PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (31)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Bulinuta la bolnavior. Nici nu vreau sa ma gandesc prin ce treceti, noi am fost numai mucoshi cateva zile si am crezut ca-mi dau demisia. Multa putere si o sa fie bine.

Oana si bb Alex(05.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana2002it/album?.dir=/adbere2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leistra spune:

Fetelor, nici nu stiti cat ma oftic ca nu am timp sa stau si eu pe aici, sa mai aflu si eu cate ceva folositor de la voi, cand intru abia reusesc sa citesc ce ati scris si apoi nu mai am timp de scris ca ma astepta treburile gospodaresti, of

buli, noi va pupam si va dorim insanatosire grabnica, stiu ca e greu, dar cum spuneau si fetele trebuie sa fii tare!

loredana, bine ai venit printre piersicute!

mamaluidavid, condoleante!

Noi nu purtam caciulita noaptea, cand era mama aici era absolut necesar sa poarte caciulita noaptea, dupa baita, dar noi am schimbat regulile

Pot incerca sa fac branzica cu laptele din comert?

LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR NOSTRII SI MULTA SANATATE!

POZELE NOASTRE

mamica de balenica Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Fetele, va pup si va salut! Sper ca n-ati uitat de mine!
mamaluidavid, condoleante!
Bulinuta, of sa se faca repede bulinel! Ce sa facem mai sunt si din astea!
Tweety, stii tu pentru ce!
adelapop, si tu stii pentru ce!
alina2006, pupicei puiutei care papa bine si tie ca ii gatesti gustos!
Miruna, La multi ani! si tot ce iti doresti! Tare intarziata mai sunt!
crissa, pe unde esti draguto..nu mai zici nik? Ce-ti mai face flacaul?
Ce sa va mai zic de noi...a iesit si dintele nr.2 dupa maraieli prelugi. La primul dinte a fost ok dar acum a fost nasol! ( mai mult noaptea. De mancat mai mult nu mananca..vrea tzatzi si lapte praf si mancare doar cand are ea chef...de am ajuns la disperare. Are zile intregi in care nu mananca nik diversificat. Doar suculetul de fructe mi-l bea regulat in rest nazuri...mereu are ceva de facut, vreo sotie cand trebuie sa pape. Sta mai toata ziua in patul mare si migreaza de la un capat al altul si isi doreste expres sa ajunga jos, chiuie si rade cand il vede pe tati, e fericire mare cand o aude pe cleopatra stratan..iar in patut nu sta decat cand doarme...in rest vine la o margine si zgrumtuna sa o i-au. Bun asa nu?
Va pup pe toate, mi-e dor de voi si mai revin!

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

Buna!

Lucians, eu am zis ca m-a intristat mesajul pentru ca spuneam in el de sarcina mea pierduta. Dar am spus ca m-a si bucurat. Merci inca o data.
Mamaluidavid, condoleante.
Ramoon, iaurt natural adica simplu, fara fructe sau zahar. Se referea la cel din comert, daca se gandea ca-l faci tu cred ca nu era necesara precizarea asta. Eu inca nu i-am dat.
Bulinuta, multa sanatate micutului, sa se faca bine cat mai repede.
Misimica, Radu nu se uita la televizor, mi se pare mult prea devreme. De fapt, nici nu-l prea tin in living. Ce sa vada? Batman? Asta-i noua pasiune a lui Cristi. Cristi a inceput sa se uite cat de cat la desene pe la 1 an si ceva. La unele dintr-alea pentru pitici mici, mici si i-a mai prins si bine ca asa a invatat o gramada de cuvinte in engleza, plus numere, culori etc. Nici acum nu se uita la altceva, in timpul zilei daca este deschis tv-ul, este numai pe programe de desene.
Sabana, eu nu i-am luat tarc lui Cristi si bine am facut, din clipa in care a putut sa mearga de-a busilea n-a stat o clipa, urla si cat il puneam in patut sa merg pana la baie , asa ca n-ar fi stat acolo nici picat cu ceara. Cred ca n-o sa iau nici acum tarc, desi Radu pare mai linistit. Ma mai gandesc...Pentru iritatie cred ca poti incerca Bepanthen, mie mi se pare foarte eficient. Eu folosesc Pampers Baby dry, Caterpillar flex si nu-s probleme.

Nu mai tin minte cine a intrebat , dar nu, nu-i pun caciulita decat afara.

Noutati prea multe n-am, se rostogoleste binisor, incearca sa se tarasca si chiar reuseste putin...din nefericire aseara a cazut din pat (din al meu) , dar, slava Domnului, a scapat doar cu sperietura. In ultimele doua nopti nu stiu ce-a avut, dar s-a trezit la 5 si ceva dimineata sa bea laptic si, spre disperarea mea, n-a mai adormit, asa ca sunt chiauna, va imaginati. Astazi s-a culcat de pe la 18, l-am trezit pe la 20 sa-i dau lapte ca nu mai mancase de la 16 si s-a culcat iar , nici nu vreau sa ma gandesc cand se va trezi de "dimineata".
Cristi iar s-a pricopsit cu ceva de la gradinita, tuseste, ii curge nasul si are febra, acum i-a mai scazut (il tot urmaresc)...asa ca suntem in focuri. A adormit si el devreme astazi, pe la 19, in bucatarie, in fund, cu capul pe masa. Nu stiam de ce-i atata liniste. N-am putut sa-l trezim decat sa-l doftoricesc si sa-l mutam in pat. Cred ca o sa fie amandoi in picioare foaaaarte devreme. A cazut si el si, ca sa nu fie mai prejos decat fratiorul lui mai mic, a cazut de doua ori si s-a lovit la cap si a dat si de doua ori cu capul de tocul usii! Toate cazaturile si loviturile astea sunt de doua zile incoace...

Ma duc sa ma culc ca nu se mai poate.

Week-end placut!

Claudia , Cristi (16.12.2002) si Radu (5.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

She_wolf bine ai venit in club ! adica in clubul format de mine si de fi-miu : ieri s-a trezit dimineata la 6:30 definitiv....aseara a adormit la 7 si s-a trezit de tot azi dimineata la 6:19 ( ma rog, exceptie cele 2 biberoane de la 10:10 seara si 3 noaptea ), azi iar a adormit la 7 seara, asa ca maine iar vom fi tare-tare matinali si eu cam asa ...
Multa sanatate lui Cristi !

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi:
Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi.

Sanziana si Codrin Marius (15.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

8 luni
SOFIA

7 luni
IOANA TEODORA
CARMEN MARIA
IANA
RADU STEFAN
IUSTIN

6 luni
ROBERT

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Buna, fetele!

In primul rand, Lucians, vreau sa-ti multumesc pt ca mi-ai raspuns la intrebarea cu carnita!

In al doilea rand, vreau sa spun si eu cateva cuvinte depre schimbul de replici dintre Tweety si Arsenie, desi sunt in stadiul de a lectura ultimile pagini din cap. trecut si nu sunt la zi cu evolutia lucrurilor...
Eu stiu ca regulamentul nu permite sa "ataci" pe cineva pt problemele de gramatica. Apoi, stilul lui Arsenie imi aminteste parfumul lui James Joyce!
Va pup pe amandoua!

de Vlad(13.06.03)& Alexia(08.08.06)
februarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

quote:
Originally posted by leistra

Pot incerca sa fac branzica cu laptele din comert?

POZELE NOASTRE

mamica de balenica Elena

Poti sa faci. Sa incerci sa gasesti un lapte mai gras, de 3,5% grasime. Iese mai ok. Poti sa faci si cu lapte mai slab, dar iese mai putina.

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Buna dimineata,

fetelor multumesc mult pentru informatii. Aseara i-am pus pudra, parca azi e mai bine. O sa sun si medicul sa vad ce zice.

Lidia si eu tot la tarc Brevi ma gandeam. L-am vazut la 180 RON.

Am dormit groaznic azi noapte. Fata mea a fost foarte agitata, s-a trezit la 12, s-a trezit la 5 si apoi la 9. In plus ma facut nu stiu cate ture sa o invelesc, sa ii dau suzeta. Sunt zombi. Parca am baut toata noaptea, asa ma simt. Si pe deasupra zi mai am si musafiri. Nu am nici un chef, dar nu am ce sa fac.

Sabina + Alexandra + tata Silviu

www.e-vacanta.com

Mergi la inceput