Piticlonti de iulie - august 2004 (213)
Raspunsuri - Pagina 6
g_ioana spune:
Neatza,neatza ieri a fost soare azi cred ca ploua![]()
Roxi si io ma gandesc ca Pat era fericit ca si-a gasit vocatia,preot se face daca este asa fericit in biserica![]()
Cristalina intr-adevar traiti pe picior mare
,cum a iesit glicemia.Io zic ca trebuia sa ti-o iei si mai pe la pranz dupa ce ai degustat toate prajiturelele![]()
Leeloo intr-adevar o veste buna,tinem pumnii surorii tale sa aiba o sarcina usoara si un bebe sanatos!!
Dana speel,felicitari pentru Serban
si sa ti se refaca ochisorul repede.Btw a mea mananca numai cu furculitza ca a noastra,dar momentan o foloseste doar pentru mancat,cine stie ce ideii ii mai vin
Lia si la noi se fac la toate laboratoarele din degetzel in special hemoleucograma!Vrem poze cu ochisorii albastri,pliiizzzz!!!!
Olivia cred ca ai o clona in Iasi, vazui o lady azi cu aceeasi tunsoare si suvitze ca tine plus ochelari ca ma uitai de vreo 3 ori la ea,o fi sau n-o fi Olivia! ![]()
Noi ieri am fost la patinoar,am pus-o si pe Marioara pe patine si a fost in extaz iar ca bonus am gasit si niste zapada asa ca ne-am bulgarit la greu,pun poze mai tarziu!
Hai sa avem o zi buna
www.dropshots.com/day.php?userid=225059&cdate=20061230" target="_blank">filmuletz,gorodeii,
aripile mele
roxanaz spune:
buna dimineata dragelor!
Olivia imi pare tare bine ca s-a reparat Uka la burtica. pupici!
Anca welcome back! asteptam cu mare interes pozele. ce bine ca a fost cuminte Bia....o adevarata calatoare! sa va fie de bine vacanta.
Dana-ema imi pare rau de patania ta.....refacere rapida pentru ochisor. pupici si lui Ricardo si felicitari lui Serban pentru realizarile de la scoala!
Liliana cum te simti? tot somnorel?
Carmen popa? hhahahahahaha...sper totusi sa nu![]()
noi plecam maine la Istanbul....din cate vad nu o sa fie vremea minunat de frumoasa...dar de un shopping masiv tot o sa punem ![]()
![]()
o zi frumoasa tuturor!
szivarvany spune:
Buna dimineata !
HELP ! 
Are mandra muci transparenti, am tras o noapte alba ca "muciii, nu pot respiraaa"
ce sa va zic, ca la balamuc.
CE sa i dau sa treaca mai repede ??? ??? ???
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
EkipaVerde: Delidana - Khristin - Daria - DianaR - Dulcetica ![]()
g_ioana spune:
Zic si io, nurofen si panadol din 6 in 6 ore azi(alternand ,odata nuro odata pana) iar maine din 8 in 8 ore,colargol, ser fiziologic, pastilutze de karvol pe batiste si in oale cu apa si stat la caldurica o zi, doua(noi asa am scapat dupa o zi, de atacul mucilor)!Fetele stiu ca mai dau oscilococcinum,io nu i-am dat niciodata!Insanatosire grabnica!
www.dropshots.com/day.php?userid=225059&cdate=20061230" target="_blank">filmuletz,gorodeii,
aripile mele
Nora__ spune:
Daria....io ii dadeam de 2 ori pe zi un sirop de paracetamol,dar nu trebuie des,daca nu are febra.Si i-am dat oscilo...la mine s-a rezolvat mai rapid cu oscilo...in 2 zile nu-i mai curgea,doar era murdar in nas.Si nici nu s-a trezit din somn,sa planga,ca nu poate respira.In nas i-am pus Pinosol,care si dezinfecteaza nasul si gatul.Dar e bun si colargolul.Eu ii dau in perioada asta si Septilin.Sa nu zic intr-un ceas rau,dar pana acum n-a facut viroza,doar niste muci,fara febra.Multa sanatate!
Da,Ioana are dreptate,trebuie stat in casa la caldura,raceala trece mai repede.
Ioana...ce va mai distrati!!!Dar unde,Doamne iarta-ma,ai gasit zapada in Iasi?
Amundsen mic ce esti...ai gasit Polul la Ieshi![]()
Roxa....pfaaaiiii...acum sunt io galbena de invidie ...ce iesiri faceti!!!Distractie maxima la shopping!!
cristalule...deci acum te invidiez si pe tine,ca bagi dulciuri la greu si io bag cu masura.Io cred ca faci si tu un elefantel,peste 3.500 kg
(asa i-a zis doctorul lui Rares,elefantul
)
Lia....si la noi se fac analize din deget,la copiii mici e mai greu de gasit venele,mai ales daca sunt dolofani.Cat despre fier,urmareste scaunul,daca face moale tare dupa fier,inseamna ca are destul in organism.Sau cel putin asa stiu eu.Poate iti zic fetele cum sta treaba,mai bine.
Olivia...pe unde umbli,dragostea mea,a?Ai disparut de tot zilele astea.Bine ca s-a rezolvat cu burta lui Uka...si papa ca spartul
Cat iti doreai tu asta,mai tii minte?![]()
Anca...bine ai revenit!!Asteptam pozele,sa ne zgariem pe ochi,dar fara furculite
Dana-speel...bine ca n-a fost mai rau,cu toate ca si asa e foarte neplacut.Felicitari pt Serban...ai niste copii deosebiti!!!!Iar Cadi costumat in leu,e o dulceatza!!
