Piticlonti de iulie - august 2004 (213)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

alice...asa,fata taichii,spune ceva,sa nu stau cu coltzu' in inima ca e ceva rau cu voi.M-ai spart cu dosarele...se mai termina?N-ai mai pus nici pozeeee...Si nici pe messenger nu mai intri...ofofofofofof

Ioano...io cred ca au importat zapada aia de undeva...au strans din toata Moldova sa adune atata.E grozava Marioara pe patine...unde ai gasit asa mici?
Iar cu chinezariile...la prima am inteles ca e cu pui si banuiam ca-s spaghete,dar am zis ca vad io rau.Unde ati fost?La ce restaurant?Deci io nu stiu ce vreau de la chineziCeva special...dar nu orezAsta il mananc si acasa.Nu ma omor dupa el.Dar tot o sa mergem la o chinezarie.Hmmmmmmm...chiar asa...cand mai mergeti,dati un semn,poate asa,prind curaj,cu voiSi facem si lipeala Marioarei cu Ghita
...ea il invata sa foloseasca betisoarele,el o plimba cu trenul si o invata sa pupe ca-n filme

Nora

Comorile Norei Noutati 2006-2007 www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna ziua!

Am vazut patinatoarea de la Ieshi...ptiu sa nu va deoki...Noi sporturi din astea organizate cred ca vom putea practica pe la 10 ani si chiar mai incolo...la cat de naravasa e ...:)))

Az'noapte ne-a trezit Maria in vomitaturi tocmai cand era somnul mai dulce pe la 00.30...Noroc ca de data asta l-am avertizat pe John (ca i-am culcat iar impreuna) si avea langa pat multe prosoape asa ca nu a trebuit decat ea schimbata de hainute si schimbat sacul de dormit...
Insa pana pe la 1 noaptea ne-am certat ca chiorii (in soapta, sa nu trezim copilul!) dand vina unul pe altul, ca eu i-am pus prea mult lapte, ca el nu i-a scos mucii...:)))

Daria, eu ii dau si Nurofen ca e si antiinflamator (dar numai 2,5ml de 2 ori pe zi) si ii dau ambroxol sirop (2,5ml tot de 2 ori pe zi) si Karvol pe batista. In nas nu i-am pus nimic (de obicei ii pun Olynth) ca are mucii undeva in gat.
I le dau dimineata si seara la laptic. Alte leacuri la noi nu functioneaza.

Speel, noroc ca ai scapat usor, sa treaca repede! felicitari pentru Serban!
Roxana, spor la cumparaturi...:)
Anca, bine ati revenit, va asteptam cu poze.
Nora, sa fie cum spui tu...Mie ca tot ce mananc se pune numai pe mine...dar ma gandesc ca atunci cand mananc ciucalata ma plesneste fericirea, organismul produce endorfine, creaza o stare de bine la Samburica...deci se cheama ca tot pentru bebe e....

Pe Maria a plesnit-o sindromul bebelusului...Vrea sa o punem in patut "face nani nani ca bebe", face "uaaaa, uaaaa" sa ne arate cum plange bebe, schimba toate jucariile ca "au fucut caca, pute!"...
Nu am stat sa-i explic eu prea multe cu bebe dar instinctul ii spune ei ca i se pregateste ceva...:)))

Azi cica trebuia sa asist la 3 seminarii ale unor colegi...nu poci frate sa stau atata pe scaunele alea de lemn...Cred ca ma alint un pic, da' am voie...:)
O zi frumoasa la toata lumea!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Multumim de urari si felicitari.Bey,nu mi-o bagat-o intentionat!!!!A fost un accident,el a vrut sa-mi impinga mina mea dar in mana lui era furculita,care a aterizat in ochii mei.Carmen el se uita numa la teletubies,aia nu-s agresivi,chiar prostanaci as spune.
Nora,leu a fost anu trecut,anu asta fu pirat Ricu nostru.
Daria,eu stiu ca mucii trec cind vor ei,poti sa le faci ce le-ai face.la noi cel putin asa e.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cristalina
Nora, sa fie cum spui tu...Mie ca tot ce mananc se pune numai pe mine...dar ma gandesc ca atunci cand mananc ciucalata ma plesneste fericirea, organismul produce endorfine, creaza o stare de bine la Samburica...deci se cheama ca tot pentru bebe e....

