Piticlonti de iulie - august 2004 (213)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

La Multi Ani Roberta!!
Sa fii sanatoasa, fericita si sa-ti implinesti visele!!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Dana-speel - probabil e o zgirietura pe ochi, am patit-o si eu asa din greseala, mi-am "tras" un dosar de plastic prin ochi...a fost tare nasol, dar s-a rezolvat dupa o perioada de timp - dr. a zis ca am avut mare noroc...sper sa fie si la tine ok - sa ne dai vesti cind te intorci de la dr.!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Echipa neagra: Leeloo - Olo - ZisaCami - Miag = 274.9 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

helou!

azi am aflat ca nicaieri in afara de maternitate nu se fac analize din degetel la copii, asa ca probabil ca o sa apelez la neonatoloaga ce m-a asistat cu Andreea ca s-o duc acolo pt verificarea anemiei.

dac-r fi dupaal meu cap, i-as mai da cateva saptamani (vreo 2-3) fer haussman si gata, n`as mai intepa`o, dar n-o fi periculos? chiar daca sa zicem, prin absurd, o avea Hemoglobina ok, ceea ce e putin probabil cata vreme nu i-am facut cura de 4 saptamani completa, are ceva daca i-as mia da inca o tura de fier?

si i-as da si lui danut, asa de control, ca tot sta cu limba scoasa sa-i picur si lui din sticlutele lu asta mica

nu m-as bucura in avans dar totusi, ieri am ajuns la 540 ml, bauti in 5 mese, bineinteles cu strambaturile initiale. Asa face de parc-o doare limbuta....io sper sa-si revina totusi

Cristalule, iti doresc ca bb2 sa nu fie vomitacios ca iti ajunge cu Maria. Rezisti colosal, zic eu, care ma stiu cum sunt.Nu stiu ce-o fi in sufletul tau, dar macar esti capabila sa ai atitudine buna. Io nu-s. Io ma "tai" din orice chestie. Cum zicea si Alice....nu reusesc sa fac altfel decat am facut si cu Danut, ca mi-e drag si de ea, asa mica e, si asa neajutorata....Stiu ca am zis ca m-o vedea doar din x in x ore la schimbat scutecul si hranit, dar uite cu nu ma lasa inima.

Si ca o chestie off topic....are mama doi copii cu ochi albastri :) si noi suntem amandoi cu ochi cat se poate de caprui, vorba papadiei, banalul caprui

Robi-bafta cu joburile

LMA sarbatoritilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Speel, sanatate maxima si sa treaca repede!
Se pare ca e timpul sa ma feresc de furculite, ca vaz ca e in voga ...

Lio, ba se fac bre analize si se iau sange din degetel la copii, facui io om mare darmite un copil...si finutzului nostru i-au luat ca sa-i faca analizele uzuale...cum sa nu se faca!?

Am si eu momentele mele cand imi vine sa o intind pe pereti si eu sa plec d'acasa...ma gandesc ca e frig afara si n-am un' sa ma duc...

Andrea, pupam sa treaca buba, la noi a trecut (mai e o galma mica mica, dar a fost destul de mare).

Maria tocmai s-a scurs de pe canapea, a cazut cand sarea (eu ma uitam la ea si-i spuneam ca o sa cada...) si cand s-a oprit din plans s-a suit la loc...i-a placut pesemne ca a inceput sa sara iar si imi tot spunea "canta mami, canta!"

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Nu ma dati disparuta dar nu am mai avut timp sa intru pe net...Nu ma invidiati cu sarbatorile...avem si noi 12 /an dar concediu nu asa lung ca-n Europa!

De vineri Uka s-a rezolvat cu burtica!!A fost chestie de secunde...asa aa scapat de clisma (astia au ceva super ..pt copii..dar ce nu au astia!!!)...Si de atunci este la recuperari...,nu diaree....Si manica si ca spartu'...si nici nu mai schioapata!(semn ca impiedica defecatia prin mersul lui)..Dar am si bagat in el medicamente, pere, smochine (prune nu a vrut)..susucri de fructe, seminte de in, piine cu orz si stafide...tot...So am scapat si de asta!
Robi La multi ani!!!!! Sa fi fericita!
Adela daca nu a trecut inca eu zic sa mergi la dr..Eu daca ar fo fost copilul meu as fi facut o punctie cu un ac steril..dar nu-ti recomand...asta tie..mi-e frica..
Dana, eu as merge la dr...este prea importanta vederea!!
Roxi imi pare rau de patanie...dar pot sa te asigur ca la fel ar fi facut si Uka..si poate si mai rau...Uite asa ma consolez si eu..ca mai sint si altii:))
Gabi cum a fost la munte?
Monica ciocolata de ieri nu are de ce sa influenteze glicemia!29 la picior!!!Wow....vad ca mai sint 2 baietei cu 22 la picior..macar nu sintem singurii cu picior de domnisoara!
Ioana..am uitat sa zic..super stelista!!!
Lia o sa FIE BINE..se zice ca din degetel nu sint atit de fidele analizele...aici nu se recomanda..
Andrea ma bucur ca ati trecut usor peste vaccin!
Nu mai am timp sa stau....ne auzim mine!

