PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (31)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Buna dimineata si de la noi si la multe luni sarbatoritilor zilei

Citeam de tarc pe aici.Eu nu am avut si nici nu am de gand sa cumpar.Phillip a avut pat de lemn si pat de voiaj, l-am pus si eu la un moment dat in el dar urla ca nu era obisnuit.Asa ca ultima data cand am fost in Romania am lasat patul acolo iar aici folosim altceva.Noua ne-a mers bine cu balansoar.Avem unul de la Babybjörn(puteti da o cautare pentru Babybjorn baby sitting 1-2-3) si amandoi au stat bine in el cand aveam alte treburi.Rebecca mai sta si in scaunul de masa dar nu mult, in schimb paturica de joaca e sfanta.Amandurora le-a placut , are jucarii si am grija sa las si altele pe langa .Dar oricum ne jucam mult toti 3, iar ce am de facut prin casa fac atunci cand Rebecca doarme, sau cand dorm amandoi.

Eu una nu am fost pro tarc si premergator, ca atare nici nu am cumparat, mi s-au parut niste investitii inutile.

Bulinuta multa sanatate puiului, suntem si noi alaturi de tineEu cu Phillip am tras-o urat de 2 ori, la un an fix si la doi ani.Cu multa putere veti trece si peste asta, nu uita ca mama trebuie sa fie cea mai puternica, copilul simte

Rar mai apuc sa intru, acum amandoi dorm si am si eu timp de o cafea mica si de o vorba cu voi.

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

quote:
Originally posted by Sabana

quote:
Originally posted by doniro

quote:
Originally posted by Sabana

Fetelor multumesc. Alexa doarme in pat de voiaj. Peste zi o tin in patutul ei si in caruciorul Chicco plus in brate, in pat la noi. Numai ca deja se plictiseste. Si ma gandeam ca poate un tarc i-ar mai schimba decorul. Pe jos nici nu vine in vedere sa o las, noi avem parchet, in plus tot felul de stalpi de sustinere (stam la mansarda) si ar putea da cu capul. Mai sunt si animalele. E inca prea mica. Dar imi trebuie cumva un spatiu mai mare si ce am vazut eu prin oras, ma refer la tarcuri, mi se par tot cam mici. O prietena imi zicea sa ii iau o saltea, dar daca, cade de pe ea. Uf sunt foarte stresata.

Fetelor care ma invidiati ptr somnul Alexandrei aflati ca a revebit iar la obiceiuri proaste. Iar sunt pe 15 carari.

S-a iritat rau de tot. Cred ca de la pampers si probabil de la diversificare. I-am dat cu crema pe care o foloseam de obicei, nici o reactie. Asa ca asta seara am lasat-o fara scutec, si dupa baitza am dat-o cu pudra. Mai stiti si alte remedii? Saraca nici nu suporta sa o ating. Maine vreau sa ma duc sa cumpar alti pampersi, adica alta marca, folosim Happy, ceva sugestii? Sa incerc si cu ulei de masline?

Noapte buna, ca sunt franta.

Sabina + Alexandra + tata Silviu

www.e-vacanta.com

Eu am incercat o singura data Happy (dupa ce folosisem Pampers) si s-a iritat imediat. Am auzit ca e buna crema de la Sanosan pt iritatii.

Roxana

POZE FEL DE FEL

Da si eu folosesc crema Sanosan pentru iritatii, dar se pare ca acum nu isi mai face efectul. Acum am pus pudra. As mai incerca si cu ulei de masline.

M-ar interesa sa vad tarcul. Unde pot? Cat ai dat pe el?

Sabina + Alexandra + tata Silviu

www.e-vacanta.com

Pai l-am luat de ocazie (am gasit pe net un anunt) si am dat doar 200ron, dar nou e 420ron. Il poti vedea la linkul asta:
http://reclama/detalii.php?cod=CA32

Roxana

POZE FEL DE FEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2006 spune:

puilor sarbatoriti azi, inclusiv ianei mele!

leistra de ce sa nu increci branzica din comert? eu i-am dat si stiu ca sunt mai multe fete care dau din comert ( muuh parca )

doniro iana a avut lungi perioade cand nici nu vroia sa vada biberonul ( fetele stiu ca le-am innebunit ), i-am dat cu lingurita chiar si 100 ml, pana la urma i-am facut cereale cu lapte si i le dadeam cu lingurita, aveam in permanenta si biberonul, de fapt cu el incepeam si cand nu ai vroia ii dadeam cerealele...acum s-a mai reglat dar tot nu bea lapte cat ar trebui!

larisa si eu va pup! dar sa stii ca nici iana nu mananca fenomenal chiar am emotii ca ma duc s-o cantaresc!

multumim de urari!

consi am uitat sa-ti multumesc ca ne-ai trecut in lista cu statul in fund!

pupici la fete si bebici!

POZE IANA MEA

Mergi la inceput

SABANA, scuze, nu merge link-ul, nu stiu de ce. Intra tu pe reclama, vezi ca ai acolo tarcuri. Si ce am luat eu este Cam America.

Roxana

POZE FEL DE FEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2006 spune:

doniro nu cred ca e bine s-o lasi sa doarma cu suzeta..dar n-o scuipa? iana o scuipa dupa cateva minute, acum n-o mai vrea deloc!

POZE IANA MEA

Mergi la inceput

SABANA, nu merge pt ca fac reclama; ufff, toanta sunt. Nu stiam chestia asta. Site-ul e bebelusul tau.ro, normal ca scrii legat.

Roxana

POZE FEL DE FEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Doniro mai nou si Rebecca vrea suzeta, adoarme seara cu ea dar dupa un timp o scuipaChiar si Phillip, mare suzetist nu dormea toata noaptea cu ea.Incearca sa i-o iei atunci cand doarme profund, poate merge asa.

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alina2006

doniro nu cred ca e bine s-o lasi sa doarma cu suzeta..dar n-o scuipa? iana o scuipa dupa cateva minute, acum n-o mai vrea deloc!

POZE IANA MEA
Iana-Daria si Mami Alina

Daria e topita dupa suzeta... Eu tot incerc sa o pacalesc sa scapam de ea. Dar zici ca e magica. Cum ii dau suzeta, cum adoarme. Dupa ce adoarme, i-o scot. Dar ea cand simte suzy in gurita doarme f bine. Mai bine ma trezesc eu noaptea decat sa ii fac ei rau...

Roxana

POZE FEL DE FEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

Si Timeea doarme numai cu suzi i-am dat-o asa in joaca, am vrut sa vad daca o primeste si...a primit-o, astfel incat nu mai poate fara ea i-o scot si eu cand adoarme profun dar cand incepe sa se foiasca si relizeaza k nu o mai are incepe sa tipe. si ea se mai freaca la ochi si din greseala o scoate si daca nu-s pe faza, gata s-a trezit. Noi am avut probl cu suzi k eu cand am cumparat-o pe prima nu m-am gandit sa iau doua si apoi nu am mai gasit una la felsi am cumparat tot altele (cred k are vreo 5)dar nu o vroia decat pe aia si a ros la ea pana s-a spart si mi-a fost frica k nu o sa vrea alta, dar pana la urma cu plansete si crize a acceptat una mai mica decat aia. Oricum si eu as vrea sa o dezibisnuiesc dar mi-e groaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolendana spune:

Buna dimineta si La multi ani sarbatoritilor de azi!
Eu am avut cea mai linistita noapte din ultimele 6 luni pt ca tati a dormit cu David. Azi e aniversarea casatoriei noastre si asta a fost cadoul lui
Si Dav este bun prieten cu suzeta dar daca i-o iau nu face mare scandal.Adoarme cu ea in gura si dupa 5 min o scuipa.
Va pupacesc si va doresc o zi buna

Mergi la inceput