Piticlonti de iulie - august 2004 (213)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Inainte sa semnez condica deplecare, va doresc o dupaamiaza linistita si special thanks Oliviei, pentru ajutorul acordat !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Salutare!

O urgenta...cum se numeste solutia aceea de rehidratare despre care spuneati odata ca poate inlocui smecta? Gesol cumva? sau altfel...

Revin mai tarziu cu detalii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mitzu - noi avem pe stock saruri de rehidratare de la Humana, altele io nu stiu, si asta tot de la gashka noastra.
Sper ca sunteti bine !!!

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

hidrasec?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Hidrasec stiam si eu ...

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Ce slabuta miscarea azi!

Io v-am spus ca ne-a schimbat cineva iar copilul..asta de acum doarme si toata noaptea!Sint convinsa ca a fost o intimplare dar ce binme a fost ..numai Ioana si Cristalina ma pot intelege V-am povestiti mai demult de gaina de pe perete! La culcare nu se culca pina n-o goneste!

Si mai nou mai are o problema...vrea la magazin..de orice fel..magazin sa fie ...si sa nu-l punem in carut...

Cristalinule...clar are ceva cu John...pss..dar lui nu-i spune!Cum au iesit analizele? Nici Uka nu sta la restaurant...decit primele 5 minute..apoi...s-a dus! Si nu spune nici poezii...de cintata cinta pe limba lui si cica-n engleza
Liliana dormi mami acum...
Andrea cum mai stai cu greturile?
Anca super pozele..frumos...Bia are niste colacei de invidiat!
IOana ati lasat-o pe Maria si singurica un pic pe patinoar?
Daria rabdare...si tutun...trece in citeva zile..Iar daca mucii nu-s clari nu este neaparat semn de suprainfectare...ci de oxidare:))Sanatate!
Adela a vomat f mult Tudor?? Ce este cu voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,cica vine iarna,brrr,bate un vant,mai lipseste zapada ca sa fie viscol....
Cristalina ,intr-adevar Marioarele noastre-s vorbite,io cel mai dulce somn il am de la 10 la 0.30 punct, cand are loc prima maraiala,meeei da' azi noapte s-a marait doar de 2 ori da' io am avut insomnie
Olivia io te inteleg f.f.binece imaginatie pot sa aiba piticii astia nu-ti vine sa crezi,Uka este fruntas cu gaina de pe perete!A mea nu se culca pana nu aranjeaza intr-o ordine stiuta doar de ea cele 3 perne!
Liliana treci la somn si odihnestete ca vei avea mare nevoie de energie mai ales cand o veni si Adelutza!Hai 'liberarea!!!
Mitzu si io tot de hidrasec stiam,insanatosire grabnica lui Tudor!!!
Pe mandra mea de vreo cateva zile o chinuie talentul la desenat,i-am mai cumparat o tablitza magnetica si deseneaza toata ziua, fetite, baieti, floricele,soare si oameni de zapada iar noi ne minunam cum incep sa prinda contur desenele ei
hai sa avem o zi usoara

www.dropshots.com/day.php?userid=225059&cdate=20061230" target="_blank">filmuletz,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata, neata!
Uite ca azi apuc si eu sa intru sa va salut pentru ca ieri am avut o zi aglomerata...
Mai intii sa raspund la intrebari - vrabiuta - am fost sa vizitez Discover-me - e undeva linga podul Cotroceni. Mi-a placut mult de tot, dar cum spuneam, grupele sunt cam ca la gradinitele de stat, adica grupa mica curpinde copii de peste 3 ani, fara pampers, biberon si care maninca relativ singurei...
Kim - in ce fel ii dai semintele de in??
Roxana - drum bun si distractie placuta!

Acum sa va zic si de noi. Marti seara am fost din nou la dr. psihiatra...Eu ma dusesem deja hotarita sa-i vars tot amarul pe care mi l-a cauzat la vizita de la spital si sa-i aduc si contra-argumente... Pina la urma nu a mai fost nevoie - am stat la ea vreo ora, timp in care a facut mai mult terapie pentru mine, iar eu am avut ocazia chiar sa-i spun tot ce aveam pe suflet despre ea. S-a incheiat cu ea cerindu-si iertare (sincer, ma bucur ca prima impresie a fost una gresita si nu una corecta)... Ideea este ca abia acum, cind de fapt i-am povestit istoricul lui Stefan a inteles si ea despre ce este vorba si ne-a si spus ca diagnosticul pe care ni l-a pus la spital a fost unul gresit (ea a crezut ca copilul nu a avut absolut nicio problema doar ca nu vorbeste inca si atunci l-a catalogat cu elemente autistice, etc pe baza observatiilor sumare de la fata locului si fara sa ma bage pe mine deloc in seama... Concluzia a fost ca Stefan in niciun caz nu este autist (nici macar elemente de tip autistic-like - acum urmarindu-l mult mai atent, pe parcursul unei ore intregi) si are doar niste probleme minore legate de intirzierea dezvoltarii limbajului insa ea crede ca in 4 luni, daca urmam o parte a unui program ABA, Stefan isi poate da drumul la limbaj fara probleme. Azi urmeaza sa iau legatura cu un psiholog recomandat de ea care face astfel de terapie la domiciliu si sa vad daca ne putem intelege ca sa incepem deja.
Va dati seama ca acum m-am linistit...
Cam astea sunt vestile noastre...

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !
MITZURA - sunteti bine ???

Noi raportam ca s`tem bine, mucii au venit si au plecat dar nu stim unde ... eu astept sa ne sune pediatra totusi zilele astea sa mergem la vaccin ... si cam atat. Aseara am vrut sa mi bat sotul care nu e in stare sa faca fatza unui copil de 2 ani juma`

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Ekipa albastra: Crystina - Mephala - Khristin - Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

gabi, ma bucur pentru voi!

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput