PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (31)
Raspunsuri - Pagina 5
Consi spune:
quote:
Originally posted by Ramoon
Consi, cum il faci? stiu k s-a mai discutat dar
Sper sa nu fie prea tarziu! Intr-o cana pun lapte caldut cu 2 linguri de iaurt si il las pana dimineata! Asta-i tot! Ii dau in ziua respectiva si a doua zi!
Consi si Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
Consi spune:
quote:
Originally posted by Sabana
Si mai nou si sotul are fitze
Sabina + Alexandra + tata Silviu
www.e-vacanta.com
Cred ca trec si ei printr-o anumita criza. Si al meu parca s-a schimbat. Poate e gelos, ca acu' nu mai e in centrul atentiei. pe Alexandra.
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
Muuh spune:
Sabana eu am tarc. De fapt este un patut din plasa pe care il folosesc drept tarc. Mie imi este de mare ajutor ca astfel mai stau si eu la bucatarie sau ma uit la TV si Alexei trebaluieste pe la el pe acolo. Noi am combinat ideea de pat de voiaj cu cea de tarc.
Miruna + Alexei (13.07.2006)
maryion spune:
Referitor la
Darius al meu se uita la TV deoarece noi stam intr-o garsoniera si nu avem ce face.
TV sta deschis toata ziua. Ce sa fac?
Cand sunt reclame este foarte atent, altceva nu-i place.
Dar cand aude genericul de publicitate (pe majoritatea posturilor) nu face nimic altceva.
Chiar ma da deoparte sa vada el.
Rade la promotionalul pt Antena 2. Nu stiu daca ati vazut. E super incantat.
Ce mai fac piersicutzele?
Eu l-am invatat pe Darius sa pupe mama (adica pe mine) si sa faca mai! mai! (adica sa ma mangaie, sa ma iubeasca).
Este foarte dragalas. Cand ma pupa descshide gura mare.
Cand ii mai zic "pupa mama" mai uita cum se face si se infige in parul meu si trage tare.....
VARSTA DARIUS-THEODOR
POZE
Mary de Darius-Theodor (14.07.2006)
Consi spune:
Sabana si eu folosesc patul de voiaj pe post de tarc. Ideea e ca nici acolo nu prea sta. Nu are suficient spatiu. Eu am primit o patura foarte groasa si o pun pe jos. Acolo e locul lui de "zburdat"!
atat sunt de mare
pozele noastre
Muuh spune:
lucians Cristina_ana este ok si in proportie de 60% va avea un baietel. Oricum nu cred ca are importanta pentru ea, ceea ce conteaza este sa fie sanatos. Si ma rog si eu pentru ea sa fie.
Miruna + Alexei (13.07.2006)
Ramoon spune:
quote:
Originally posted by Consiquote:
Originally posted by Ramoon
Consi, cum il faci? stiu k s-a mai discutat dar
Sper sa nu fie prea tarziu! Intr-o cana pun lapte caldut cu 2 linguri de iaurt si il las pana dimineata! Asta-i tot! Ii dau in ziua respectiva si a doua zi!
atat sunt de mare
pozele noastre
nu e prea tarziu dar inca nu sunt hotarata sa-i dau, deocamdata iau notite...k daca m-am fript cu danonino suflu si in iaurt
Mersi mult!
Sabana spune:
Fetelor multumesc. Alexa doarme in pat de voiaj. Peste zi o tin in patutul ei si in caruciorul Chicco plus in brate, in pat la noi. Numai ca deja se plictiseste. Si ma gandeam ca poate un tarc i-ar mai schimba decorul. Pe jos nici nu vine in vedere sa o las, noi avem parchet, in plus tot felul de stalpi de sustinere (stam la mansarda) si ar putea da cu capul. Mai sunt si animalele. E inca prea mica. Dar imi trebuie cumva un spatiu mai mare si ce am vazut eu prin oras, ma refer la tarcuri, mi se par tot cam mici. O prietena imi zicea sa ii iau o saltea, dar daca, cade de pe ea. Uf sunt foarte stresata.
Fetelor care ma invidiati ptr somnul Alexandrei aflati ca a revebit iar la obiceiuri proaste. Iar sunt pe 15 carari.
S-a iritat rau de tot. Cred ca de la pampers si probabil de la diversificare. I-am dat cu crema pe care o foloseam de obicei, nici o reactie. Asa ca asta seara am lasat-o fara scutec, si dupa baitza am dat-o cu pudra. Mai stiti si alte remedii? Saraca nici nu suporta sa o ating. Maine vreau sa ma duc sa cumpar alti pampersi, adica alta marca, folosim Happy, ceva sugestii? Sa incerc si cu ulei de masline?
Noapte buna, ca sunt franta.
www.e-vacanta.com
mamidestefan spune:
quote:
S-a iritat rau de tot. Cred ca de la pampers si probabil de la diversificare. I-am dat cu crema pe care o foloseam de obicei, nici o reactie. Asa ca asta seara am lasat-o fara scutec, si dupa baitza am dat-o cu pudra. Mai stiti si alte remedii? Saraca nici nu suporta sa o ating. Maine vreau sa ma duc sa cumpar alti pampersi, adica alta marca, folosim Happy, ceva sugestii? Sa incerc si cu ulei de masline?
Noapte buna, ca sunt franta.
www.e-vacanta.com
Si eu am avut experiente neplacute cu Happy si cu pampers-ii si cu servetelele ..dar de cind am trecut pe Huggies Super-Flex nu am mai avut nici o problema..adica de vreo 4 luni..mi-au ramas aproape intregi cutiile cu crema petru iritatii
Eu am mai scris despre Huggies Super Flex...
atentie mare sunt de 2 feluri importate de la rusi si de la cehi . Cele rusesti sunt dezastru ...doar cele din Cehia sunt bune ..
Cele din Cehia se gasesc in reteaua Billa si Metro.
Apropo inca e promotie in Billa : 3 pungi mari cu 1 mil.
Cit priveste iritatia ..Stefan pe la 1 luna jumate se irita cind eu mincam portocale sau banane ..
Daca ii dai suc de portocale ..poate sa ii agraveze iritatia produsa de scutec..
Oricum cel mai bun remediu pentru ei este sa fie lasati la aer ..cit despre creme noi am folosit la inceput Sanosan ..ca acum nu mai e cazul..dar probabil ca ai nevoie de ceva foarte bun ..daca iritatia e atit de puternica.
M-am cam lungit ..dar sper sa iti fie de folos informatiile
LIDIA
mami deStefan - www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank">Eduard (21.august.2006)
Cit de mare-i puiul mamei ?-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."
mamidestefan spune:
quote:
asa am revenit.
Voi ati luat tarc la bebei? Eu nu stiu ce sa fac. Ma tot gandesc si nu stiu daca merita. O tin in patutul ei si in carucior. Dar se plictiseste repede. Cu vremea asta iar nu iesim afara.
Noi i-am luat tarc Brevi Europa ..e suficient de mare pentru spatiul nostru (105*104)..dar deocamdata nu a stat in el decit citeva zile ...asa ca inca nu pot sa trag o concluzie daca a meritat sau nu ...
Oricum ..macar nu stau cu grija cind e acolo ca va cadea din pat .. si in plus ..invata mai usor sa se ridice in picioare.
LIDIA
mami deStefan - www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank">Eduard (21.august.2006)
Cit de mare-i puiul mamei ?-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."