Piticlonti de iulie - august 2004 (213)
Raspunsuri - Pagina 15
amironeanu spune:
Salut!
Gabi, bine ca te-ai linistit si Stefan este ok 
La multi ani mamica de Cristalina!
Roberta, noi vineri am facut vaccinul (cel de la stat) si sambata seara i-am facut baie.
Olivia, super pentru baietelul "schimbat".
Alice, sper ca intre timp s-a rezolvat problema cu caldura si apa calda. Noi de aceea ne-am pus centrala, ca sa scapam de tot felul de revizii.
Fug inapoi la treaba. Am o intrebare pentru mamicile care lucreaza si mai au de studiat diverse (in cazul meu legi) cand reusesc? Eu la servici nu prea am timp, iar acasa nici atat. Mai incerc sa citesc dupa ce adoarme Stefi, dar invariabil dupa 10 minute adorm cu legea in mana.
Pupici,
Andrea
si Stefania
(13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
papadie spune:
La multi ani, Roberta
SA fii sanatoasa si voioasa si anul asta sa-ti aduca un job de vis!
La multi ani mama -care a facut la vremea ei un copil deosebit - vb aci de mama lu' doamna Diamanta noastra. Sa-ti traiasca cristale
in rest nu mai stiu ce vream sa zic. plekam afara:)
aaaaaa Mitzu daca Tudor are pb am vazut ca roxanaz spunea de Spite sau 7up dat la copil. si eu stiam ca se da suc sin asta la copiii deshidratati. Sanatate maxima!
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
cristalina spune:
Multumesc frumos pentru urari!
Niste doamne deosebite, ca de obicei...
Alice, pai de ce nu va puneti centrala mai multi din bloc si iese mai ieftin, chemati o firma si poate va ofera si discount serios la asa scara mare (la noi sunt numai de 3 etaje blocurile si tot au facut aia discount ca ne-am pus gaze juma' din apartamente...). Pe langa asta se imparte la mai multi asa ca e alta cheltuiala.
Sanatate multa cu bubita lui Andrei, va uram sa treaca repede!
Ete ca p'asta cu Sprite si 7up de care zice Papa nu o stiam...
(ca si cum ar trebui sa le stiu io pe toate ...![]()
)
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
roberta04 spune:
Doamna Papadie, multumesc frumos de urari!
GABRIELA, eu am urmat schema de la stat cu vaccinatul, nu i-am facut nimic in plus, asa ca o sa mai stau o zi cuminte cu baia, ca nu-l da oricum mizeria afara din casa.
ANDREEA (M), e cred ca e cel mai bine sa-ti gasesti cate o fereastra la serviciu si sa te documentezi. Imi inchipui ca acasa, dupa ce adoarme Stefi si cu un Samburel in burtica care te imbie la somn, nu mai asimilezi oricum mare lucru.
Eu sunt un pic ingrijorata, pe Matei parca il doare piciorul din ce in ce mai tare, dimineata a acceptat in cateva reprize sa ii fac masaj, am alergat si ne-am jucat pana la pranz, acum nu suporta nici sa-l ating , merge un pic schiop si cred ca are si o usoara stare febrila. Eu i-am dat o lingurita de Nurofen inainte de vaccin si nu-i mai dau pana diseara, dar la picior nu accepta nimic, am incercat sa-i pun comprese, urla de zici ca-l tai!
carmenp spune:
roberta, e normal sa-l doara piciorul, pune-i cind doarme compresa rece (mai era si cu felia de cartof). da` oricum de la nurofen se linisteste...
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3, 
alice2004 spune:
Roberta,
pentru Matei !! Si noi cind facem vaccinul de la stat, nu facem baie in ziua respectiva ... nu stiu exact ce legatura este intre astea doua, dar mereu asistenta ne-a sfauit asa !
Cristalina, ne-am pune noi centrala dar majoritatea celor din bloc nu doresc, asa ca daca vreau si vreau, tre sa imi trag singura teava pina sus, la zece (mai este cineva care a facut acelasi lucru, dar care sta la et.5, deci ar mai fi doar cinci etaje de "rezolvat" din partea mea !!).
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
amironeanu spune:
Roberta, si pe Stefi a durut-o piciorul. Noi am facut vaccinul pe la 6 seara, a stat cu compresa rece cam 2 ore, dupa aceea nu a mai vrut, iar seara a adormit foarte greu, ma tot chema la ea ca o doare piciorul. Pana la urma m-am bagat in pat cu ea si am tinut mana pe picior si in 5 minute a adormit. Dar si sambata si duminica s-a plans de buba, sambata chiar a schiopatat un pic.
Pupici,
Andrea
si Stefania
(13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
roberta04 spune:
CARMEN, am incercat sa-i pun compresa prin somn si a inceput un plans salbatic de nu-l stiam cum sa-l potolesc. Oricm, vad ca nu are febra, doarme linistit, asa ca mai vedem pe seara cum il convingem sa stea macar un pic cu comprese, sa nu faca vreun nodul.
ALICE, si noi am fost in aceeasi situatie cu centrala-stam la etajul 9 si ca sa punem centrala trebuia sa aducem teava de gaz (de la etajul 5) pe cheltuiala noastra, plus ca ala de la 5 voia si el o suma considerabila pentru ca el a cheltuit cu instalarea tevii de la parter pana la el.
Asa ca am asteptat si anul trecut s-a montat obligatoriu la toata lumea instalatie separata de gaz, instalatia veche fiind depasita moral (blocul are vreo 20 de ani).
mitzura spune:
Hai sa va zic de noi...poveste lunga.
Dupa raceala de care stiti intr-o seara se trezeste si vomita (foarte rar la el) si ma tine toata seara ca il doare burtica. A doua zi dimineata scaun alb la culoare (semn de hepatita stiam eu), palid, bleg. Ii iau o proba de urina si hai la doctor. Ii face peloc sumarul de urina si din fericire aflam ca nu are hepatita, dar are infectie urinara. (Nu stiu de la ce, ca am inteles ca la baieti e foarte rara, intre timp am mai citit despre asta si am un morcov cat casa ca am inteles ca e tare pacatoasa si tare greu scapi de ea). In fine, venim acasa (m-am dus la dr si cu mara si cu mama ca Mara avea din nou muci multi, asa ca am zis sa o vada).
Intru in casa si raman perplexa. Tot holul era sub apa si patrunsese deja si in camere. Sa mor acolo si mai multe nu. Din baie se auzea galagie mare - se sparsese o teava de la chiuvet si mi-a inundat aproape toata casa.
Am oprit apa, am convocat tot familionul si ne-am apucat sa strangem. a durat vreo doua ore, timp in care Tudor facea caca apos, Mara urla....era haos total. Atunci v-am intrebat de solutie si n-am avut timp de detalii.
Acu sunt cu mobilele stranse in mijlocul casei intr-una din camere, si cu covoarele la uscat. Acu nu-i bai, teava e schimbata, covoarele se usuca si la vecini le platim (desi n-a apucat sa ajunga mai deloc).
Problema e cu Tudor ca se plange intr-una de durere de burtica. are putine scaune pe zi, 1-2, dar lichide si albicioase (n-am mai vazut asa scaun in viata mea!), nu mananca mai nimic si e foarte bleg, fata de cum e el de obicei.
Asa ca maine o sa-i propun doctorului sa-i faca si o urocultura cu antibiograma si o coprocultura, ca tare mi-e teama ca are o infectie cu ceva si in intestin. Are tratament cu Sumetrolim pana una alta, si ma chinui sa-i dau mancare de regim, pe care o uraste...
Ce sa mai vorbim, viata e frumoasa! Iar eu am dat in depresie...Nu stiu dar parca nu mai iesim la liman din iarna asta. Numai boli peste boli...
Au avut careva din puiutii vostri infectie urinara? Lia, stiu ca tu ziceai de micuta, ca are, zi-mi orice despre asta, ca e binevenit.
N-am citit nimic din urma, si nici acum nu prea pot...
mitzura spune:
Am vazut ca ziceati de Hydrasec (ca ieri nici n-am mai apucat sa citesc rasp voastre am coborat la farmacie si am luat saruri de rehidratare, pe care oricum nu vrea sa le bea.
Ziceti-mi, Hydrasecul asta e bun la gust?