edit..Gabi am citit ca ai scris cum a fost la munte..Ma bucur pentru sora ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Intrat repede doar sa urez domnisoarei Roberta multa fericire, noroc si un sincer LA MULTI ANI! Fie ca viata sa-ti daruiasca numai ce este bun.

Liliana

Poze noi

Poze 2

Poze cu maimutica mea

Poze 1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Am fost la doctotr,cica la un pas de operatie ochiul meu.Slava domnului ca am scapat.Ma doare in continuare,mi-a pus niste picaturi si un unguent si mi-a dat ptr. acasa o solutie din mai multe sticlute amestecate.La control poimaine.Gabi,cit a durat pina ai scapat de jena aceea in ochi?
ca e asa de enervanta!Mai ales cind clipesc,e oribil.
Gata cu vaicarelile,sa va zic si una buna.Serban e la panoul "CEI MAI BUNI"al scolii,mandra-s de-mi sar ochii din cap.Pe semestrul trecut numai note de 10,deci trecerea la gimnaziu n-a fost o problema cum credeam eu.Si i-au facut o poza mare si frumoasa,am vazut-o pe web,ce sa mai spun,frumos tare baiatul meu.Maica-mea nu-si mai incape in piele de bucurie,deh e copilul ei de suflet.Asa ca unu-mi scoate ochii la propriu,celalalt mi-i inlacrimeaza de emotie.Una peste alta,sa-mi traiasca amindoi.
Cristal,daca-mi spunea careva ca Ricu meu imi baga furculita-n ochi,al trimeteam la nebuni direct.Si doctorul astazi:Asa ingeras cuminte si sa fie asa agresiv!I toata afacerea asta numa tat-su e de vina ca el ai da scule de astea periculoase.Eu inca sunt la stadiul de lingurite de plastic,el insa ai da furculita la masa,mica ce-i drept dar si ascutita al naibii,ca am simtit-o pe ochiul meu.Cred ca azi i-a iesit si lui pe nas,ca a pus toate furculitele in fundul sertarului,nu de alta dar data viitoare isi baga copilul furculita in ochi si nu stiu de ce am senzatia ca toate paharele din bar in capul lui tat-su s-ar sparge.tot asa,accidental.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

philip, ma tot uit si iar ma uit... iluzie optica nu ie, vaz ca afara e zapada si pupi e cu capu` descoperit...
mitzule, ca tot s-a dat pe leacuri babesti, io o stiu pe aia cu frunza de varza.. da` mai bine mergeti la doftor
dana, felicitari pentru serban si bine c-ai scapat cu okiu`... ric se uita la tom si jerry;))?
robertoo, spune repidi cum te-ai petrecut ieri..
olivia, vezi ca se rezolvara trebile?ntzz
roxy, poi si-a gasit vocatia, hehehe

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Salut gagicutele,

Ne-am intors sambata noaptea din Mexic, a fost superb dar prea scurt ... Bianca s-a comportat f. bine nu am avut nici un fel de probleme cu ea, a mancat si dormit bine, si-a facut o prietena si a participat cu interes la toate activitatile...

O sa pun poze cat de curand..

Am citit doar paginile din capitolul asta asa ca nu prea sunt la curent cu noutatile... am inteles ca Luca are probleme cu burtica, pupici multi sa treaca repede..

LMA Roberta, sa fie fericita si iubita ! ... si nu te mai stresa cu joburile, o sa iasa ceva pana la urma.

Va pupez pe toate si revin maine / diseara cu poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

carmen, sambata au fost cam 12 grade celsius asa ca pupi n-avea nimic pe cap, a fost soare si fain, prin jurul casei am umblat in tricou. azi dimineata aveam 6 cm de zapada si viscolea la prima ora, imi venea sa ma ascund sub patura, iar cand m-am intors de la munca strazile erau uscate si insorite. ciudata vreme...

philip&andreea

Mergi la inceput