PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (31)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ancutex spune:

Bulinuta si noi ne gandim la scumpul de Rares. Multi pt amandoi. O sa treceti cu bine peste asta.
Sabana pt iritatie incearca sa o speli de cateva ori pe zi cu ceai de sovarf. Gasesti la plafar. La noi a functionat cand Mariuca era mai micuta.
De 3 zile Maria e f agitata din cauza dintilor. Sper sa-i iasa odata ca nu mai pot. Chiuie saracuta ca o soprana si nu poate dormi desi pica de somn. Noaptea trecuta m-a tinut treaza de la 3 la 5, ea care dormea toata noaptea. Asa ca merg sa ma culc acum, ca nu se stie ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2006 spune:

sabana si eu am avut probleme cu iana cu iritatiile la pasa si dr mi-a zis ca e de la diversificare, i-am dat cu nidoflor ( pe prospect scrie ca se da dupa 2 ani ) doar o data pe zi si anume seara dupa baita...asta vreo 3 zile. initial am incercat baneocin si bepanthen si n-a functionat, singurul care a mers a fost nidoflorul. dupa de i-am dat 3 zile iritatia a reaparut dupa alte vreo 3, i-am dat din nou cu el, iar i-au disparut si atunci de cand au disparut i-am luat de la sanosan crema antialergica!

cred ca am scris cu piciorul stang, sper sa fi inteles ceva!

mamaluidavid condoleante!
bulinutza sa ne tii la curent cu bulinel pe care-l pupacim!

POZE IANA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Trebuie sa va spun ca sunt HAPPY ..
puiutul meu a papat bine pireutzul facut de mine la prinz.
Pina la urma m-am decis sa il fac din toate legumele
clasice (cartof,patrunjel,pastirnac,telin,ardei) ..
a iesit o bunatate ..
dar nu am avut suculet ..ca steamer-ul meu nu a produs asa ceva ..
asa ca i-am pus citeva picaturi de laptic de la tzitzi..

Sper sa o tinem tot asa ...
Va pupacesc pe toate si va spun si eu Noapte Buna

LIDIA
mami deStefan - www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank">Eduard (21.august.2006)
Cit de mare-i puiul mamei ?-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Sabana nici salteaua nu este o solutie. Eu am saltea in camera unde este calculatorul si azi dimineata Alexei se sprijinea cu mainile si aproximativ in cap ca sa coboare de pe ea. Pentru iritatie incearca si crema de galbenele.
mamaluidavidCondoleante.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Bulinuta ne rugam si noi pentru micul bulinel sa se faca bine cat mai repede.

Si Cami de 2 zile s-a iritat rau. Si nu am mai avut pb de genul asta de vre-o 2 luni. Atunci am schimbat scutecele Pampers pe Huggies super-flex si a fost ok pana ieri. Chiar din curiozitate o sa vad cine e producatorul, sunt sigura ca sunt rusesti. Si mii ciuda, ca o doar o spal dupa fiecare pishu si kk.

Misimica, ai o fetita superba! Sa nu fie deochi ce parulet des are. De la cine l-a mostenit?

Bysko, am vazut si o fetita minunata in caciulita pe pagina ta web. Tare dulcica!

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de Lea dulcineea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

Mamaluidavid CONDOLEANTE!
Bulinutza imi pare tare rau sa citesc de Rares ca inca nu e bine,dar sunt sigura ca in cel mai scurt timp o sa ne dai vesti f f f bune.Curaj!
Consicand ai timp trece-ne si pe noi te rog cu al doilea dintisor la 7 luni si 2 zile..Mersi!

SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

quote:
Originally posted by SARILLA

Consicand ai timp trece-ne si pe noi te rog cu al doilea dintisor la 7 luni si 2 zile..Mersi!

SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic

POZE

Sunt chiar invidioasa! Si eu vreau sa ne iasa nr.2 ca iar au inceput maraielile.

Da' tu ce cauti fato, la ora asta pe internet! Nu a venit sotu?

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

Mamanati, Lea dulcineea e buna de mancat si scumpa-scumpa foc!
Misimica, am scris in capitolele anterioare ca eu nu o mai am pe iubitzica mea langa mine- sta la mama.Merg sa o vad de 2-3 ori pe saptamana si raman noptile acolo(e la 40km)si ii dau san ca sa nu ma uite si sa am laptic in continuare. Cand sunt la C-ta vorbim de 4-5 ori la telefon - eu o alint si o iubesc, iar ea asculta si apoi rade si gangureste(poate chiar ma intelege!). Oricum eu va invidiez pe toate ca aveti copii langa voi, nici nu stiti cat de greu este...Asa ca intru pe forum si ma binedispun instantaneu!
M-am intins ca placinta!
Noapte buna si vorbim maine!

Busra este sufletzelul nostru!http://www.totsites.com/tot/busra
www.dropshots.com/Bysko

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Sabana si Luca a fost iritat cand am inceput diversificarea. Eu folosesc pentru Luc Pampers, iar pentru prevenirea eritemului fesier il dau in fiecare seara cu o crema de la Klorane care contine oxid de zinc, care cica nu lasa sa se apropie nimic de piele.

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Mamaluidavid condoleante.

Sabana eu am mai scris de vreo 2-3 luni despre scutece. Am incercat tot ce s-a putu si Pampers Cruisers mi se par cele mai bune. Multa lume zice de Huggies, mie una nu-mi plac deloc pt ca mi se pare ca ramane pielea umeda si daca face un kk mai serios da pe afara. Oricum banuiesc ca difera produsele de aici de cele din Europa asa ca nu stiu daca informatiile mele sunt de vreun folos. Sper sa dai peste marca care sa va placa. Inca ceva, pampersii care-i folosesc au si un miros placut.

Oana si bb Alex(05.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana2002it/album?.dir=/adbere2

Mergi la inceput