Piticlonti de iulie - august 2004 (213)
Raspunsuri - Pagina 4
roxanaz spune:
buna dimineata!
Mitzu imi pare rau de bubita lui Tudor, daca e tot asa ar fi mai bine sa mergeti la un doctor...macar sa zica ca e ok. sa nu cumva sa se infecteze mai urat.
pupici multi!
Robi imi pare rau de job....nu a fost sa fie.
Olivia aveti vreun rezultat ceva? succes mult. azi ce sarbatoare mai e? da a devenit hobby bowling-ul,....mai dam si noi jos din caloriile de la cina. sau macar incercam ![]()
Liliana imi pare bine ca samburelul e ok, dea domnu sa fie asa tot timpul! ai fost funny cu tanga....ce sacrificii faci tu pentru el deja!![]()
ieri am fost si la botezul fetitei unei prietene bune, Patrick a fost singurul copil din biserica care a ras, a cantat si a imitat preotii....pe la final nu am mai putut sa il stapanesc deloc si tzopaia pe acolo de parca inghitise arcul de la pix....durere mare. avea ce avea cu cristelnita...a tras la un moment dat de ea....de ziceam ca face si el baie
. in rest toate bune si frumoase pe frontul de est ![]()
o saptamana frumoasa tuturor!
g_ioana spune:
Neatza,neatza,este un ger,brrr,brrr da' mie imi place
Ca sa nu uit Mitzu eu cand puneam ichtiol imi colecta puroi si se spargea singur,eu zic sa incerci si mai bine sa iasa singur decat sa umbli tu la bubitza!!Sa-i treaca repede bubitza lui Tudor
Noricico, da' tu nu l-ai trecut inca pe Rares pe lapte de vaca?Pupam smecherosul,are o fatza, in cativa ani,va joaca pe degete...
La noi din pacate tati nu are acces in dormitor decat pana la ora 22!
Ca sa vedeti ce mama ramolita sunt,ieri imi imbrac cupilul ii pun caciulitza si geaca pe ea,deschid usa si-i zic "hai iesi,ca sa incui usa" la care ea zice"da' nu ma incalti,mama?"
cand ma uit,era in sosete,si uite asa mi-am dat seama ce ajutor mare am eu la batranetzele mele,maica

Roberta cum te-ai distrat??
Pupam gropitzele in obrajiori ale lui Pupi!!
Hai sa avem o saptamana usoara
www.dropshots.com/day.php?userid=225059&cdate=20061230" target="_blank">filmuletz,gorodeii,
aripile mele
alice2004 spune:
Buna dimineata, fetele !
Inainte de toate, LA MULTI ANI, Roberta, sa fii sanatoasa si fericita si sa iti vezi visele implinite !! 
Imi pare rau ca nu a iesit treaba cu jobul, dar sint sigura ca data viitoare va fi mai bine ! Si nu cred ca dichisitul are ceva de a face cu refuzul angajatorilor, believe me !! Apropos, daca pleci in Papua, ia-ma si pe mine !!
Olivia, bey, iarasi sarbatoare la voi acolo ?? Moama, da sinteti mai ceva ca noi, una-doua petrecere si sarbatoare, deh, sa fie americanii fericiti !! Pupici multi !
Cum mai este Uka ? Am citit ca inca nu s-a rezolvat cu burtica ... apoi daca nici cu pere nu merge, io nu mai stiu ce sa zic ! Probabil ca ai si tu dreptate, copilului ii este frica de senzatia aceea nashpa cind merge la baie si amina deznodamintul ! Acu ti-as spune sa ii dai prune cu lapte, dar asta e o masura extrema pe care io una nu as aplica-o ever la copii !!
Liliana, pupik la burtik !!
Ma bucur pentru vestile bune de la eco !! Stai linistita si odihneste-te si o sa fie bine !!
Nora, oceanul meu albastru ... chiar ca ai avut o gramada de treaba de facut si regret ca nu a iesit chiar asa cum v-ati planuit petrecerea de 14 ! Stii tu cum e cu pomu laudat ... cum mai stau eu cu psihicu ? Apoi nat veri uel, dar merg mai departe ! Ce sa fac ??
Mitzule, am citit despre problema cu unghiuta - si eu am mai patit asa cu Andrei, doar ca nu am ajuns pina la puroi ! Omumik nu vrea DELOK sa stea sa ii tai unghiile de la degetele mari (mai nou aplic masuri extreme gen imobilizat picioarele - pe rind - si taiat cu urlete de zici ca am in mina o drujba nu o foarfeca !!) si din cauza asta tot face cite un punct rosu la colturile unghiilor ... asa ca dau cu iod si eventual cu mercurocrom, un punct usor si asa trece ! Norok insa ca nu a mostenit unghiile mele, ca eu le am incarnate si e un chin sa scot colturile !! Pupici lui Tudor si lu Mara mica !! 
Ioana, hahaha, super faza cu incaltarile ... mey, te-a ajuns batrinetea deja ?? ![]()
Lia, nu te mai stresa atit, am sa caut sa gasesc undeva unde scriai cum o sa abordezi problema cu cel de al doilea copil (atunci ipotetic) ... sa vezi ce spuneai !! Banuiam ca nu o sa te lase inima si o sa te strofoci la fel cum ai facut-o si cu Danutz !! Lasa, mama, fata ca daca ia in greutate nu-i bai ! Apropo, ii dai cumva calciu ? Nu stiu daca e vreo legatura, dar si nepoata mea cea mai noua tot strimba din nas la lapte, dupa ce inainte il minca haplea, dar de cind cu fiolele de calciu, parca e mofturoasa tare !! Cumnata-mea e tot asa stresata ca tine ca nu maninca copilul si doarme prea mult si de cite ori o vad pe webcam tot cu bibele in gura copilului e !! Hai, pupici voua acolo si nu ne-ai spus cum mai este operatiunea "bona" !! 
Gata, acu am scris io un roman ... o zi minunata va doresc ! 
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
szivarvany spune:

ROBERTA 
O saptamana faina tuturor ! Multe sanatati ! 

Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
EkipaVerde: Delidana - Khristin - Daria - DianaR - Dulcetica ![]()
cristalina spune:
Neata!
Roberta, la multi ani fericiti cu sanatate si bucurii!

Incep apoteotic spunand ca Mariei i-am cumparat alalteieri pantofi si adidasi marimea 29 (douazeci si noua!)
. Inca ii sunt buni cei luati in toamna marimea 28 dar banuiesc ca daca sunt un pic mai maricei nu strica...
Oricum, e mai inalta si are mai multe kilograme decat verisorul ei care are 4 ani...
Asa ca traim pe picior mare!..:)))
Culmea e ca pantofii nu am putut sa-i incaltam, ea refuza sa impinga piciorul si nu intrau defel, asa ca i-am facut cadou verisorului ei...![]()
La noi weekendul a debutat apoteotic, m-am dus vineri acasa ca sa gasesc covorul meu frumos din sufragerie ud...Era sters dupa ce facuse cunostinta cu masa de pranz a Mariei aproape nedigerata...:)))
Avea niste muci in nas, drept pentru care noaptea dupa 12 exact cand ne luase somnul l-a borat pe taica-su si toate cele de pe ea si din pat...
Insa...am culcat-o de atunci cu mine, nu am scos-o afara, asa ca mucii aia mici au ramas la stadiu de putina haraiala in nas. Am instruit-o pe tanti Ioana sa o scoata putin numai, sa vedem ce iese..:)))
(asta din cauza ca tanti Ioana a fost racita cobza saptamana trecuta, chiar ma temeam ca o sa o ia de la ea...la tanti Ioana a fost cu nas infundat, febra, frisoane si alte alea...)
Asa ca io fusei fresh azi dimineata cand m-am dus sa imi iau sange...:)))
Cica imi facui si glicemia (dupa ce ieri am mancat juma de tort de ciucalata...John m-a intrebat de abia la ultima bucatica daca stiu ca "maine trebuie sa vada cat ai glicemia!"...![]()
Daca iese din scala macar stiu de la ce e...:)))
Dupa care am ajuns la servici si pentru ca ieri a fost lasatul de sec m-au intampinat fiecare colega cu cate 3 prajituri/tort de caciula. Asa ca sunt plina de "zacar" in acest moment, daca ma tai cred ca imi curge sirop de glucoza prin vene!!!!
Liliana, eu in drum spre casa (care e la 100m de servici...
) trec pe langa farmacie ...care e langa posta...
. Zi-mi pe PM ce vrei sa trimit si o adresa...Trimit si niste No-spa ca e bun...
Papadico 

...dementiale sunteti...
Roberta, de concurs e Matei!
Imi pare rau pentru job, o sa gasesti altceva mai bun!
Nici cu Ghita al Norei nu mi-e rusine...:)))
Vrabiuto, fotogenice ca de obicei...:)
Mitzu, noi probleme din astea nu am avut asa ca nu pot decat sa va urez sa treaca repede-repede fara probleme!
Dorsilio, eu nu cred ca exista pitic care sa nu faca fitze la imbracat, dar dupa ce urla de-i ieseau plamanii Maria, cand era mica) se linistea pe afara si stateam 2 ore fara probleme.
Am vazut si poze cu Pupi si cu zapada...frumossss!
Roxi, v-ati cam distrat in weekend...![]()
Olivia, va urez sa treaca burtica mai repede!
Ioana, trimisesi fata de acasa in "shushete"! Ntzzz ![]()
Pupam voios, cica facem bairam pe la 12, e ziua unei colege...Fratioare, cat muntele ma fac!!! (ala mare, ca deja sunt cat un munte mai mic asa)
O saptamana frumoasa la toata lumea!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
leeloo2004 spune:
Neata la fete si LA MULTI ANI Robertei pentru ziua de ieri - sper ca ai avut parte de distractie!
La Poiana a fost tare frumos - soare, zapada, dar taaareee frig! Stefan nu a mincat mai nimic, dar a dormit super bine! In plus noua ne-a prins tare bine iesirea asta, parca am avut impresia ca am fost in concediu si nu plecati in weekend...
Miine seara ne ducem la madam dr. conferentiar sa vedem ce ne mai spune, iar miine dimineata as vrea sa ma duc sa vad gradinita de care va ziceam, o sa-l iau si pe Stefan sa vad ce impresie ii face...
Am citit si din urma - Liliana - sanatate multa si sper ca bb sa creasca si sa fie ok!!
Mitzule - cum mai e unghiuta lui Tudor? Si eu mai am din cind in cind asa ceva - dar pun de obicei Baneocin pudra si imi trece in citeva zile...
Lia - eu zic ca ai imbracat fata super-bine!
Olivia - vesti despre Uka?? Ati fost la dr.??
Nora, bine ai revenit!!!
Am avut parte si de o veste buna in weekend - se pare ca pina la urma anul asta tot o sa fiu matusa!!!! De data asta sarcina sorei mele e ok, are 9 saptamini, se vede embrionul si ii bate si inimioara!! Prin urmare astept cu nerabdare un nepotel sau o nepotica in a doua jumatate a lunii septembrie...
Stefan poarta la picior 23 (din pacate toti adidasii si ghetutzele nr. 22 de anul trecut nu ii mai sunt deloc buni...), ba chiar la unele poarta 24 (cizmele de ex. sunt 24) - trebuie sa ma duc sa ii iau niste ghetutze daca se mai incalzeste vremea si cred ca o sa-i iau 24 (mama, cristalina, dar stiu ca Maria detine recordul la marimea de incaltari!!)
Gabriela si
Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Echipa neagra: Leeloo - Olo - ZisaCami - Miag = 274.9 kg
amironeanu spune:

ROBERTA! Sa fi fericita, sanatoasa si sa ti se indeplineasca toate dorintele un buchet de
si de la noi!
Noi pana la urma am fost la vaccin vineri, a plans un pic, cum a lasat-o dr. in pace a vrut sa plece acasa. Acum isi tot aduce aminte ca are buba si cand o intreb cat de mica este imi spune ca mica-mica-mica. Nu stiu cine spunea, a facut si ea doua galme si doua pete rosii, parca ar fi fost intepata de 2 ori, dar au trecut relativ repede si fara evenimente.
V-am citit in week-end, am vazut si poze, ii dau dreptate Andreei, am vazut copii frumosi, peisaje super si parjituri yami-yami.
Mitzura, sper ca ati rezolvat cu degetelul.
Lia, si ei au perioade si perioade. Eu spun ca in citeva zile se da si Andreea pe brazda si isi revine cu mancatul.
Ioana, si eu am patit la fel, era sa iesim fara ghetute.
Stefi poarta 23-24 la papuci. Din fericire a invatat sa impinga si o incalt mai usor.
Liliana, bine ca ai rezultate bune de la ecografie. Sa fie bine pana iti vei vedea bebelusul in brate!
Leeloo, super ca ati avut un week-end frumos si felicitari pentru nepotel/nepotica!
Monica, ai o stare de spirit de invidiat! Sa va treaca raceala repede, repede.
Alice, la noi totul merge la santaj. Vrei sa te uiti la Alba ca zapada? Atunci stai sa-ti tai unghiile. Nu stiu cat de bine este, dar are efect.
Si noi vrem sa mergem in concediu in perioada 25 iunie - 10 iulie si al meu sotul vrea in Bulgaria. Va rog sa-mi povesteasca si mie cine a fost in Bulgaria la hotel, cu ce agentie si cum a fost (Mimilinca si Ina, parca).
O saptamana buna va doresc si eu!
Pupici,
Andrea
si Stefania
(13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
speel spune:
La multi ani,Roberta,o viata lunga si frumoasa alaturi de cei dragi!
Noi avem o minivacanta de carnaval,Din pacate lui Ricardo nu-i place la carnaval.in prima zi numa m-o plins,adevarul e ca e o galagie crunta.si la gradi plinge cind ajungem,dupa ce plecam se opreste.Cu raceala,dupa antibiotic am scapat de tuse si acum suntem tare ok amindoi.la sosoni Ricardo poarta 27,cind am citit masura Mariei,am zis ca am uitat sa citesc numerele.
speel spune:
Tot eu.Ricardo mi-a infipt furculita in ochi!!!!!!!!!Nu in pleoapa sau pe linga,direct in ochi.m-a doare ingrozitor si mi se pune pe suflet cind clipesc.Nu se vede nimic,doar ca din profil mario spune ca e ceva acolo in afara,in dreptul irisului.No,asta mic numai se tinguie pe picioarele mele ca mi-a facut buba.a fost din greseala,a vrut sa ma impinga cu mina in care avea furculita si aceasta a aterizat cu putere direct in ochiul meu.Daca al acopar pe celelalt vad bine,insa e o jena permanenta,ca si cum as avea ceva in ochi.merg la doctor,sper sa nu fie ceva serios.