Piticlonti de iulie - august 2004 (213)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by alice2004

Mey, nu ma compatimiti inca, se pare ca socrela nu a ajuns la noi acasa ... o fi luat-o vintu ????

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Ai vrea tu s-o ia ...Vantu
as vrea si io ca ne-am muta la tine sa facem petreceri :)))))
cristal mi-e ca bagi de azi inainte la dejun, pranz si cina numa salata, salata si salata:)))
Mitzu pupam la voi si uram multa sanatate.

Io fac ce stiu mai bine...sunt racita cobza...dupa 3 sapt in care am luat antibiotice si antiinflamatoare si aspirine etc. vai de cucu nostru.

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Doamna Papadie, sanatate multa va dorim !! Baga neshte ceaiuri si lamiie si miere, ca vaz ca asupra dvs. nu au efect medicamentoasele ! As sugera si niste aspirina daia "saraca", dar mi-e ca ma iei la alergaturi si strigaturi cu vorbe bine ticluite si neaose, hahaha !! Cit despre ...Vintu ... wishful thinking, mai degraba a luat-o gindu si nu a mai sunat sa ne spuna ca nu mai ajunge azi, asa ca s-a dus derect la locul unde trebuia sa se tina pomana si abia miine vine la noi !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

fetelor, multumesc pentru raspunsuri. eu sunt cu ochii pe ea, si educatoarea la fel. eu de ex o intreb daca face pipi si zice ca nu, dar dupa 5 min deja isi uda chiloteii. asteapta pana in ultima secunda... si daca incerc sa o pun mai des pe olita protesteaza. cred ca nu prea reuseste sa tina pana ajunge la olita, si de-asta ma gandeam ca poate nu e totusi pregatita sa renunte la pampers...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Ma duc si eu spre casi la Mariuca.
Papadico, sanatate maxima va doresc!
Vrabiuta, eu zic ca e pacat sa va intoarceti la pampers...dar stii tu mai bine cum e.
Un weekend frumos la toata lumea!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Marcela, io una zic ca e pacat sa reveniti la pampersi !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007

Mergi la inceput

Si eu ma pregatesc de plecare acasa, asa ca va doresc un uichend linistit !!
Pupici tuturor si sanatate !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Buna fetele!

Mi-am aranjat si eu in sfarsit casa...vai de mam mea ce-a fost pe aici!

Cu Tudor treaba sta cam asa: nu e vaccinat contra hepatita A (Olivia tu ma intrebai), am zis ca vrem sa-l vaccinam inainte de gradinita. Deci urmeaza sa. Mi-e clar si mie ca pe langa infectia urinara (care a iesit la sumarul de urina), are si ceva digestiv, care da acel scaun moale si durerile de burta. face caca o singura data pe zi, dar e foooaarte ciudat, aproape alb si lichid. Zici ca e o budinca de ...nu stiu ce. Nu cred ca asta se poate numi diaree, cu un singur scaun pe zi.

Luni ii repet sumarul de urina si facem si coproparazitologic. Mai multe analize nu putem face inca, pana e pe tratament. La sarurile de rehidratare am renuntat, ca nu are scaune multe, incerc sa-i dau doar regim, dar e tare greu ca nu are pofta de mancare aproape deloc si nici nu-i place orezul. Mai mananca banane si mere, dar si alea cu rugaminti. Ceai nu vrea sa bea. Si ii dau si Biotics.

Vrabiuta, eu stiu ca daca scapa putin pipi ar putea fi semn de infectie. Desi daca nu are alte simptome, nu e nimic probabil. Oricum, mai ales la fetite nu strica cate un sumar de urina din cand in cad. Eu m-am lamurit zilele astea apropos de asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Mitze oare nu face caca albicios de la sarurile alea sau ce-i mai dadusi tu medicamente?!

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Pai nu i-am mai dat saruri, ca nu i le-am putut baga pegura. a luat o data, a vazut care-i treaba si dupa aia n-a mai vrut neam. Singurul medicament pe care il ia acum e Sumetrolimul. Dar el a facut caca albicios inainte sa-i dau prima doza, deci nu cred ca e de la el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Papadie cu tzuica fiarta nu ai incercat???
Mitzu si pe noi ne-a tinut vreo 4-5 zile facea odata sau de doua ori pe zi, dupa vreo 3 zile am crezut ca i-a trecut si i-am dat iaurt si a luat-o din nou,a mea bea in schimb mult ceai si era fan mancare de regim,paine prajita si un fel de talmes bales din morcovi orez si piept de pui.A si i-am facut si un fel de nectar din morcovi fierti
Noi tocmai ne-am intors de la sanius si bulgareala dar e un ger,am pus niste poze pentru bucuresteni,sic
http://new.photos.yahoo.com/gorodeii/album/576460762388353668/photo/294928804246237038/45
pupici

www.dropshots.com/day.php?userid=225059&cdate=20061230" target="_blank">filmuletz,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput