Piticlonti de iulie - august 2004 (213)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Salutare, fetili !
Mai, bate in vint rece in Bucuresti de te ia pe sus, fusei pina la colt sa platesc factura la telefon si daca nu ar fi vintul asta nasol, ar fi o zi minunata, ca e soare si cer senin aici !!
Se pare ca la noi azi aterizeaza socrela ... hahaha !! Distractie la max in uichendu asta prevad !
Nora, !! Nu-i bai cu messengeru, ca mie mi-a fost tare rau ieri dupaamiaza cind am ajuns acasa, asa ca numa de pisiu nu-mi ardea (abia azi dimineata am reusit sa fac ceva de mincare pentru fii-miu, inainte sa plec la birou !). Medicul de care vorbeam vine azi pe seara la noi, asa ca vesti dau dupa vizita ! Sper sa fie ok, totusi o sa cer si parere de dermatlog infantil, ca am gasit cabinetul cu pricina !
Cristalina, apoi imi amintesc ca si eu faceam picioare de pian (asa ma alinta sotzu din dotare) si medicul mi-a spus sa mai las sarea si far de apa cu bule ! Cind ajungi acasa, pune picioarele pe neshte perne, mie imi folosea asta, si mai imi facea Florin masaje (care imi placeau cel mai tare, hahaha !!). Dar tot aveam picioarele umflate si cind bagam deshtul in piele raminea o gaura considerabila ... Sanatate maxima iti doresc !!
Nordul tarii, vaz ca va dati cu saniile si iesiti la zapada ... fain de tot !! Dar eu tot vreau sa vina vara !! Pupici inzapezitilor si bataie buna cu bulgari si pentru noi !!
Olivia, io tot cu Andrei dorm si recunosc ca m-am obisnuit, cel putin el doarme linistit, mai are si momente de frecus si de vorbit in somn, dar mi-e tare drag sa il am alaturi !!
Mitzule, mama, ce patanie urita cu apa !! Io cred ca dadeam in depresie rea de tot !! Pupici lui Tudor si Marei si sanatate multa amindorura !! Si eu zic ca problema cu kk este de la burtica, hydrasecul mie mi se pare amar, Andrei nu vrea deloc sa il bea, in schimb cind am avut probleme i-am dat cu succes Debridat (asta are gust de portocale, mult mai bun).
Roberta, !! Si pupici lui Matei , sa treaca buba repede !!
Eh, sint pe aici, ajtept uichendu ... cu socrela cu tot, hahaha !!
O zi minunata va doresc !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

neata neata!
la multi ani mamei tale cristalinule!
mitzu - multa sanatate lui tudor! si eu cred ca problema lui e digestiva, mai ales ca se plange de burtica, nu atunci cand face pipi. sa va refaceti cat mai repede!

fetelor, stati ca nici noi n-am plecat din clubul copilasilor care se trezesc. cam pe la miezul noptii se trezeste mandra, maraie putin dupa care isi ia papucii, jucaria cu care s-a culcat (de obicei porcusorul de plus grohi), si vine in dormitor si se culca langa mine. dar macar de lapticul de noapte am scapat.
de cateva zile a inceput sa ne cante "folicica de pe ses, foale foliceaaaaaaaaaa, cu petale albastui, foale foliceaaaaaaa". ieri dimineata pe la 5 jumate imi canta in soapta, cica sa nu ma trezeasca. si incepe invariabil cu "unu, doi, tei, si...". imi imaginez cam cum arata repetitiile lor pentru serbare si rad de una singura...
in alta ordine de idei, de vreo doua saptamani a inceput sa scape pipi in chilotei in timpul zilei, cateodata chiar si doua zile la rand. nu prea stiu ce sa fac. ma gandeam sa revenim la pampers, dar educatoarea zice ca e pacat sa dam inapoi. o prietena imi spunea ca oricum pana la 3 ani pot sa ma astept la accidente in mod constant... dar oare nu ar fi mai bine sa ii pun pampers macar pana la vara? se poate ca accidentele sa fie vreun semn de infectie urinara sau alte probleme?
ne apropiem si noi de momentul vaccinului. ce vaccinuri ati folosit voi?

o zi frumoasa tuturor!

ps fetele de la iesi trimiteti si pe-aici niste zapada sa se joace piticii. sau macar in parc in drumul taberei un camion doua de zapada pufoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Azi e vineri - vine weekendul!!!!

Cam shomez la birou asa ca am reusit sa pun citeva poze de la Poiana din weekednul trecut - va invit sa le vedeti aici:
http://new.photos.yahoo.com/ggalatanu/album/576460762389491865

Deci Iashu' face intilnire? Pai atunci va urez petrecere frumoasa!!

Pe aici bate rau vintul si la mine la birou se ade de parca sunt in castelul bintuit...

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Incep sa o iau pe urmele Cristalinei si am pauza de masa Daca nu mananc la 2-3 ore ma ia cu ameteala si greata, ma voi face cat o batoza.

vrabiuta, si cu Stefi am patit in aceasta saptamana in trei zile la fel, iar Stefi a scapat de pampers din septembrie. Se ia cu joaca si uita si ne spune dupa ca a facut un pic. Un ma bucur ca isi da seama si poate se poate opri si cere olita. Ca sa nu se intample am inceput sa o intrebam mai des daca vrea olita si nu am mai avut accidente.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

MONICA, si eu m-am umflat tare in timpul sarcinii la maini si picioare si imediat m-a bagat la regim fara sare si ma punea saptmanal sa fac sumar de urina pentru a vedea albumina. Dar la mine s-a temut doctorita de cresteri de tensiune in timpul sarcinii (ceea ce s-a si intamplat in ultimele doua saptmani), pe motiv ereditar-mama a avut eclampsie la nasterea mea.
IOANA, noi nu putem monta DVD-ul pentru ca...nu radeti, inca nu ne-am facut mobila, stam cu banii in casa si asteptam sa vina cineva sa ne intrebe daca nu vrem sa ne facem mobila ...sau e de plans, si daca-l pun prea jos, il desfiinteaza Matei in 2 minute.Dar elefantul din cartea "junghii" sunt eu de doua zile (nu c-as fi departe), entru ce marsaluiesc prin casa si cant de aude tot blocul, ca sa-l mobilizez si pe el.
ANDREEA (M), ce dulce cred ca-i Stefi la cresa! Pupici si spor la sanie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Alice, pe mine incerca sa ma ia pe sus vantul dar am o tona, insa tu ar trebui sa iesi numa' cu caramizi in buzunar...:)
Va urez un weekend cat se poate de bun...:)))
Multumesc pen' sfaturi, adevarul e ca eu numa' apa cu bule am baut de la inceputul sarcinii (taie greata..). Asa ca trecem pe plata si mancare fara sare...:)

Vrabiuta, eu i-am cam facut vaccinurile alea optionale separat (nu penta, hexa sau chestii din astea cand era mica, ci am ales sa-i facem cate o injectie in plus...) si pentru alea obligatorii am mers pe schema de la policlinica.
Numa d'ala de hepatita A inca nu am gasit si cand am tot dat la farmacii au zis ca trebuie sa aduca.
Mi-o imaginez pe Lia..."foaleee folicicaaa..."

Ioana, mere si apa, apa si mere...da' numa' daca se poate cu ciocolata, ca io la aia nu renuntz!!!...
John acum a lasat-o mai moale, ca inainte el era cu gura mai mare ca mine...Acum ca a dat de greu nu mai zice asa tare...:))))

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Marcela, !!
Eu zic ca nu e caz de infectie urinara, ar trebui sa fie insotite si de niste dureri din cite cunosc eu ! Sint de acord cu parerea lui Andrea, cred ca se ia cu joaca si uita, incearca metoda propusa de ea, vezi daca merge !
Noi o sa merem la policlinica pentru vaccinul de la stat ... asistenta ne-a dat telefon si a spus sa o anuntam cind dorim sa venim !
Andrea, pofta buna !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

ALICE, te compatimesc pentru uichendu' cu socrela! Eu stiu cum e, ca la noi e cam in fiecare week-end prezenta!
GABRIELA, vazut pozele de la Poiana Brasov, imi place tare mult aia cu voi doi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Vrabiutza noi de un an am scapat de pampersi si mai avem accidente, din cauza ca mereu "sunt ocupataaa!",a mea se batzaie cand este pp pe tzeava,o intreb"vrei pp?",ea,"nu,nu danseeez!" mai nou ii place sa-si de-a jos singura chilotzeii asa ca...eu zic sa nu reveniti la pampersi!
Week-end placut la tot poporul,noi mergem la sanius

www.dropshots.com/day.php?userid=225059&cdate=20061230" target="_blank">filmuletz,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Cristalinoooo, caramizi nu am, da luai salariul, asa ca am ceva ceva greutate, hahaha !!
Mey, nu ma compatimiti inca, se pare ca socrela nu a ajuns la noi acasa ... o fi luat-o vintu ????

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007

Mergi la inceput