
Fug si eu la treaba. O zi buna, buna va doresc!
Pupici,
Andrea
si Stefania
(13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
carmenp spune:
cristalule, pin` la coada de ce vomita fiica-ta asa des? nu-mi zice ca are ceva cu tat`so;)) nu daaaaa
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3, 
g_ioana spune:
quote:
Originally posted by carmenp
cristalule, pin` la coada de ce vomita fiica-ta asa des? nu-mi zice ca are ceva cu tat`so;)) nu daaaaa
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,
Io am inteles ca acu' din cauza de mucisori,da in rest nu stiu!
Bre,nu ma invidiati asa de tare,eu recunosc ca am cupil de nota 10 ziua, da noapte este de nota 1 cu felicitari,asa ca as prefera ziua niste tranteli cu fundul de pamant si alergaturi prin restaurante, da' sa dooorm si eu o noapte ca lumea!

www.dropshots.com/day.php?userid=225059&cdate=20061230" target="_blank">filmuletz,gorodeii,
aripile mele
cristalina spune:
Am venit de la analize (le repetai sa vaz ce si cum cu streptococul ala...).
Botoshu' vomita si din cauza de muci si din cauza ca are ceva cu taica'su....cre' ca e combinata, dar John nu ma crede!
Adica, facu' niste muci (uscati, poate sa respire noaptea dar sforaie si ii haraie in nas) si vomita vineri pe taica'su, sambata si duminica a dormit cu mine si nu a avut nimic si de doua zile am dus-o iar sa doarma la ea in camera cu taica-su si il vomita la ora fixa...![]()
...Io crez ca are ceva cu el.
S'apoi, sa o lase singura pe tiza ei, Maria de la Ieshi...noi sa dormim linistit si oamenii sa se chinuie!? Nu e frumos!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi