Piticlonti de iulie - august 2004 (213)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Deci a venit iarna pina la urma,...cel putin la Iesi:))
Uka aseara dupa ce-a gonit gaina (deja devinde un obicei!)....a inceput sa zica...go away lilo..Uka..nani..ica (pleaca politie ca Uka face nani cu paturica!)..Asta a fost cea mai lunga forma de comunicare de pina acum ..Pe la 3..a venti in excursie la noi in dormitor..si m-a luat cu el

Alice ce-a zis dr? A ajuns socrela?:)))
Noricel gata de dezmat???
Andrea plimbare placuta cu sania!
Monicule...eu am avut ultimele luni de sarcina niste picioare de nerecunoscut! Fara cauza...pur si simplu...noroc ca era vara!
Ioana ..te-a luat cu bucatareala?
Robi ..si la noi este la fel...eu pot sa tip...dar daca Sorin ridica vocea..este cu totul altceva...Sint convinsa ca Matei se alinta...
Adela eu sint 99% convinsa ca este cave viral...o sa vezi ca nu o sa gasiti nimic...mai ales ca ati luat si antibiotic...Sanatate...si rabdare!
Gabi super pozicile..mi-ai facut pofta de zapada...
Papa..da-i cu aspirina Bayer + paracetamol..de 3 ori pe zi...Este clar ca-i viral! Deci fara antibiotice...
Daria sinteti ok?
De restul ce sa mai intreb..ca lispesc atitea mamici...ca lista ar fi prea lunga...

Miine iar il lasa pe Uka la cresa..si iar ca mosii la un film...o aluna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

help... am nevoie urgenta de o pereche de ochelari... are cineva numarul lui Nicole ??

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

seara!
si eu rapid pe aici, veniram de la vaccinuri cu amandoi(3,6 milioane ne costara), asta asa...informativ...noroc ca aveam bani la mine ca ma faceam de kko acolo, eu ma asteptam la vreo 700 fiecare, dar al Deei a fost big money

citii asa printre postari, si va doresc in primul si in primul rand sanatate celor ce au in mod special nevoie urgenta de ea, ca sunt bolnaviori, iar celorlalti sanatoi sa le mearga tot asa. De o vreme numai asta-mi zic sa avem sanatate ca in rest prefer sa muncesc ca la ocna daca trebe dar sa fim sanatosi ca altfel e nasoool.

Adela- eu deja ti-am raspuns aseara la "parintii...". Andreea a luat augmentin 5 zile, si dupa 14 zile de la sistarea tratamentului i-am reperat urocultura care a iesit sterila, Doamne-ti multumesc ! Lunar i-o voi face de acum ca sa vedem ce si cum.

aici la noi in oras, chiar in zona este o homeopata, unde se trateaza copila unei amice ...fetita nu mai face viroze defel, doar usoare raceli (maxim 2 pe an) cu mucisori aposi, nu purulenti. Si a scapat definitiv de E. Coli, desi a umblat luni intregi cu tratamente de antibiotice. Acum...daca Andreea era mai mare mergeam pe mana ei, dar deocamdata e prea mica pt asa ceva. Vroiam sa zic ca exista la dr asta niste vaccinuri de crestere a imunitatii in fctie de sensibilitatea pacientului si se pare ca obtine rezultate remarcabile. Ma gandeam ca si Tudor ar putea sa faca asa ceva. Nu-mi imaginz de la ce ar putea fi kk alb si moale...parazitoza? colon iritabil? colestaza? ce miros are ?

fug sa vad daca vrea lapte a mica, daca nu-i dau eu, ea nu cere

Mergi la inceput

Andries eu am pierdut numarul lui Nicole..Roxana il stie cu siguranta..dar ea revine luni de la turci!

Lia vaccinurile nu-s gratis??

Gorodei..ce v-ati dat cu sania! Frumooosss...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Olivia, multumesc de intrebare ... fu domnul doctor la noi si dupa ce l-a vazut pe Andrei mi-a confirmat diagnosticul ! Asa ca acum ramine sa mergem la inca un consult de dermato (mi-a recomandat si o doamna doftor la care sa ajung) si eventual se va face un laser ... dar sa vedem ce spune intii dermatologul. So, una peste alta, nu as zice ca sint vesti proaste !!
Cit despre socrela ... hahaha, e la cumnata-su acasa in seara aceasta ... se pare ca miine ajunge la noi !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Alice si nu a luat in considerare si varianta de a se retracta? Sint curioasa daca dermatologul se va grabi cu ..laserul! Have fun(cu socrela adeka)

Mergi la inceput

Ba da, a zis si varianta asta - care mie imi convine cel mai tare, - dar problemutza este ca pare ca punctuletzul creste usor, ceea ce face ca trecerea de la sine sa fie asaaaa, mai ...remote ! Oricum, varianta nu este exclusa ... astept si eu parerea dermatologului !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007

Mergi la inceput

Partea mai nashpa este ca bubitza este pe fata si cum doarme copilul meu pe burta, cu fata in jos si se tot frichineste, ba cu patura pe cap, ca cu perna aiurea ... se poate rupe si sa singereze din nou !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Olivia, sunt gratis alea de la Sanepid, dar pediatra ne-a recmandat astealalte ca fiind cu deloc sau mai putine efecte secundare

PS: Infanrix hexa, a fost cel scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

am reusit sa vad pozele cu stefanut si gorodica
papa, sanatate maxima, cum va mai distrati voi acolo?
olivia, ai sa vezi ca am avut dreptate aseara, hehehe
aliceee,ti-a ajuns soacra acasa? poate vine cu rafala urmatoare;))
cristalule, si io ma umflam, la 5 luni aveam nijte picioare de mi-era frica sa ma uit la ele... inelele de la 3-4 luni nu le mai puteam tine pe deshte. ehh, ce vremuri
robertoo, ai trecut p`in partea cealalta? vii la chef, nu?

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput