Piticlonti de iulie - august 2004 (213)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Bun banc Norico...:))))
Nu le explic pen' ca astia incep sa ma intrebe de unitati de masura si ce metode am folosit ca sa demonstrez ca se produc endorfine...
Asa ca ma duc sa vaz ce prajituri au ramas prin frigider de ieri...:)))
Dana, tare frumosi mai sunteti...

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

LA MULTI ANI ROBERTA ! chiar daca cu intarziere Iti doresc numai bine si multa sanatate.

Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani - Edi 2 ani si 2 luni

http://community.webshots.com/user/biluta28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Am reusit sa pun cateva poze, sunt de la ziua mea, de la aniversarea matusii mele (a fost sambata si Matei s-a distrat teribil, acolo fiind inca 4 copii) si de la o plimbare de ieri cu tati:
http://new.photos.yahoo.com/gabrielab_ro/album/576460762390312953

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Dana....pozele or fi ele cuminti,dar voi chiar sunteti spectaculosi,pe bune.Si nu dau cu periuta,sunteti superbi...iar tu parca esti de pe afisul de la hollyood...

cristalule....unitatea de masura este nr de ciocolati ingurgitate/ora,iar de metode si efecte,sa il intrebe pe John,ca endorfinele-s scumpe si nu se elibereaza nici macar pe reteta,deci sa te creada pe cuvant.Ca daca nu...incepi sa faci mofturi gravidoase la job si au pus-o

Roberto,frumoaso...bine ca te-ai distrat....si io am zis de mult:de ziua mea sau de ziua noastra,NU MAI FAC MASA MARE.Pai io pic in freza de oboseala...pune-te masa,strange-te masa...si ceilalti se distreaza.Pai e ziua mea,nu a lorAsa ca...ori fac tot asa,cu aperitive si ceva dulce sau iesim in oras.Dar mese d-alea grele....no way
Faine poze...dar mai faina si mai faina,tot sarbatorita esteSi Matei e barbatel de acum...pare mai mare decat este..

Ioano...si io mai am patinele mele,dar sunt mai mari,numai bune pt fata.Cat despre iesire...daca vreti si va face placere,io ma bucur sa iesim.Iti dau pe mail nr de tel si da un sms in ziua cand aveti de gand sa iesiti,dar nu chiar cu juma' de ora inainte,sa apuc si io sa ma imbrac
Stiu restaurantul,trec zilnic pe langa elSi nu contest ca nu e buna mancarea,am auzit ca e grozava,doar ca n-as iesi in oras sa mananc..orez.Stiu ca e mai bun ca acasa,dar nah...fiecare cu pasarica lui (Carmen...nu ma dau la Pasa,sa nu-mi sari in cap)Dar cu cartofii prajiti...m-ai convins

Nora

Comorile Norei Noutati 2006-2007 www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Roberta, [ !! Ca tare faina gagica mai ejti !!
Noriceleee, mama, apoi iti spusei io cu alta okazie, mergi linistita la chinezesc, tu ai un fix cu orezu ala !! Acu pe bune, io de abia astept sa mai comandam ceva de la ei, ca fac o ratzaaa, o minuneee !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alice2004

Roberta, [ !! Ca tare faina gagica mai ejti !!
Noriceleee, mama, apoi iti spusei io cu alta okazie, mergi linistita la chinezesc, tu ai un fix cu orezu ala !! Acu pe bune, io de abia astept sa mai comandam ceva de la ei, ca fac o ratzaaa, o minuneee !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007

loooool alice...m-ai innebunit si tu cu rata aiaAm zis io ca fiecare e cu zburatoarea ei.Deci mergem sigur,numai ca nu prea ne miscam de acasa,din cauza de puradeiSi apropo de orez..am doi chinezi in casa...masculicii sunt fani orez,dar gagicile din casa,nu.

Nora

Comorile Norei Noutati 2006-2007 www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006

Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Ioana, da...si eu sunt fan listute ca altfel nu ma duce creierul sa cumpar nici macar pampersi ptr copil.
nu apuc sa vad poze, ma scuzati va rog, am nerfi pe astia de la munca si tre sa las lucrurile in ordine.

Mergi la inceput

Hahaha, Nora ... am zis de rata si nu am amintit de oaie ??? Chiar ca imbatrinesc ...

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alice2004

Hahaha, Nora ... am zis de rata si nu am amintit de oaie ??? Chiar ca imbatrinesc ...

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007

Na belea....acum incepi si cu oaia...pai dupa ce ies de acolo,dupa pui,rata,oaie...sunt cat un porc,de zici ca acolo o fi ferma animalelor

Nora

Mergi la inceput

Si porc, si porc, daaaa !! Curata ferma a animalelor !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007

Mergi la inceput