Pe Maria a plesnit-o sindromul bebelusului...Vrea sa o punem in patut "face nani nani ca bebe", face "uaaaa, uaaaa" sa ne arate cum plange bebe, schimba toate jucariile ca "au fucut caca, pute!"...
Nu am stat sa-i explic eu prea multe cu bebe dar instinctul ii spune ei ca i se pregateste ceva...:)))

Azi cica trebuia sa asist la 3 seminarii ale unor colegi...nu poci frate sa stau atata pe scaunele alea de lemn...Cred ca ma alint un pic, da' am voie...:)
O zi frumoasa la toata lumea!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

hahahahahha...bestiala explicatia si motivatia.Deci io bag la cap...faza cu endorfinele merge la mai multe..Par egzampla,la husband...io bag cioco...scot endorfine...si daca io ma simt bine,se simte si husbandul bine...deci pt el mananc ciocolataSuper!!!!!
hahahahaha...deci nu-mi revin...

Apropo de chestiuni de fizica...banc:

Toti oamenii de stiinta jucau pititea in Rai. Se pune Einstein si incepe
sa numere. Toti se ascund pe unde gasesc, numai Newton ia o creta,
traseaza un patrat cu latura de 1 m si se aseaza in mijlocul lui. Dupa
ce termina de numarat, Eistein se intoarce si, binenteles il vede pe
Newton:
Eistein: Te-am vazut. Tu esti Newton.
Newton: Imi pare rau, dar nu sunt eu.
Eistein: Cum adica nu esti tu? Te cunosc f bine. Esti Newton.
Newton: Ia priveste mai atent. Ce vezi?
Eistein: Tu in mijlocul unui patrat cu latura de 1 m.
Newton: Pai si ce inseamna Newton pe metru patrat?
Eistein: Pascal.

Deci cand te plictisesti la seminarii,bagi bancul colegilor si apoi,apropo de explicatiunea ta,extrapolezi:"cand ma uit la voi,vad numai mancare si imi vine un chef de plecat...astfel ca voi pleca,pt a elibera ceva endorfine pe metrul patrat si sa nu va boscorodesc pe voi,deci pt voi plec"(le-am cam amestecat,dar pricepi tu)

Nora

Comorile Norei Noutati 2006-2007 www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006

Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Dana...deci am gresit albumul...io am vazut leu,doarOricum...cand i-am vazut ochisorii aia superbi...imi venea sa pup ecranul

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

http://adorata.myphotoalbum.com/albums.php La carnaval 2007.Nu sunt spectaculoase insa!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ba da, sunt, Ric este taaaare frumos, la fel si mamica lui, pe care o felicit pt constiinciosul de Serban Si pupam buba sa treaca repede !
Ioanaooo - bestiala pozaaa !!! Mai vrem !
AndreeaP - am vazut in sfarsit pozicile, s`teti o familie tare frumoasa ! Iar Pupi chiar nu pare mic de inaltime, nu te mai lega de el !
Ancamaria - asteptam pozeleee !
Cristal - ioi, noi azi noapte am scapat de boraturi, dar am pavat incaperile cu prosoape :-) Pupam burticea ! Cand e dpn-ul ?
Leeloo - si eu m as fi depresurizat la mutrele educatoarelor, poate totusi va fi bine !
Rox - vacanta mijtoaka sa aveti ! :-)

Gata k iarasi aparura sefii ... panamea ...