Andreea,Pupi e scump ca de obicei.Multa putere sa te descurci cu toate treburile pana se face bine tati.
alice,floarea mea albastra,iar disparusi si ne lasasi asa,in ploaie,sa ne dam cu presupusul relativ la tine.Ia baga un mesaj asa,cum stii tu si zi tot![]()
Carmen...ce tot faci de esti asa,scurta?Unde-ti umbla ochii albastri,a???Apropo de cuconada...ce-ti ziceam?
Iar vor sa o faca la Dana,cu puradeii...deci io zic pas daca e asa.Dar nu ma dau in laturi de la un dans pe masa cu Maharajacul...sau ceva de genul![]()
Nora
Comorile Norei
Noutati 2006-2007
www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
roxanaz spune:
quote:
Originally posted by g_ioana
Zic si io, nurofen si panadol din 6 in 6 ore azi(alternand ,odata nuro odata pana)
ba io zic deloc nurofen si nici paracetamol daca nu are febra. nu are rost. suflat nasul cat de des sau ma rog pompita, plus un fluidizant al secretiilor: ambroxol, bromhexin, carbocisteina, acetilcisteina.
szivarvany spune:
Sar`na de sfaturi. N are febra, doar muci aposi.
Eu ma gandeam la Vit.C, i am pus in ceai 2 pastile. Sub ce forma ii mai pot da, efervescent ???
Am pus in functiune si umidificatorul cu ulei de eucalipt, diseara am sa o dezmucesc bine.
Mai am Fluimucil pe stok ...
Roxa - Ambroxolul sub ce forma sa l iau ??? 

Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
g_ioana spune:
Io am zis,da' nu trebuie musai sa faceti ce zic io,noua asa ne-a trecut![]()
Hai ca am pus poze cu patinatoarea mea si cu zapada,cu dedicatie speciala pentru Noricica(btw,sunt si niste chinezarii din orez pentru tine
)
http://new.photos.yahoo.com/gorodeii/album/576460762388353668/photo/294928804241019028/33
pupici
aripile mele
alice2004 spune:
Salutare, gagici !
Io mi-s pe aici, am cevashilea treaba, dar in rest sint OK !
Dana-speel, chiar ma intreba, ce mai faceti, ca nu mai primisem nici un mesaj de la tine ... ma bucur ca sinteti sanatosi si m-au luat frigurile cind am citit de patania cu furculita !! Asta ca tot daduse Papa startul la "desene animate puse in practica" !! Slava domnului ca nu e nik grav !! Si eu ma uit tare atent cind Andrei e cu furculita in mina - are una mica, adusa de tac-su din Coreea si numai paia o vrea la masa !! si uneori o flutura mai ceva ca pe steagul pacii !!![]()
Olivia, 
!! Superfain ca Uka este bine, vazusi ca s-a rezolvat ?? Si vorba Norei, acu ca si maninca bine, e totul OK !! Cum a fost sarbatoarea, parca era Fathers Day, sau ma insel io ?
Lia,
multi !! Dupa cum scrism ieri, banuiam ca la al doilea copil o sa fii la fel de grijulie si "paranoica" precum ai fost si cu Danutz !! Ceea ce este minunat !
Andreea,
pentru Pupi !! Ce mistoc ca aveti zapada !! Noi abia am vazut-o la fata anul asta si deja iarna e pe duca !!
Daria, sanatate lui Giulik !!
Si eu zic far de panadol si nurofen, daca nu are temperatura ! Eu il pun pe Andrei sa sufle nasul cit de mult pot - norok ca il si sufla, ca picaturi si dastea nu poci neam sa ii pun in nas !! Mai foloseste si mersul la baie, dat drumu la apa si spalat pe fata si tot pus sa sufle nasul ! Iar la culcare karvol pe o batista aflata linga perna !!
Roxi, aici tre sa pun emoticonul cu aia-care-se-inverzeste-de-ciuda-taretaredetot !! Restaurant ... bowling .. shopping .. Istambul ... ne-ai dat gata pe toate !! Pai petrecere frumoasa sa aveti atunci !! 
Gabi, ma bucur ca a fost frumos la munte si ca v-ati simtit bine !! Probabil ca Stefanel o sa aiba pofta de mincare acum ca ati revenit acasa !! 
Anca, uelcom bec !!
Asteptam si pozicile, sa va vedem !!
Nora, floarea mea de colt, aici mi-s !! Am neshte dosare de rezolvat, dar dependenta e mareeeeee, asa ca semnai condica !!
Si va doresc o zi minunata !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
leeloo2004 spune:
Neata!
Dana - bine ca ai scapat doar cu atit. Mie mi s-a intimplat acum vreo 8 ani si tin minte ca am tras destul de mult. Tot picaturi si unguente mi-a dat si mie, parca tin minte ca jena la clipit mi-a trecut totusi in citeva zile, iar de vindecat total in citeva saptamini...Multi
sa-ti treaca repede si un buchet de
pentru o mamica cu asa copii frumosi si merituosi!!
Kim - bine ca Uka s-a "rezolvat" pe cale naturala...constipatia e problema si la Stefan - de obicei se lasa si cu fisuri anale din cite imi dau eu seama pentru ca vad si putin singe cind il sterg (scuze de detalii...)...
Am fost de dimineata sa vad gradinita de care va vorbeam si care mi-a placut mult de tot! Problema este insa ca nu au copii asa de mici acolo, iar educatoarele au cam strimbat din nas la pampersi si la faptul ca nu vorbeste inca...deci ramine de vazut ce putem face in continuare...
Gabriela si
Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Echipa neagra: Leeloo - Olo - ZisaCami - Miag = 274.9 kg