Piticlonti de iulie - august 2004 (213)
Raspunsuri - Pagina 16
leeloo2004 spune:
Mama, mitzule, ce cosmar...Stefan a avut si el un debut de infectie urinara cu Proteus, dar asta cind era foarte mic si am venit cu el de la spital. A primit antibiotic si a fost ok - insa simptomele de care spui tu mie nu imi suna cunoscut...Sper sa se faca bine cit de repede! Multi
!
Cristalina - la multi ani pentru mama ta - multa sanatate si viata lunga!
Mai, eu una ma felicit ca mi-am pus centrala - e drept ca si eu am platit mult celui care a facut initial coloana (imi ceruse 14 mil si i-am dat pina la urma 10 mil), dar zau daca pina acum nu a meritat banii!
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
carmenp spune:
mitzule, ionu` urina cu singe mai acu vreo doi ani da` cu antibiotic se rezolva in citeva zile, stai linistita... si nici n-am mai avut probleme de atunci, bat in lemn ca ma feresc sa fac afirmatii gratuite... ce antibiotic ti-a dat? si cu apa ce ghionion, eu am avut numa` putin si fu calvar curat da` tu, ufff. sanatate multa
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3, 
kim222 spune:
Neata...
Aseara m-a necajit Uka (in procesul de adormire..care a durat asa cum zicem..o vesnicie...)..punindu-ma de fiecare data cind ma reasezam in pat..sa fac ceva ..sa aduc ceva...Asa ca mi s-au pus piticii..am iesit trintind usa..si spre mirarea mea...nu a venit dupa mine sa ma impace..si in 10 minute sforaia...singur ..pe intuneric..si acoperit pina peste cap cu patura:))) Deci se poate!
Pe la 3 ...m-a readus cu el..va spuneam eu ca doar o intimplare a fost de a dormit acum 2 seri..toata noaptea..Asa ca Ioana si Cristal...sintem in aceeasi gasca!
Adela te mai intreb ...Tudor nu este vaccinat pe hep. A? Daca sinteti pe tratament cu Sumetrolin...nu are sens sa ceri nici urocultura si nici coprocultura pt ca ar iesi modificate!!! Infectia urina la baieti..si mai ale smici..este rara..ai dreptate!Dar infectie cu ce??? Nu ti-a zis..ar fi interesant de stiut...Despre burticA...daca nu vomita..de ce sa-l hidratezi cu solutii medicamentoase????? Papa re dreptate..aici prima data se indica 7up sau Sprite!..Cit despre inundatie..nu stii..un necaz nu vine niciodata singur..
Ioana am uitat..cu clona aiai nu mai este valabil..mi-a taiat tanti aia...toate suvitele!
Monicule..La multi ani mamei tale!!! Baga si tu niste smochine...![]()
Gabi ma bucur de vesti!!! Succes cu ABA!!! Eu semintele de in risnite ,le-am amestecat cu iaurtul cu fructe..Dar trebuie zilnic 1 lingurita ...ca sa-i regleze tranzitul...
Alice sper sa aveti apa cit mai curind!
Duamna Pasarik ce telegrafica sinteti!![]()
Andrea ce mai inveti acum?
Robi ..aici nu se contraindica baia...Nu are nimic Matei...sint convinsa!
g_ioana spune:
Neatza,noi avem iarna in toata regula cu zapada,ger si transport in comun zero
Mandra s-a trezit de la 6.30 cu gandul sa iasa afara sa se de-a cu sania asa ca dis de dimineatza a dat zapada cu maturica ei de la toate geamurile sa nu intre in casa
LA MULTI ANI MAMICA DE CRISTALINA SA FI SANATOASA!!!!

Mitzu multe

noi am patit asa,anul trecut, cu scaun alb si apos de la un crenvusti,important este regimul alimentar,foarte strict pana se reface(fara nici un pic de lactate)ceai de menta si sunatoare,hidrasec iar pentru dureri de burta Debridat(debridatul are un gust foarte bun iar hidrasecul acceptabil)!Pupici multi,
sa treceti cat mai repede peste asta!
Leeloo

ma bucur ca totul este ok cu Stefanutz chiar aseara discutam aseara cu sotzul meu,despre asemenea doctori,daca era cineva din provincie care nu se mai ducea la cabinet la ea ,pleca deja cu diagnosticul pus???Doamne fereste de ce sunt unii in stare!
Olivia io recunosc ca ma bucur un pic ca nu am ramas singura in clubul asta "select" ca al meu ma toaca in fiecare dimineatza"sigur Maria este singura de pe forum care nu doarme bine"!

Roberta,io v-am povestit,Dica-batranica nu a putu juca 3 zile din cauza vaccinului,mai ales dupa ce dorm,se vaita de mama focului!Si eu stiu ca nu trebuie facuta baie vreo 2 zile!
Io ieri am avut un puseu de harnicie si am facut sarmale in foi de vitza la cerere(gravidutzele nu cetiti!!!) din piept de pui, morcov, pastarnac,ceapa si orez au iesit o minunatie!In timpul asta,"baietii" mei au mai descoperit un joc de echipa:popicele,adica vreo 6 sticle de plastic pe care se chinuiau sa le darame cu mingea![]()
Hai sa avem o zi scurta
www.dropshots.com/day.php?userid=225059&cdate=20061230" target="_blank">filmuletz,gorodeii,
aripile mele
Nora__ spune:
Neatza fetele!!
La noi a venit iarna
...am ajuns la 8.20 azi la serviciu.Ce groaza mi-e de zapada...si de frig.In schimb,Rares e innebunit dupa 'abada'.Daca azi nu mai bate vantul,il scot la 'abada'.
Gabi...ma bucur tare ca e bine Stefanut si cu doctorii superficiali care te darama cu diagnostice puse la misto,io-s lamurita.Cu vorbitul,se rezolva.
cristalule...cu intarziere...La multi ani !! pt mama ta.Numai bine va doresc la toti!!Aveti distractie nu gluma,bag seama.Si io cred ca Maria ,din dragoste vomita pe tat-su![]()
Mitzule,nu cred ca de la infectie urinara face caca albicios.Cred ca are ceva si digestiv.La diaree eu i-am dat asa:Biotics pt refacerea florei intestinale,hydrasec si Kreon.Kreonul e cam scump,dar e foarte bun.Boticsul are gust bun,e un praf pe care io-l puneam in apa.Hyrasecul e dulce-amar.Al meu inghite orice,dar unii copii il refuza.Kreonul sunt niste granule miiiiiiciii tare,care se dau cu apa.Nu trebuie lasat sa se dizolve,ca nu au gust bun.Dar ca medicament,cica e foarte bun.Sanatate multa!
Olivia...multumesc inca o data!!Cum a fost azi cu adormirea?Iar ati fugarit oratanii?![]()
Pentru fetele din Iasi...bagati ochiu' la topicul de Iasi,ca s-a pus afish mare!Facem intalneala,deci poate veniti
Bagam un dans si un campari de ziua gagicilor
Si poate dati si un raspuns de confirmare,acolo,sa vada gagicile ca ne destrabalam 

roberto...cum e Matei azi?Mai schioapata?Febra a facut?Si poate dai si tu un ID de yahoo messenger pe PM,ca am sa-ti spun o balada
Acolo discutam mai rapid.
Andreea M...cum iti mai este?Stefi e mai bine?Iti zic eu...daca vii la intalneala,iti sare somnul ![]()
alice...ce a zis doctorul?Ce noutati ai?Eu aseara am intrat pe mess de abia la la ora 23...deci te-am pierdut.
Ia sa ma duc sa imi bag o cafea in vena...
Nora
Comorile Norei
Noutati 2006-2007
www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
roberta04 spune:
Buna dimineata! Cum a spus si Ioana,la noi e iarna in toata regula, cu zapada, viscol, vant, toate alea, de-ti vine sa faci bradul!
MITZULE, sanatate multa lui Tudor, asa cum ti-a zis si Ioana, si eu cred ca se rezolva repede cu regim si tratament. Hydrasecul nu-i foarte bun dar nici foarte rau, partea buna e ca se zivolva in putina apa (eu ii dizolvam lui Matei intr-o lingurita de medicamente de 5 ml), se inghite repede si are efect rapid.
OLIVIA, eu am incercat faza asta cu trantitul usii si n-a mers, am o autoritate in fata copilului de te ia rasul! In schimb, daca Petro ii vorbeste pe un ton un pic mai sever, baga nasul in perna si adorme in 2 minute. Ieri, sa vedeti mama dusa cu pluta, mi-am sunat barbatul si l-am pus sa-i zica lui Matei sa doarma (prin telefon), ar copilul, dupa ce am inchis, a inceput sa rada "tati nu-i acasa, nu doooolm" ![]()
Noi am avut o noapte chinuita, cutzu schiop (autointitulat) a gemut si se vaita ca o babuta- "Au, mami, doale, doale lau tale", de l-am tinut mai mult in brate. Acum se uita la filmul lui preferat pe Minimax si nu vrea deloc sa coboare din pat, statul ii fae rau dar chiar nu stiu cum sa-l mobilizez!
cristalina spune:
Neata!
Mitzule, 
sanatate multa si nervi tari va urez!
Distractie maxima la voi acolo...
Ioana, zi-i sotului tau ca mai e o Marie care face scheme...:) Iar luca e cavaler si nu vrea sa le lase singure...:)))...Se plangea taica-su az'dimineata ca s-a frichinit toara noaptea.
La noi e un vant de abia treci strada...Intotdeauna au fost vantoase din astea pe la margine de Bucuresti, dar cu iarna asta blanda ma dezobisnuisem...:)))
Eu dadui in alte alea, mi se umfla picioarele ca butucii. Eu vreau sa vin la servici pana la Paste si e tare neplacut ca daca apas cu degetul in glezna ramane gaura!
Am cam exagerat, asa ca ma gandesc ca o sa trec pe un regim de salate, multa apa si mai putina sare ca as vrea sa ma duc la doctor de abia pe 8 martie.
Cred ca numa' eu am fost defecta la cap si dupa vaccinul ala de la stat i-am facut baie copilului si nici nu i-am dat nimic de a ramas Maria cu nodul...
O zi frumoasa la toata lumea!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
amironeanu spune:
Neatza!
Se pare ca Stefi nu este singura care se bucura de zapada, este super incantata! Cum a intrat in cresa a inceput sa spuna la toata lumea ca este zapada si frumos. Sper sa reusim sa-i facem o surpriza si sa mergem cu sania dupa ea.
Mamici care nu dorm toata noaptea, uitati cite o
de la mine, si noi am avut probleme pana pe la 1 an si jumatate, dar s-au rezolvat in mod miraculos. Se mai intampla sa se trezeasca noapte si sa mai ceara un pic de ceai, dar readoarme foarte repede.
Mitzura, adevarat cosmar ati avut! Si eu cred ca scaunul alb al lui Tudor este ceva digestiv si cred ca regimul este solutia.
Olivia, guvernantii nostri ne schimba legile lunar, acum au schimbat foarte mult din codul fiscal si zau ca nu reusesc sa-l "descifrez".
Nora, eu in principiu sunt mare amatoare de intalneala, sa vad numai cum o rezolv pe Stefi.
Roberta, pupacim bubita, Stefi se plangea de buba, eu o intrebam unde este, ea mi-o arata, eu intrebam "cat de mica este buba?", Stefi "mica-mica-mica" si incepeam sa radem. Incearca sa-l atragi la joaca in zapada, poate ai succes.
Va dorim o zi frumoasa!
Pupici,
Andrea
si Stefania
(13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
Nora__ spune:
Andrea...daca vrei sa vii cu sotul,poate o lasi la mama sau soacra.Daca nu,o lasi cu sotzul
Profita acum,cat mai poti,de o oarecare libertate in miscari.Io sper sa mergi
Nora
Comorile Norei
Noutati 2006-2007
www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
g_ioana spune:
Noricico io nu poci veni si mooor de ciuda
,sotiorul meu tocmai atunci pleaca din localitate (de pe 7 pana pe 11 martie)si cu mandra nu pot veni
am sa stau acasa sa-mi rod unghiile!
Roberta io cu cartea "junghii" o dadeam jos din pat,puneam bucata aia in care patrulau elefantii si ea nu rezista sa nu patruleze si ea![]()
Cristalina,apa si mere,apa si mere doar atat ai voie
Macar al tau sotior are dreptul sa comenteze ca doarme cu ea,dar al meu cred ca-i prea odihnit,ca doarme toata noaptea in sufragerie si d'aia mai are energie dimineatza
www.dropshots.com/day.php?userid=225059&cdate=20061230" target="_blank">filmuletz,gorodeii,
aripile mele