PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (31)
Raspunsuri - Pagina 8
Consi spune:
quote:
Originally posted by Sabana
Buna dimineata,
Am dormit groaznic azi noapte. Fata mea a fost foarte agitata, s-a trezit la 12, s-a trezit la 5 si apoi la 9. In plus ma facut nu stiu cate ture sa o invelesc, sa ii dau suzeta. Sunt zombi. Parca am baut toata noaptea, asa ma simt. Si pe deasupra zi mai am si musafiri. Nu am nici un chef, dar nu am ce sa fac.
Sabina + Alexandra + tata Silviu
www.e-vacanta.com
Ca sa scap de stresul dezvelitului i-am luat un sac de dormit de la Casa Mia. E super ok!
Consi si Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
Ramoon spune:
salve fetele!
Am dormit si noi super bine azi-noaptesper k si voi!
Acum ma duc sa-mi fac
Ramoon spune:
sarbatoritilor de azi
sunt bebei care au facut deja 8 luni?? suuuuuper!
Sa cresteti mai mari si frumosi si sanatosi!
doniro spune:
quote:
Originally posted by miti2004
draga Arsenie, uite, eu de exemplu raspund totdeauna tarziu din cauza diferentei de fus orar, de ex acum la mine e 9:10 dimineata, la voi e 4:10 dupa-amiaza..., si pana sa vad ca te-ai suparat pe noi toate eu deja imi scrisesem raspunsul pe hartie ( asa fac, pe masura ce citesc scriu numele mamicii si un cuvant care sa-mi aminteasca la sfarsit cand incep sa raspund ).
Asa ca tie vroiam sa-ti spun ca si eu incepusem sa am aceleasi probl cu masa de 7 seara, nu mai vroia laptele. Eu ii dadeam la 7 seara lapte si la 10:30 seara cereale in biberon, in speranta ca va dormi mai mult noaptea. Insa cand am vazut ca nu mai vrea lapte la 7 seara, i-am dat ori cereale cu lingurita, ori fruct cu biscuite, sau doar cu iaurt ( de ex banana pisata cu furculita cu iaurt simplu ) sau mai pun si branzica de vaci facuta de mine. Asa ca masa de la 10:30 seara a devenit de lapte. Practic le-am inversat un pi si acum are, de fapt, program normal pt varsta lui:
- 7-8 dimineata biberon lapte
- 10-11 dimineata fruct cu branza de vaci si biscuiti
- 2-3 pranz legume cu carne/ou/ficat
- 6-7 seara fruct cu iaurt/branzica sau/si cereale, depinde de inspiratie
- 10:30 seara biberon lapte
- 3 noaptea se trezeste pt biberon lapte, masa la care sper sa renunte intr-o buna zi
Rolendana scuza-ma si te rog mult nu ma intelege gresit, m-am uitat la pozele cu piersicuta ta ( care de altfel e un scumpic tare mic ) si am vazut ca ai poze cu el dezbracat. Am inteles ca tot felul de pedofili se uita pe pozele noastre ( adica bantuie pe net ). Si mie mi-au atras atentia fetele si am sters ce era cu putza la vedere. Te rog nu te supara ca am indraznit sa-ti spun asta. Va pup
Doniro eu nu am inteles, refuza laptele, sau laptele cu cereale ???
miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
De fapt refuza biberonul. Nici nu gusta continutul... Cum vede ca ma apropii cu bibernul de ea, se stramba si plange... M-am gandit sa ii fac laptele praf si sa pun cereale sa i-l dau cu lingurita...
Roxana
POZE FEL DE FEL
Sabana spune:
quote:
Originally posted by Consiquote:
Buna dimineata,
Am dormit groaznic azi noapte. Fata mea a fost foarte agitata, s-a trezit la 12, s-a trezit la 5 si apoi la 9. In plus ma facut nu stiu cate ture sa o invelesc, sa ii dau suzeta. Sunt zombi. Parca am baut toata noaptea, asa ma simt. Si pe deasupra zi mai am si musafiri. Nu am nici un chef, dar nu am ce sa fac.
www.e-vacanta.com
Ca sa scap de stresul dezvelitului i-am luat un sac de dormit de la Casa Mia. E super ok!
Consi si Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
Si Alex a avut un sac de dormit si i-a ramas mic. In plus nu ii mai place in sac ca nu se mai poate foi dupa bunul plac.
www.e-vacanta.com
doniro spune:
quote:
asa am revenit.
Si Alexandra a inceput s apape binisor. Si eu ii dau branza de vaci facuta in casa cu iaurt. Mi se pare cea mai buna. Fructe ii dau de la borcanas si pe cele de la Nestle le mananca mai bine.
Voi ati luat tarc la bebei? Eu nu stiu ce sa fac. Ma tot gandesc si nu stiu daca merita. O tin in patutul ei si in carucior. Dar se plictiseste repede. Cu vremea asta iar nu iesim afara.
In plus o chinuie dintii. Azi la pranz mi-a urlat ca nu stiu ce. Pana nu i-am dat Panadol nu s-a potolit.
Fug ca iar urla.
www.e-vacanta.com
Eu i-am luat tarc si e super. Il tin cu mine in sufragerie, unde am tv si calculator. Daria sta in el si se joaca, o supraveghez; e ok. I-am luat unul mare, Cam America daca vrei sa il vezi (e pe reclama, de ex).
Roxana
POZE FEL DE FEL
doniro spune:
quote:
Fetelor multumesc. Alexa doarme in pat de voiaj. Peste zi o tin in patutul ei si in caruciorul Chicco plus in brate, in pat la noi. Numai ca deja se plictiseste. Si ma gandeam ca poate un tarc i-ar mai schimba decorul. Pe jos nici nu vine in vedere sa o las, noi avem parchet, in plus tot felul de stalpi de sustinere (stam la mansarda) si ar putea da cu capul. Mai sunt si animalele. E inca prea mica. Dar imi trebuie cumva un spatiu mai mare si ce am vazut eu prin oras, ma refer la tarcuri, mi se par tot cam mici. O prietena imi zicea sa ii iau o saltea, dar daca, cade de pe ea. Uf sunt foarte stresata.
Fetelor care ma invidiati ptr somnul Alexandrei aflati ca a revebit iar la obiceiuri proaste. Iar sunt pe 15 carari.
S-a iritat rau de tot. Cred ca de la pampers si probabil de la diversificare. I-am dat cu crema pe care o foloseam de obicei, nici o reactie. Asa ca asta seara am lasat-o fara scutec, si dupa baitza am dat-o cu pudra. Mai stiti si alte remedii? Saraca nici nu suporta sa o ating. Maine vreau sa ma duc sa cumpar alti pampersi, adica alta marca, folosim Happy, ceva sugestii? Sa incerc si cu ulei de masline?
Noapte buna, ca sunt franta.
www.e-vacanta.com
Eu am incercat o singura data Happy (dupa ce folosisem Pampers) si s-a iritat imediat. Am auzit ca e buna crema de la Sanosan pt iritatii.
Roxana
POZE FEL DE FEL
Sabana spune:
quote:
Originally posted by doniroquote:
Fetelor multumesc. Alexa doarme in pat de voiaj. Peste zi o tin in patutul ei si in caruciorul Chicco plus in brate, in pat la noi. Numai ca deja se plictiseste. Si ma gandeam ca poate un tarc i-ar mai schimba decorul. Pe jos nici nu vine in vedere sa o las, noi avem parchet, in plus tot felul de stalpi de sustinere (stam la mansarda) si ar putea da cu capul. Mai sunt si animalele. E inca prea mica. Dar imi trebuie cumva un spatiu mai mare si ce am vazut eu prin oras, ma refer la tarcuri, mi se par tot cam mici. O prietena imi zicea sa ii iau o saltea, dar daca, cade de pe ea. Uf sunt foarte stresata.
Fetelor care ma invidiati ptr somnul Alexandrei aflati ca a revebit iar la obiceiuri proaste. Iar sunt pe 15 carari.
S-a iritat rau de tot. Cred ca de la pampers si probabil de la diversificare. I-am dat cu crema pe care o foloseam de obicei, nici o reactie. Asa ca asta seara am lasat-o fara scutec, si dupa baitza am dat-o cu pudra. Mai stiti si alte remedii? Saraca nici nu suporta sa o ating. Maine vreau sa ma duc sa cumpar alti pampersi, adica alta marca, folosim Happy, ceva sugestii? Sa incerc si cu ulei de masline?
Noapte buna, ca sunt franta.
www.e-vacanta.com
Eu am incercat o singura data Happy (dupa ce folosisem Pampers) si s-a iritat imediat. Am auzit ca e buna crema de la Sanosan pt iritatii.
Roxana
POZE FEL DE FEL
Da si eu folosesc crema Sanosan pentru iritatii, dar se pare ca acum nu isi mai face efectul. Acum am pus pudra. As mai incerca si cu ulei de masline.
M-ar interesa sa vad tarcul. Unde pot? Cat ai dat pe el?
www.e-vacanta.com
ionelalit spune:
LA MULTI ANI piersicutelor sarbatorite azi!!!! de la noi.
In sfarsit apuc sa mai postez si eu. Sunteti tare harnice. Abia reusesc sa va citesc. Nu ca nu m-ar lasa Vlad ci din comoditate si din cauza vremii. Zilele trecute a fost foarte frumos asa ca am petrecut mult timp afara. Dar de citit va citesc zilnic.
Am venit si noi sa raportam. La 6 luni avem 9.200 kg si 72 cm, stam in patru labe foarte bine insa de mers nu prea. Mai degraba ne aruncam in nas.
De vreo luna nu ne mai satura sanul seara, ne trezim o data pe noapte , dar dr. abia acum ne-a recomandat cerealele de seara. Este suficient san, dar nu ne mai tine de foame pana dimineata. Mi-e frica sa nu pierd lapticul pentru ca dupa ce mananca cerealele nu prea mai papa tzitzi. Ne-am diversificat destul de bine, papam cam orice. Ne place sa papam....
Vroiam sa intreb si eu fetele care dau seara cereale bebeilor: cam ce cantitate le dati? Eu ii dau prin bibe. Si nu stiu daca e suficient ca tot se trezeste noaptea . Ori a facut un obicei din asta? Oricum ma tin tare si nu-i dau papa. Insist cu ceai desi e in zadar, dar adoarme imediat la loc. Si apropos de ceai, ai vostrii bb-i beau ceai? Ca al meu nici nu vrea sa auda. Foarte rar, in zile cu soare mai bea si el cate 30, 40 ml.
SABANA eu am patit cu Vlad ca s-a iritat foarte tare, dar in zona fundicului. Am dat spray pentru arsuri seara si pana dimineata s-a intetit. La el a fost detul de nasol. Plagea de durere. L-am dat cu aloe first. Vi-l recomand din tot sufletul. E foarte bun pentru iritatii puternice, arsuri, etc. E un pic cam scump, dar isi merita banii. In fine, poate la voi nu e asa nasol cum a fost la noi.
Scuze ca m-am lungit asa.
Ionela, mamica de Vladut scumpic rau (04.08.2007)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ionelalit/album?.dir=eb6are2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
doniro spune:
Am tot zis sa va intreb: voi lasati bebeii cu suzeta in timpul noptii? Eu as vrea sa renunt la suzeta asta, insa Daria nu prea e de acord cu mine...
Cred ca daca as lasa-o si noaptea cu suzeta, ar dormi mai bine si mai mult, dar ma gandesc sa nu ii faca rau la dantura; ce ziceti?
Roxana
POZE FEL DE FEL