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Hello! Multumesc frumos de urari, mi-au mers toate la suflet!pentru cele mai tari gagici!
V-am citit cam din doi in doi dar promit sa recuperez!
Cum m-am distrat? Cred ca raspunsul e "cuminte". Pentru ca s-a anulat deplasarea la munte, n-am avut chef de mese acasa (pentru ca de fiecare data mie imi tremura genunchii de oboseala si altii beau si mananca), asa ca am produs un tortulet, asa, sa fie (am facut blat de Amandine si crema de la Krem a la Krem dar cu Ole de ciocolata si a iesit o nebunie). Barbatul meu, vazand ca se ingroasa gluma si se autoinvita musafiri si eu nu am de gand sa pregatesc nimic, a dat fuga la supermarket si a umplut repede platouri peste platouri cu tot felul de gustari, asa ca m-am scos!
Am primit cadouri frumoase, am suflat in tort cu Matei si m-am gandit ca acusi schimb prefixul .
Poate reusesc sa pun si pozici mai tarziu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

quote:
Originally posted by Nora

alice...asa,fata taichii,spune ceva,sa nu stau cu coltzu' in inima ca e ceva rau cu voi.M-ai spart cu dosarele...se mai termina?N-ai mai pus nici pozeeee...Si nici pe messenger nu mai intri...ofofofofofof

Ioano...io cred ca au importat zapada aia de undeva...au strans din toata Moldova sa adune atata.E grozava Marioara pe patine...unde ai gasit asa mici?
Iar cu chinezariile...la prima am inteles ca e cu pui si banuiam ca-s spaghete,dar am zis ca vad io rau.Unde ati fost?La ce restaurant?Deci io nu stiu ce vreau de la chineziCeva special...dar nu orezAsta il mananc si acasa.Nu ma omor dupa el.Dar tot o sa mergem la o chinezarie.Hmmmmmmm...chiar asa...cand mai mergeti,dati un semn,poate asa,prind curaj,cu voiSi facem si lipeala Marioarei cu Ghita
...ea il invata sa foloseasca betisoarele,el o plimba cu trenul si o invata sa pupe ca-n filme

Nora

Beiii, io am o soacra tare strangatoare a pastrat totul de la baietul ei,hainutze,carti jucarii si patine,io am acceptat doar patinele ca am pitici pe creieri cu bacterii si mucegaiuri dezvoltate timp de 30 de ani in magazia minunedeci patinele au fost ale lui tati
Nora noi duminicaam plecat sa mancam o pizza in oras,dar pentru ca nu am gasit loc si se fuma ca la turci am ajuns tot la chinezesc,undeva pe strada Arcu langa fosta sala vointza unde mancarea este foarte gustoasa.Am retinut si data viitoare dau o strigare,au si cartofi prajiti daca nu-ti place mancarea lor dar io zic ca-i buna!
Roxi, putem sa-ti facem si noi o listutza pentru shoping la Istanbul,poate o fi cam scurta a ta(btw,io si daca ma duc la Billa imi fac listutza dar de cele mai multe ori o uit acasa,dar nu ma simt io bine daca nu o fac)
Cristalina si noi ne din cauza cupilului,mereu in soapta si nu de fatza cu cupilu si intotdeauna mama-i de vina sau mai bine zis divina

www.dropshots.com/day.php?userid=225059&cdate=20061230" target="_blank">filmuletz,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Hello,
Va citesc aproape zilnic, am vazut poze...zic acu' cu mare intarziere ce-i drept LMA Ioanei si Robertei, sa fiti sanatoase...
Olivia- bine ca s-au rezolvat problemele, m-am gandit la voi zilele astea, mai ales ca si io fac uneori scenarii horror.
Cristalina- ce cunoscut imi suna certatul asta printre dinti
Duminica am fost la Predeal cu trenul, la dorinta expresa a copilului care voia sa se dea cu trenu. Am gasit si ceva urme de zapada, asa ca s-a dat si cu sania (de fapt un fel de farfurie de plastic).
AndreeaM-trimit info pe PM.
Edit: Dana Speel, felicitari pt Serban!!!!

Mergi la inceput