Piticlonti de iulie - august 2004 (213)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Neatza, fetele !!
Si aici s-a lasat frigul si cerul a devenit iarasi cenusiu, se pare ca vine si ceva zapada ... nashpa ! In afara de asta, ca nu se putea ca murphy sa nu-si bage coada, la noi in bloc se lucreaza de citeva zile (la ce oare ???) si ne tot lasa fara apa calda aproape pina seara, iar cireasa de pe tort a fost ieri, cind ne-au taiat si caldura din calorifere !! Minunat, nu ? Noroc ca fu soare ieri si ceva grade in plus, totusi la mine la etajul zece pe coltul blocului se simte imediat cind nu merg caloriferele, cu toate imbunatatirile facute !! Incep sa ma gindesc din ce in ce mai des la centrala, dar tre sa trag teava de gaze pina sus si ma usuca de bani !!
Olivia, inca o data !! Ieri am "fugit" de acasa pina in apartamentul de vizavi unde sta frate-miu si am scris PM-urile, de aceea am fost asa de scurta, ca ma daduse Florin disparuta (el lucra la computeru de acasa) ... am pus si un subiect la "parintii intreaba", acum sa vedem ce si cum ! Ma bucur mult ca Uka este bine si ca maninca tot ... cit despre gaina de pe perete, eu tot cred ca a visat ceva intr-o noapte si a ramas cu imaginea aceea in minte ! Si andrei a avut odata un cosmar si citeva zile a tooot tinut-o cu "visu .. visu". Cit despre magazin ... nah, i-o place copilului acolo ! Acum recunosc ca si mie imi place in magazinele voastre, hahah !! Asa ca il inteleg perfect ! Tu cum te mai simti ? pupici multi si sanatate cu carul va doresc !
Daria, ce bine ca au fugit mucii, vezi ca te ingrijorasei degeaba ?? Si lasa mama sotzu din dotare linistit, la mine nici macar mama care zic eu are experienta in crescut copii nu face fata lui Andrei, asa ca ce sa ceri unui barbat "nou venit" in meseria de tata ?? Relaxxx, ca invata el pe parcurs !
Gabi, ma bucur pentru vestile bune si ca te-ai linistit !!
Ioana, haioasa tare Mariuca si pernele ei !!Andrei le arunca pe toate din pat dupa care le cere inapoi, ca el pe ce mai doarme ??
Sint pe aici ... si va doresc o zi linistita !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Leeloo - felicitari pt vestile bune !
Alice - dar macar sa ma asculte cand ii spun ce sa faca, dar nuuu, el ie dejtept

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Ekipa albastra: Crystina - Mephala - Khristin - Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

'Neatza!
Daca ati auzit urlete, sa stiti ca am fost noi la vaccin astazi dimineata si s-a lasat cu tragedie nationala!
Dar am avut la mine o felie de lamaie congelata, pe care i-a aplicat-o asistenta direct dupa vaccin si vad ca nu mai zice nik. Sfatul doctoritei- azi sa nu-l las un minut, doar cand doarme, in rest, sport, alergam prin casa, jucam fotbal, orice, numai sa aiba cat mai mult joc de picioare. Asa ca zi avem progrma de slabire!! (fac haz de necaz, ca am avut niste emotii, de m-a dat Petro afara din cabinet la vaccin)
GABRIELA- si pentru Stefanutz! Ai vazut ca e bine?
MITZURA, ce-ati patit? Hydrasecul este foarte bun pentru diaree, dupa un plic dispar simptomele, dar nu e solutie de hidratatre, aia de la Humana se numeste Elektrolyt. Ce ati patit?
OLIVIA, felicitari pentru copil schimbat! Oare nu-i Matei la voi, pentru ca eu am avut de la inceputul anului copil care dormea OK dar noaptea trecuta m-a trezit din ora in ora si acum sunt ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Mitzu, da un semn ca pe mine ma ingrijorashi!
Noi d;astea de rehidratare nu am folosit niciodata.

Am trecut noaptea fara vome...az'dimineata s-a trezit cu lacrimile in barba "sa ma cuce mamiii, sa ubeasca mamiii....hai 'a mamiii in batzeee...!" ziceai ca nu m-a mai vazut de 2 luni!
E maraita si nimeni nu ii intra in voie, trebe sa dau ordin sa nu stea mult p'afara.
Acu' e pe olita de vreo ora...Dupa atatea vome si refuzuri de mancare (ieri la pranz nu a vrut sa manance) nu a mai facut kk...

Ioana, asta cu insomniile cand doarme copilul le cunosc...doamne ce ma nerfes!!!...:))))
Gabi, ma bucur ca ati venit de la doftora cu vesti bune.
Daria, va urez sa ramana acolo unde s-au dus mucii aia.
Olivia, gaina voastra e dresata, stie unde sa se intoarca in fiecare seara. Maria merge la culcare cu cate o jucarie, nu are una preferata sa o ia in fiecare seara...si de nu o smotoceste pe aia de-o zapaceste...:)))
Dana-roller, te mai asteptam...:)))
Anca, frumoase poze!

Azi e ziua mamei mele, sa-mi traiasca multi ani fericitzi!
O zi frumoas ala toata lumea!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

MONICA, La Multi Ani mamei tale! Sa fie sanatoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Muniq - la muuulti muuulti ani mamei tale !
Si pupam suparacioasa mica

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Ekipa albastra: Crystina - Mephala - Khristin - Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

la multi ani, mama de cristal!

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

LA MULTI ANI pentru mama lu matale, Cristalinaaaaa !! Sa fie sanatoasa si sa o aveti in preajma inca ani multi de acum incolo !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Fetili, cat timp nu am voie sa-i fac baie la pui dupa vaccin?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Da fetelor, acum m-am linistit, dar nu pot sa uit ce a putut sa-mi faca cu niste diagnostice aruncate asa la intimplare si cu o astfel de atitudine... In fine, voarba voastra, bine ca totusi problemele sunt minore (ceea ce eu stiam in adincul sufletului meu!) si ca nu sunt de ne-rezolvat...
Roberta, daca i-ai facut Infanrix (sau in fine, nu varianta care se face gratuit, la policlinica), poti sa-l speli fara probleme!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput